Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayhanjan

selam arkadaşlar
    n 78 kullanıcısıyım telefonumdan memnunum. reis ve safa arkadaşımız sayesinde n 78 in bütün nimetlerinden faydalandım bugüne kadar....

1 haftadır 2 günde şarzı bitiyor.
    6 aylık garantim var.
    telefonumun şarzı dört beş gün normal kullanımda giderken. 1 haftadır normal kullanımda 2.günde şarzı bir anda tek çizgiye iniyo ve şarza tak uyarısı alıyorum...
    bugünde sabah taktım akşam batarya bitti..

neden böyle oldu çok yoğun kullanmadağım halde 1.5 senede nasıl orjinal batarya bu hale geldi?
    yada telefonda birşeyler var.
    çünkü telefon durduğu yerde ısınıyo...

telefonumda reis in sitesinden indirdiğim temalar, x plore. garmin,skyfire......gibi programlar yüklü.
    imzasız uygulamalarla ilgili işlem yapmadım.
    sadece 1 sene önce güncelleme olduğu halde yok diyordu güncellemeyle ilgili bir işlem yapmıştım o kadar.

servise gitmeden önce ne yapabilirim.
    tavsiyelerinizi bekliyorum.
    yüklü programları kaldırıyımmı.

Yüklü programları kaldırmana gerek yok. Sadece programların arkaplanda çalışmamasına dikkat et. Şarjı daha çabuk bitirir arkaplanda çalıştığı zamanlarda. Sabah takıp, aşırı bir kullanım olmadan akşama bitmesi de garip. Benim önerim servise danışmanızdır. Diğer yorumlara da bakın. Ona göre Hareket edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: umuts55

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

selam arkadaşlar
    n 78 kullanıcısıyım telefonumdan memnunum. reis ve safa arkadaşımız sayesinde n 78 in bütün nimetlerinden faydalandım bugüne kadar....

1 haftadır 2 günde şarzı bitiyor.
    6 aylık garantim var.
    telefonumun şarzı dört beş gün normal kullanımda giderken. 1 haftadır normal kullanımda 2.günde şarzı bir anda tek çizgiye iniyo ve şarza tak uyarısı alıyorum...
    bugünde sabah taktım akşam batarya bitti..

neden böyle oldu çok yoğun kullanmadağım halde 1.5 senede nasıl orjinal batarya bu hale geldi?
    yada telefonda birşeyler var.
    çünkü telefon durduğu yerde ısınıyo...

telefonumda reis in sitesinden indirdiğim temalar, x plore. garmin,skyfire......gibi programlar yüklü.
    imzasız uygulamalarla ilgili işlem yapmadım.
    sadece 1 sene önce güncelleme olduğu halde yok diyordu güncellemeyle ilgili bir işlem yapmıştım o kadar.

servise gitmeden önce ne yapabilirim.
    tavsiyelerinizi bekliyorum.
    yüklü programları kaldırıyımmı.

Yüklü programları kaldırmana gerek yok. Sadece programların arkaplanda çalışmamasına dikkat et. Şarjı daha çabuk bitirir arkaplanda çalıştığı zamanlarda. Sabah takıp, aşırı bir kullanım olmadan akşama bitmesi de garip. Benim önerim servise danışmanızdır. Diğer yorumlara da bakın. Ona göre Hareket edin.

Rica ederim.umuts55'in dediği gibi arka planda çalışan uygulamalara dikkat edin.

Eğer sorun hala devam ediyorsa:

safa_oyuncu@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

• Kamerasının nasıl olduğunu merak ediyorsanız imzama bakınız(N78-Portfolyom).66 d/B ses çıkışı sunmakta 5800 ile aynı ses yüksekliğine sahip fakat 5800'ınki daha net.Kulaklıkta ise bir Mp3 çaları aratmayacağı kesin ancak Nokia'nın kutu içeriğinde verdiği kulaklık iyi değil onun için Cx200 Cx300 tarzında iyi bir kulaklık almak şart.

5800'ı dinlediğnizi varsayarak onunla kıyasladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

bir de tuş takımın kulanımı nasıl bi garip geldi bana

Tuşlar gayet yumuşak ve birbirinden ayrı olduğundan kullanması gerçekten zevkli ve kolay..
  • 15,N85 belki N78'den kağıt üzerinde daha iyidir ancak kamera,ses,malzeme kalitesi,işçilikte N78 N85 çok daha iyi.Tuş takımının kullanımı gayet kolay.Sar değerini kafaya takmayın orda yazan sar değeri cihazın tüm uygulamaları açıkken ölçülen değerdir cihazda Gps,wifi gibi diğer(normal) telefonlarda bulunmayan özellikler var yani konuşma sırasında diğer(normal) telefonlar gibidir.
  • Megapixel işin kandırma tarafı gün ışığında iki cihazda aynı ancak N85'in gece çekiminde beyaz rengini sarı olarak çekmesi yüzünden N78 daha iyi.N78' in sıfırı bulmak zor bazı mağazalarda belki stokta kalmıştır...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Megapixel işin kandırma tarafı gün ışığında iki cihazda aynı ancak N85'in gece çekiminde beyaz rengini sarı olarak çekmesi yüzünden N78 daha iyi.N78' in sıfırı bulmak zor bazı mağazalarda belki stokta kalmıştır...

