N82 ve N78 gibi fiyat olarak iyi kabul edilebilecek ve mükemmel özelliklerde iki model çıkarıyorsun ama tuş takımı neden bu kadar kötü anlamıyorum.. N82nin satış rakamları N95 den düşük - N78 de N73 ü geçemiyecek..
Burda da ön sipariş alıyorlar, gerçi N96, X1 gibi modeller için de ön siparişe var ama orda yazan coming soon yazısı ne kadar gerçekçi bilemiyorum. Bu arada 999.99 dolar yazmışlar haberiniz olsun :D
Güzel telefon ama herkesin dediği gibi tuş takımı kötü .D-pad özelliğinin olmasıda telefonu daha kullanışlı kılacağından eminim. Gps, w-lan,fm transmitter ve dahası n82den bir kaç eksiği var 3.2 mp kamere ve xenon flaş olmasyışı fiyat farkını baya açar gibi, bu da hem bol özellikli hemde ucuz bi cep telefonu almak istiyenlere müjde gibi. Arkadaşlar telefonun fiyatı avrupada 350 Euro deniliyor fakat TÜRKİYE'de ne olur bilemem . TÜRKİYE'deki fiyat bilgilerine sahip olan varsa lütfen yazsın.... Teşekkürler...
bi msn e girsen bu tlf iki dakkada pert eder adam sinirden tuşlar dehşet berbat ötesi..... zaten nokia son yıllarda telefon tasarımlarını acayip çirkinleştirmeye başladı bknz örnk n 82 beş para etmez.... yurt dışında millete e250 parasına sattıkları makinaları bizde 10 katına satıyorlar....yazık.... ben htc nin bir cihazını düşünmeye başladım 10 değil 20 çeker nokiaya....