Orjinal arka kapa nerden buluruz serviste 25 tl istiyorlar daha ucuza bulma imkanım yok mu yan sanayide almak istemiyorum plastik kalitesi iyi değil. .
3.kez tuşlarndan dolayı servise vericem telefonu artık sıktı iyice tuşlar gıcırdamaya başladı şimdide
Daha ucuza bulmanız biraz zor birde o kapakta 3 tane antenin çalışmasını sağlayan telefonun arkasındaki çiplerle bağalntılı olan noktalar var.Ayrıca yan sanayi alırsanız bu antenler yok.
Siz cihazı Electroworld'deki indirimden mi aldınız?
quote:
Orijinalden alıntı: safa_oyuncu
quote:
Orijinalden alıntı: kdr_
Orjinal arka kapa nerden buluruz serviste 25 tl istiyorlar daha ucuza bulma imkanım yok mu yan sanayide almak istemiyorum plastik kalitesi iyi değil. .
3.kez tuşlarndan dolayı servise vericem telefonu artık sıktı iyice tuşlar gıcırdamaya başladı şimdide
Daha ucuza bulmanız biraz zor birde o kapakta 3 tane antenin çalışmasını sağlayan telefonun arkasındaki çiplerle bağalntılı olan noktalar var.Ayrıca yan sanayi alırsanız bu antenler yok.
hocam ordaki cihazların neyi var ?
quote:
Orijinalden alıntı: sahinkp54
quote:
quote:
hocam ordaki cihazların neyi var ?
Benim gözlemim sorunlu oldukları yönünde.
@Safaoyuncu Kendisi bugün bir sorunumu daha halletti. Ona bir de burdan teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: fatality94
@Safaoyuncu Kendisi bugün bir sorunumu daha halletti. Ona bir de burdan teşekkür ederim
Rica ederim.
quote:
quote:
Yok be dostum en eski N78 cilerdenim ben kampanyalardan önce aldım bayağı oldu uzun zamandır takılmadım topice ondan :D
Tek bendeki cihazda yok arkadaşım cihazıda öyle tuşlar zamanla yumşuyor bazen telefon yavaşlıyor tuşlar basmıyor S60 larda denir ya arada telefonu açıp kapatmak lazım aynene öyle açıp kapatınca düzeliyor sonra bir önceki yazılımda 5 sn de bir ekran sönüyordu 30 lu sürüme ilk geçenlerdenim bu seferde kilit kodu koyunca 1 gün kullandıktan sonra tekrar yapıyor sonra kilit kodunu kaldırcaksın teli açıp kapican falan filan uğraş dur
Ama tuş problemi kronik bunu anladım haftada 1000 mesaj çekiyorum ortalama o kadar fazla değil ama niye böyle oluyor anlamış değilim tasarım hatası denebilir . .
haftada 1000 msj mı ben 10 yılda o kadar göndermemişimdir.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre BİÇER
3 haftada 10 bin mesajı bitirenleri biliyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Emre BİÇER
3 haftada 10 bin mesajı bitirenleri biliyorum
aynen bende
Merhaba arkadaşlar,
iş güç buraya pek uğrayamaz olduk, işimiz düştükce fikir almak için geliyoruz
3g ile nete bağlanıyorum laptopla ve buda telin şarzını cok cabuk bitiriyor. Malum 2 yıldır kullanmakdan pilin ömrü bir gune kadar azaldı. şimdi orjinal pil almak istiyorum ama emin olamiyorum 60-70 lira arasında web sitelerinde satılıyor ama bir arkadas bir sayfa once 140-160 demiş o kadar varmı orjinaller anlamış değilim.
Hiç pil araştıran oldumu nedir durum ?
===> Sygic Mobile Maps 10 v8.14 GPS Yazılımı + Yeni Haritalar <===
Yeni sürüm (v8.14) ve yeni haritalar (2010.03 TA & 2010.07 NQ)
@Reis-i Eagles Bişey sormak istiyorum.. Bu ndrive da da Sygic de de programın kendi ikonları .bmp uzantısında ve galeride gösteriliyor.. Galeride o resimleri görmemek için ne yapabilirim? Bi tek garmin de bu sorun yok galiba..
virtue28, 120 TL'den aşağısının orjinal olacağını sanmıyorum 60-70 TL'ye orjinal diye birçok kişi aldı ya cihaz açılmadı yada pil şarj olmuyordu.
Reis-i Eagles,herşey için teşekkürler.
TheBaroN!,Bunları kaldırmak mümkün ancak ben denemedim Safedepozit diye bir program var istediğiniz resmi müziği videoyu gizleyebiliyorsunuz.Hayır Garmin'dede yanı şekilde resimler galeride gözüküyor.
quote:
virtue28, 120 TL'den aşağısının orjinal olacağını sanmıyorum 60-70 TL'ye orjinal diye birçok kişi aldı ya cihaz açılmadı yada pil şarj olmuyordu.
Reis-i Eagles,herşey için teşekkürler.
TheBaroN!,Bunları kaldırmak mümkün ancak ben denemedim Safedepozit diye bir program var istediğiniz resmi müziği videoyu gizleyebiliyorsunuz.Hayır Garmin'dede yanı şekilde resimler galeride gözüküyor.
Garminde sadece 3 tane resim ekleniyor galeriye ama diğerlerinde 30 tane falan ikon ekleniyor..
arkadaşlar telefonu servise vereli 105 gün geçti hala ses yok n78imi çok özledim
quote:
Orijinalden alıntı: serseri441907
arkadaşlar telefonu servise vereli 105 gün geçti hala ses yok n78imi çok özledim
Ben 7 ay bekledim,ne diyim hocam gidin yakalarına yapışın hakkınızı isteyin
15 günde rektefiye ettirdim ben :D
Pil ararken şimdide ısıkların yarısı yanmaz oldu.
Numaraların oldugu ısıklar ve yanlarındaki menu + c tuşunun ışıkları haric diğerleri pili sokup takmama rağmen düzelmedi.
Anlaşılan benimkide servislik oldu
Navi ve kasada soyulmalar vardı, arka kapağın klipsi de kırılmıştı. ışıklarda gidince, pilide bahane edip servise göndereyim. Neyseki garantinin dolmasına 2 ay kalmıstı. Hangilerini yaparlar bilmiyorum ama kabarık bi listeyle yollayacağim bir ara....
benimde 2 sefer gitmişti ilkinde 10 gün kadar durdu geldiğinde yanları çatlamıştı kasa oynuyordu resmen folloş olmuştu telefon.Allahtan invisible sheild yaparken resmini çekmiştim bayii de destek oldu tekrar gönderdik 5 günde tüm parçaları düzelttiler.şimdi fm verici yine bozuldu
garantiye yollayacak arkadaşlara tavsiyem göndermeden 1 gün öncede yada göndereceğiniz gün altında tarih ve saati gösteren bir fotoğraf makinesi ile heryerini çekin öyle verin sonrada bir problem çıkarsa itiraz etme hakkınız olur
Hiç anlamıyorum benim telefonumda niye hiç problem çıkmıyor.