teşekkürler

umarım ankara da bulurum

nokıa artık dokunmatik üretiyor
    piyasada bütçeme göre adam gibi telefon bulamadım

bir de nokıanın sitesinden baktım da sar değerleri şöyle:

(Type RM-235)=>1.23 W/kg.
    (Type RM-236)=>1.01 W/kg.
    (Type RM-342)=>1.00 W/kg.

acaba sizinki bunlardan hangisi?(benim telefonumda bataryanın altında yazıyordu.)

ben de ona göre alırım

235 benim

• Aydın Kipa vodafone bayisinde bir tane sıfır N78 vardı son 2 ay öncesine kadar. Suan bilemiyorum duruyormu ama 630 liraydı fiyatı

Kısaca bulsanız bile uçuk fiyatlara bulursunuz. Bence üretimden kalkan N78 yerine diğer altrnatiflere yönelirdim. Zira bu zamandan sonra n78 almak mantıklı gelmiyor bana...
  • Hocam alırsan pişman olmazsın. N78 çok güzel telefondur. Ayrıca gözlemlediğim kadarıyla kamerası 3,2 mp olan diğer telefonlara göre daha iyi çekim yapıyor. Sesi de gayet iyi.
  • En son Afyon Özdilek'te gördüm 580 TL idi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert.1907

quote:

quote:

Megapixel işin kandırma tarafı gün ışığında iki cihazda aynı ancak N85'in gece çekiminde beyaz rengini sarı olarak çekmesi yüzünden N78 daha iyi.N78' in sıfırı bulmak zor bazı mağazalarda belki stokta kalmıştır...

teşekkürler

umarım ankara da bulurum

nokıa artık dokunmatik üretiyor
    piyasada bütçeme göre adam gibi telefon bulamadım

bir de nokıanın sitesinden baktım da sar değerleri şöyle:

(Type RM-235)=>1.23 W/kg.
    (Type RM-236)=>1.01 W/kg.
    (Type RM-342)=>1.00 W/kg.

acaba sizinki bunlardan hangisi?(benim telefonumda bataryanın altında yazıyordu.)

ben de ona göre alırım

235 benim

hadi ya

Güvenlik sınırı 1.60W/kg zaten çok takmayın bu değerleri kafanıza...

• Sar değerini kafaya takmayın orda yazan sar değeri cihazın tüm uygulamaları açıkken ölçülen değerdir cihazda Gps,wifi gibi diğer(normal) telefonlarda bulunmayan özellikler var yani konuşma sırasında diğer(normal) telefonlar gibidir.

Ayrıca Rm-235 kullanıcıları üzülmesinler çünkü en sorunsuz Rm'yi kullanıyorlar.

• Rica ederim.umuts55'in dediği gibi arka planda çalışan uygulamalara dikkat edin.

Eğer sorun hala devam ediyorsa:

safa_oyuncu@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

safa kardeş (menü seçenek açık uygulamaları göster) bölümünde sadece menü ve bekleme yazıyo yani çalışan program yok. çalışan gözükmeyen bir program olabilirmi

reis in sitesinde garmin şarz problemi ile ilgili bilgiler var söylenenleri yaptım.http://www.reis-ieagles.com/symbian-destek/garmin-sarj-problemi-t270.html

vede en son email ile ilgili bazı yüklemeler yapmıştım hepsini kaldırdım.

şimdilik bir sorun yok .

ilgine teşekkür ederim.

RM-235 mevzusu ile ilgilide TÜRKİYE ye sadece RM-235 geldi diye biliyorum....

• Rica ederim.Evet genelde Türkiye'ye RM-235 geliyor ancak arada istisnalar oluyor.
  • herkeze HAYIRLI bayramlar arkadaşlar
  • Tüm N78 ana başlığının bayramını kutlarım.Hayırlı bayramlar.
  • Saol sana da
    quote:

Tüm N78 ana başlığının bayramını kutlarım.Hayırlı bayramlar.
  • E-kitapları okumak için en iyi hangi programı kullanmaıyım..

Kullanan arkadaşlar programı gönderebilir mi?

Teşekkürler..
  • kayseri (vodafone) sar iletişimde 0 n78 ler var bitanesini aldım 420 ytl
  • rom11,http://www.maxi-----cep.com/s60-3rd-ofis-uygulamalari/mobi-pocket-reader-e-kitaplar-metal-firtina-programlama-dilleri-eklendi-206117.html (-----leri kaldırınız)

sh@dowalp,Hayırlı olsun gayet uygun bir fiyata almışsınız sorunlarını bu başlıkta sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.