Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Hiç anlamıyorum benim telefonumda niye hiç problem çıkmıyor.

Öyle deme
  • ışıkları geri geldi, hey allahım
  • quote:

Hiç anlamıyorum benim telefonumda niye hiç problem çıkmıyor.

aynen.

1 kere bile servise vermemişimdir.

N95'i 1 kez vermiştim.
  • vee patlamaz dediğim sağ üst hoparlör PATLADI
    arka kapak alttaki kıskaç KIRILDI
    navi tuşu SOYULDU

ki telefon dediğin kapaklarını kendin söküp takabileceğin şekilde olmalı
    şimdi ön tuşları sökmeye çalışsan tuşlar iptal sonra birde onunla uğraş

bu telefondan Soğumuş Bulunmaktayım Kimseye Tavsiye Etmem (:
    Fabrika Hatası ÇOOOOK Fazla

Şimdi Bu telefonun hoparlör + kapak değişimi ne kadara mal olur telefonu almanyadan almıştım nerelerde tamir görür

Yardımcı Eller Klavyelere Arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokeeer -- 1 Eylül 2010; 2:53:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokeeer

vee patlamaz dediğim sağ üst hoparlör PATLADI
    arka kapak alttaki kıskaç KIRILDI

bu telefondan Soğumuş Bulunmaktayım Kimseye Tavsiye Etmem (:
    Fabrika Hatası Çooooooooook

Şimdi Bu telefonun hoparlör + kapak değişimi ne kadara mal olur telefonu almanyadan almıştım nerelerde tamir görür

Yardımcı Ellerrrrrrrrrrrrrr Klavyelereee Arkadaşlarrrrrrr

Benim de kapağın altındaki kıskaç kırılmıştı. Arka kapak yanlış hatırlamıyorsam 25 liraydı. Hoparlörü bilemiyorum.
  • Jokeeer,nedense benim hiçbiri başıma gelmiyor arka kapak 25 TL üst hopelör sorunu çoğu N78'de var ancak benimki bangır bangır çalıyor.
  • umuts55, tşkrler
    safa_oyuncu, telefona gözüm gibi bakıyordum fakat birden bire patladı nasıl oldu bnde anlamadım ama gerçekten fabrika hatası fazla olan bir telefon kasayı değiştirince binefse ışık sızması sorununu belki çözebilirim

Gittigidiyorda 30 ytlye n78 ön kapak arka kapak orta kasa ve tuş takımı satıyorlar ilgilenen arkadaşlar bakabilirler
    n78imin hoparlör nerelerde yaptırabilirim ne kadara mâl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokeeer -- 2 Eylül 2010; 5:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokeeer

umuts55, tşkrler
    safa_oyuncu, telefona gözüm gibi bakıyordum fakat birden bire patladı nasıl oldu bnde anlamadım ama gerçekten fabrika hatası fazla olan bir telefon kasayı değiştirince binefse ışık sızması sorununu belki çözebilirim

Gittigidiyorda 30 ytlye n78 ön kapak arka kapak orta kasa ve tuş takımı satıyorlar ilgilenen arkadaşlar bakabilirler
    n78imin hoparlör nerelerde yaptırabilirim ne kadara mâl olur?

Cihazın servisi neryse orda yaptırın derim.Garantsi gerçmemiş ise ğara almazlar heralde
  • Garantisi bitmediyse serviste para almazlar sanırım. Senin yaptığın birşey yok çünkü.

Bu arada benim N78 klonlanmıştı ya, konuşma hariç bütün özelliklerini kullanabiliyodum. Wifi, kamera vb. Telefonu aldığımız yerden bize telefonu getirin ben başka bi yöntemle para iadesi almayı deneyeceğim dedi. Telefonu verdim. 3 aydır orda duruyodu. 5800 da servise gidince kamerası lazım olur diye gittim aldım N78'i servisten. Bu sefer de açılmıyor telefon. Basıyorum açma kapama tuşuna hafif bi titriyo çok zayıf bi ışık geliyo ekrana öyle kalıyo. Geri götürdüm servise üst servise gitmesi gerek dedi. Yollamadım. Durduğu yerde bozulmuş telefon. Sorun ne olabilir ki acaba ?
  • umuts55,serviste mutlaka birşey olmuş çünkü kendi kendine olması imkansız.
  • quote:

umuts55,serviste mutlaka birşey olmuş çünkü kendi kendine olması imkansız.

