Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi sorum daha olcak.N78 i alallı 2 ay oluyo

Ama telefon güncelleme vs hakkında bişi blmiyorum
    Ben de sizin gibi skyfire vs tarayıcılarla girip

ücretsiz navigasyonlardan vs faydalanmak istiyorum.

Okunacak bi kaynak var mı bunları öğrenebleceğim ?

• fatality94,Reis'in dediklerinin yanında birde imzama göz atın derim.
  • ok beyler
    çok teşekkürler
  • Arkadaşlar skyfire'da kendi
    wirelessımı tanıtırken hata alıyorum hep
    'skyfire cannot connect to the server at this time.'

neden olablir sizce ?
  • skyfire zaten şuan çalışmıyor. 1 temmuz itibariyle.
  • Ben 10 Temmuz'da Skyfire'dan girdim ama şimdi girmiyor.
  • Arkadaşlar garminde hep uydu aranıyor var
    5 dk beklememe rağmen uydu bulamıyo
    sorun nedir sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality94

Arkadaşlar garminde hep uydu aranıyor var
    5 dk beklememe rağmen uydu bulamıyo
    sorun nedir sizce

Açık alanda ve yüksek binaların olmadığı yerde gökyüzüne 45 derecelik açıyla tutunuz.Eminim bağlanacaktır.İlk gps bağlantısı olduğu için biraz uzun sürebilir.En geç 6-7 dakikada bağlanır sonraki gps bağlantılarınızda bu süre 1-1.5 dk kadar inecektir.Dediğim gibi ilk bağlantı yavaş olur.

Ayrıca;

Gps'i ücretsiz yapmak için;

Araçlar>ayarlar>genel>konumlama>konumlama yöntemleri "Tümleşik Gps" açık olacak diğerleri ise kapalı.

Açıklama:

N78'de hem a-gps hemde Tümleşik Gps(normal gps) bulumaktadır.Eğer A-gps'i açarsanız köntör gider yerinizi 10-15 saniyede bulur.Sadece tümleşik gps'i açarsanız yerinizi 45-75 saniye arasında bulur ve köntörünüz gitmez yani ücretsizdir.A-gps'in ücretli ve hızlı olmasının nedeni en yakın baz istasyonuna bağlanarak yerinizi belirler.Normak gps'in ücretsiz ve biraz daha yavaş olmasının nedeni doğrudan uyduya bağlanarak yerinizi belirler.

• ok hocam tşkkürler
  • beyler bu garmin oturduğum apartmanda çekmiyor(5.kattayım)

sokakta güzel çekiyor fakat araba da vs de çekmiyor veya çok az

sizde durum nası ?
  • Benim kapalı mekan(ev) dışında gayet iyi çalışıyor.Arabada da iyi çalışıyor.Gps arka kapağa bağlı onun için arka kapağınızda bir sorun olabilir bu yüzden Gps çekmiyor olabilir.
  • ok saol
    quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Benim kapalı mekan(ev) dışında gayet iyi çalışıyor.Arabada da iyi çalışıyor.Gps arka kapağa bağlı onun için arka kapağınızda bir sorun olabilir bu yüzden Gps çekmiyor olabilir.

Beyler ben spb tv diye bi program indirdim tv izlemek için.Bunda ilk başta kanala girmek için kod istedğinde kdu giriyorum kabul edio sonra

bi hata veriyo ve programdan çıkıo.

Hep bu döngü içinde devam edio.
    Bi çözümü var mı bunun ?
  • 20 temmuzda thhye başvurdum hala ne ses var sonucu ne zaman öğrenirim para iadesi talep ettim birde thh de ki arkadaş şikayet edilen yere hem vatan bilgisayarı hemde nokiayı adresleriyle birlikte yazdırdı peki davayı kazanırsam davayı para nereden alırım
  • Arkadaşlar bir program arıyorum telefonun benim ayarladığım saatte birine mesaj göndermesini istiyorum böyle bi program var mı?
  • fatality94,imzamdaki konuda bulunan Spb Tv'yi kurmanızı tavsiye ederim.

serseri441907,en ufak bir bilgim yok üzgünüm yardımcı olamayacağım.

TheBaroN!,buradan indirebilirsiniz.
  • Nokia ya burdan teşekkür etmek istiyorum

Bunu forumda ilk yazan kişi olucam galiba, arkadaşlar geçen telefonumu servise gönderdim telefonun kırdığım arka kapağını kırdığım arka merceğini soyduğum navi tuşunu ve daha önceden kırılmış hafıza kartı kapağımı yaptıkları için Nokia ya minnettarım.

Teşekkürler NOKIA

(unutmuşum tuş takımı ve dış kasayıda değiştirdiler )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinkp54 -- 8 Ağustos 2010; 11:01:49 >
  • Arkadaşlar Mesaj okuma programlarını biliyorsunuz. Türkçe okuyan yok idi. Artık Türkçe okuyanı da mevcuttur Hemde adı aylin

Hoş ne kadar işe yarar tartışılır Naber? = nbr? yişt öle old=ya işte öyle oldu gibi yazışmalar olduğu için

Denemek isteyenler için; Rar içinde 2 dosya var

Nokia_Text-to-speech_S60_32_lang_tr isimli dosyayı pc suite yardımıyla kurun yine aynı isimli voice pack aylin isimli dosyayı kurun.Mesaj sesli okuma ayarlarından da Türkçe ve aylin i seçtikten sonra tamamdır

Yetişen ilk 10 arkadaş alır :D

Rapid share dünyası malum. Premium olmadığı için Premium lu bir arkadaş indirir upload ederse daha kullanışlı olur

quote:

http://rapid--share.com/files/411713412/Nokia_Turkce_sesli_mesaj_okuma.rar

aradaki -- leri kaldırın

• sahinkp54,hayırlı olsun.

ucav,güzel paylaşım elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

sahinkp54,hayırlı olsun.

ucav,güzel paylaşım elinize sağlık.

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.