Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence böyle 1 modele pekte gerek yoktu yaa bunun yerine düz n95'in xenon'lusunu fln yapsalardı..
  • şu tuş takımını bi yenilesinler.hiç olmadı sadece dokunmatik tuş takımını kaldırsınlar.o zaman kesin alırım.bana göre özellik olarak hiç bir eksiği yok bu telefonun 3.2 mp yeter bana.sitelerde n78 in çektiği fotolar gayet iyiydi.fiyatı da 1000 ytl nin altında olacak sanırım.ellerimde çocuk eli gibi olduğuna göre ince tuş takımı değilde sadece dokunmatikler beni rahatsız eder.bir çok kişi u600 ün dokunmatik tuşlarından yakınıyordu?o yüzden dokunmatik ekran olabilir ama dokunmatik tuş takımı asla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstf_n72

Bence böyle 1 modele pekte gerek yoktu yaa bunun yerine düz n95'in xenon'lusunu fln yapsalardı..

olur mu canım.bu model tam benlik özellik açısından.3.2 mp ile 5 mp arasında fazla fark yok iken niye fazladan para vereyim ayrıca fotoları da genelde gündüz çektiğim için xenon na da ihtyacım yok.şimdi zaten bana bu özellikler gerekmiyoken neden 1500 ytl lik bir telefon alayım.bu telefon 900 ytl ye piyasaya sürüleceği söyleniyor.aradadaki fark epey bi büyük galiba.
  • nokia nın bir sonraki yeni model telefonlarının tanıtım tarihini bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sener35

quote:

Bence böyle 1 modele pekte gerek yoktu yaa bunun yerine düz n95'in xenon'lusunu fln yapsalardı..

olur mu canım.bu model tam benlik özellik açısından.3.2 mp ile 5 mp arasında fazla fark yok iken niye fazladan para vereyim ayrıca fotoları da genelde gündüz çektiğim için xenon na da ihtyacım yok.şimdi zaten bana bu özellikler gerekmiyoken neden 1500 ytl lik bir telefon alayım.bu telefon 900 ytl ye piyasaya sürüleceği söyleniyor.aradadaki fark epey bi büyük galiba.

N82 & N78 foto karşılaştırmasını verdim burda. dağlar fark var.

N82 1000ytl şuan

buda çıksın 800den.

• inşallah dediğin gibi 800 den çıkar da bize de alması kolay olur.tabi ki söylediğim her 5 mp için geçerli değil.g900 ün çekmiş olduğu fotolara göre n78 in çekmiş olduğu fotolara daha iyi.zaten kameradan da ağım şahım bir performans beklemiyorum.gelelim n78 in n82 ye göre üstün yerlerine:
    1-)incelik
    2-)hafiflik
    3-)fm transmitter
    4-)1200 mh pil
    n82 yanlızca kamera ve xenon da üstünlük kurabilmiş.zaten bana göre de fazla bir şey ifade etmiyo.velhasıl 800 derken 1000 ytl den çıkmasın n78.
  • süper işeye benziyo ama inşallah fake deildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: warriour

süper işeye benziyo ama inşallah fake deildir.

N78 için mi inşallah diorsun

Nokia tanıttı abi cihazı millet aldı inceleme bile yaptı artık fake olma ihtimali %0'ın bile altında
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: warriour

süper işeye benziyo ama inşallah fake deildir.

N78 için mi inşallah diorsun

Nokia tanıttı abi cihazı millet aldı inceleme bile yaptı artık fake olma ihtimali %0'ın bile altında

keşke şu tuş takımı fake olsaydı

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

nokia n78 unboxing

_____NOKIA N78  --  ANA BAŞLIK

http://www.intomobile.com/2008/05/21/nokia-n78-unboxing-photos-and-a-peak-at-the-new-nokia-ringtone.html

kartalların reisi kardeş vermiş olduğun şu sitede n78 in arka kapağı beyaz olarak gözüme çarptı.türkiye'ye de bu şekilde mi gelecek bu telefon.estetik açıdan yakışmamış ama parmak izini fazla belli etmeyeceği için güzel bir yanı da bulunuyor tabi..

• Benim buraya verdiğim diğer resimlerde arkası hep siyahtı. Eleman kapak mı taktı naaptı?

Yoksa Nokia beyaz olarak mı sürecek piyasaya bilmem
  • quote:

Benim buraya verdiğim diğer resimlerde arkası hep siyahtı. Eleman kapak mı taktı naaptı?

Yoksa Nokia beyaz olarak mı sürecek piyasaya bilmem

beyaz renk söylenimleri vardı 1 ara hem siyah hem de beyaz olacak die yani n78 iki renk olarak sürülebilir piyasaya

Edit : 2 değil 3 renk olarak sürülecek piyasaya n78.Ama Türkiye'de hangi renkleri mevcut olur bilemem

http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_823086

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unLuckyCoder -- 22 Mayıs 2008; 18:21:06 >

• Siteden anlaşıldığı üzere beyaz olanın un-boxing resimleri...
  • quote:

çıkar çıkar belli olmaz
    N95-1 = N95
    N95-2 = N95 8gb mesela

n 78 in 2. modeli inşallah n78 8gb diye çıkmaz.eğer çıkacaksa da 1-2 gb lik da olsa kart desteği olsun.çünkü resimleri ve videoları ben hafıza kartında tutuyorum.geçenlerde w810i telefonuma virüs bulaştığı için garantiye verdiğimde telefona yazılım güncellemesi yapmışlar.bütün bilgiler telefondan uçtu.Allah'tan foto ve videolar hafıza kartındaydı.hem 8 gb olunca fiyatı da pahalı oluyor telefonun.zaten isteyen 8 gb lik kart takar.nasıl olsa 8 gb kartı destekliyormuş n78.2.modelde sadece tuş takımında yenilik yapsınlar yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sener35 -- 22 Mayıs 2008; 18:56:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sener35

quote:

nokia n78 unboxing

_____NOKIA N78  --  ANA BAŞLIK

http://www.intomobile.com/2008/05/21/nokia-n78-unboxing-photos-and-a-peak-at-the-new-nokia-ringtone.html

kartalların reisi kardeş vermiş olduğun şu sitede n78 in arka kapağı beyaz olarak gözüme çarptı.türkiye'ye de bu şekilde mi gelecek bu telefon.estetik açıdan yakışmamış ama parmak izini fazla belli etmeyeceği için güzel bir yanı da bulunuyor tabi..

güzel telefon

• bu n73 ün değilde n77 nin devamı gibi ya...
  • beyazının resimlerini önceki sayfalarda vermiştim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

beyazının resimlerini önceki sayfalarda vermiştim...

link koyarmısın?
  • http://www.intomobile.com/2008/05/02/for-sale-in-spain-white-nokia-n78.html
    beyaz n78 bumuydu istediğiniz... ben verdim gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baş ispiyoncu -- 23 Mayıs 2008; 0:23:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: baş ispiyoncu

http://www.intomobile.com/2008/05/02/for-sale-in-spain-white-nokia-n78.html
    beyaz n78 bumuydu istediğiniz... ben verdim gitti...

eyvallah

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.