Zaten 1 Ekim'de mahkemesi var o yüzden uğraşmıyorum fazla. 5800ı da tüketici mahkemesine veriyorum şimdi. 5800'dan alacağım da büyük ihtimalle. N78den de alsam süper olur.
  • Sen beni dinle 5800'ı babana ver N78'i al keyfine bak boşver para iadesi falan
  • quote:

Sen beni dinle 5800'ı babana ver N78'i al keyfine bak boşver para iadesi falan

Artık 5800 yok. Pişman oldum zaten aldığıma. Para iadesi aldığım zaman C6 almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *UmutSS -- 2 Eylül 2010; 23:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuts55

quote:

Artık 5800 yok. Pişman oldum zaten aldığıma. Para iadesi aldığım zaman C6 almayı düşünüyorum.

Benim şahsi görüşümşu: N8'i görmeden hiçbir telefon alınmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umuts55

quote:

Benim şahsi görüşümşu: N8'i görmeden hiçbir telefon alınmaz

N8'in benim bütçemi baya aşacağını düşünüyorum. En fazla 700-730 lira verebilirim.

• X6'da çok güzel cihaz E72'de ikiside alınabilir.
  • quote:

X6'da çok güzel cihaz E72'de ikiside alınabilir.

E72ye baktım. Kameraya baya önem veriyorum. Video çekimi 15 Fps. Pek beğenmiyorum 15 Fps çekimi. X6 da güzel cihaz ama nedense C6 çok hoş geliyor gözüme. X6'nın ana ekranı aynı 5800 gibi. Farklı birşey istiyorum. O yüzden C6'yı düşünüyorum. Samsung İ7500 Android'e de baktım. Çok güzel duruyor ama nedense Samsung almak istemiyorum. Daha düşünmek için çok zamanım var. Eğer fiyatında bir dengesizlik olmazsa C6 alırım heralde.
  • Kapasitif ekran olmadığı için C6'dan vazgeçin derim.
  • O zaten düşündürüyodu beni. İpod Touch 4G 8Gb 600 liradan yukarı bi fiyat olmazsa onu alacağım. Yanına da kötü bi telefon yeter.
  • selam arkadaşlar
    n 78 kullanıcısıyım telefonumdan memnunum. reis ve safa arkadaşımız sayesinde n 78 in bütün nimetlerinden faydalandım bugüne kadar....

1 haftadır 2 günde şarzı bitiyor.
    6 aylık garantim var.
    telefonumun şarzı dört beş gün normal kullanımda giderken. 1 haftadır normal kullanımda 2.günde şarzı bir anda tek çizgiye iniyo ve şarza tak uyarısı alıyorum...
    bugünde sabah taktım akşam batarya bitti..

neden böyle oldu çok yoğun kullanmadağım halde 1.5 senede nasıl orjinal batarya bu hale geldi?
    yada telefonda birşeyler var.
    çünkü telefon durduğu yerde ısınıyo...

telefonumda reis in sitesinden indirdiğim temalar, x plore. garmin,skyfire......gibi programlar yüklü.
    imzasız uygulamalarla ilgili işlem yapmadım.
    sadece 1 sene önce güncelleme olduğu halde yok diyordu güncellemeyle ilgili bir işlem yapmıştım o kadar.

servise gitmeden önce ne yapabilirim.
    tavsiyelerinizi bekliyorum.
    yüklü programları kaldırıyımmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanjan -- 5 Eylül 2010; 0:02:11 >

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.