Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bir yerde hem n78 gördüm hemde 5800 xm sizce hangisini alayım tarz meselesi değil özellik olarak yani dokunmatikte kullanırım bar tipide o öneml, değil
  • Telefonum gene servislik olduk ekranı gidip geliyordu bu gün mesaj geldi ekran değişmişler pil kapağım da kırıktı onuda değiştirmişler gene mutlu son. Seviyorum KVK yı
  • kaptan3456,bence kesinlikle N78...

Çünkü:

S60v5(5800) pek stabil değil henüz oturmadı oysa S60v3(N78) çok daha oturaklı.Sizin için ufak bir kıyaslama yapacağım:

N78
    +Kamera
    +Malzeme kalitesi
    +İşçilik
    +İşletim sistemi

5800
    +Ekran
    +Müzik

Birde 5800 hemen hemen herkes kullanıyor oysa N78 birçok kişide yok kafede masaya koyduğumda "aa bu yeni mi çıktı diyorlar"

Ancak bu iki cihazın yerine daha yeni modellere yönelebilirsiniz.

kdr_,umrarım cihazınız en kısa sürede yapılıp elinize geçer.Geçmiş olsun.
  • Skyfire için henüz çözüm bulunamadı değil mi?
  • Henüz kesin bir çözümü yok.
  • peki safa_oyuncu kardeşim :

yeni model olarak ne önerirsin dokunmatik olmasın dokunmatık olarak 5800 ı beğenmiştim n78 gibi n serisi gibi varmı telefon bide n79 falan artık üretilmiyo diye duydum bu doğrumu arkadaşlar..

son olarak arkadaşlar n78 in kamerası daha güzel dimi 5800 dan
  • N78

Oyun Paketi

_____NOKIA N78  --  ANA BAŞLIK

Bounce Tales
    Crazy Taxi 3D
    Gladiator
    Gta 4
    Guitar Hero World Tour
    High Speed 5
    Hummer Jump and Race 3D
    World Rally Championship
    Moto Racing Fever
    Midnight Bowling 2
    Nba Pro Basketball 2010
    Nitro Street Racing 2
    Okey
    Pacman
    Real Football 2011
    Tower Bloxx New York
    Tower Bloxx Deluxe
    Flying Bubbles
    FB Twisted
    Crash Bandicoot Kart 3D

İndirmek için : http://hotfile.com/dl/73925247/9e13916/N79_Oyun_Paketi.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang__TR -- 5 Ekim 2010; 14:27:59 >

• Merhabalar. Klonlanan N78imin mahkemesi bugündü. Kaybettik. Para da telefon da gitti yani.

Ben şöyle bir şey düşündüm. Bende eski bir nokia telefon var, onun imeisini N78e klonlatsam N78i kullanabilir miyim ? Bu konuda başıma bir şey gelir mi ? Gerçi elimde 690 liralık faturada yazan imeiyi başkası paşa paşa kullanıyor ama ben haksız çıkıyorum. Telefonu kullanamıyorum. Dediğim gibi imei klonlatsam N78i rahatça kullanabilir miyim ?

Bir de bunu haricinde, telefoncu ben başka bir yolla para iadesi deneyeceğim diyerek almıştı telefonu. 2 ay sonra servisten alınca telefon açılmıyordu. Gittim dedim üst servise yollamak lazım dedi ama yollamadım. Çünkü garanti dışı kalıyor telefon. Sanırım flashı çökmüş telefonun. Power tuşuna basınca hafif bir ışık geliyor. Öylece kalıyor daha sonra. Ben bunu evde halledemez miyim acaba ?

• Arkadaşlar, N78 için arka kapak nerden bulabiliriz, gittigidiyor com v.b. siteler hariç?
  • kaptan3456,Evet N78 N79 N82 vs. gibi telefonların üretimi durdu N78'in kamerası 5800 her şartta çok daha üstündür.Bence N78 gbi 2 yıllık bir cihaz alacağınıza N8,X6,C6, vs. gibi cihazlar bakmanız daha mantıklık olur.

DH_Türk Rock,paylaşımınız için teşekkürler.

umuts55,bence imei değiştirme işine hiç bulaşmayın.Açık konuşmak gerekirse o telefondan vazgeçin.

bLuEmavi,Piyasada artık N78 arka kapağı bulunmuyor.Şu şekilde satılıyor:

http://www.ceptopc.com/catinfo.asp?src=N78&imageField2.x=0&imageField2.y=0

kaptan3456,umuts55,sorularınıoza bundan 3-4 gün önce cevap yazmıştım ancak anlam veremediğim bir nedenden dolayı silinmiş.

Teşekkürler.

Edit:DH_Türk Rock,link uçmuş yenilerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 5 Ekim 2010; 13:52:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Edit:DH_Türk Rock,link uçmuş yenilerseniz sevinirim.

Linki yeniledim.
  • Telefonumda N drive kırık versiyonu yüklüydü kaldırıp orijinal versiyon yüklemeye çalıştım ,fakat tüm N drive dosyalarını silmeme rağmen yükleme bölümüneki n drive uygulamasını kaldırma işlemi başarısız oluyor. Yardımınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLuEmavi

Arkadaşlar, N78 için arka kapak nerden bulabiliriz, gittigidiyor com v.b. siteler hariç?

Benimde kırıktı serviste değiştirmişlerdi bi kerede kasayı değiştirdiler KVK yı bu konuda tebrik ediyorum
  • DH_Türk Rock,teşekkürler.

drkedi,N drive kullanmadığım için cevap veremeyeceğim üzgünüm.
  • @safa_oyuncu

Hattımıza açılması için dilekçe verdik Nokia'ya, telefon açılınca servise gitmesi gerekecek sadece. 690 lira verince bırakması kolay olmuyo telefonu, bi de mahkeme masrafları bize kalırsa 600 - 700 lira daha eklemiş olacak değerine N78.
  • safa merhaba,

fiyatlar yüksek o sitede, orjinal mi acaba ürünler?

kdr; benim telefon Genpa garantili, benimkinide değiştirirler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLuEmavi

safa merhaba,

fiyatlar yüksek o sitede, orjinal mi acaba ürünler?

kdr; benim telefon Genpa garantili, benimkinide değiştirirler mi acaba?

Yanılmıyorsam orjinal size önerim servise değiştirmeniz.
  • N78 için mozilla mobile yok mu arkadaşlar, nereden indirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorTR

N78 için mozilla mobile yok mu arkadaşlar, nereden indirebilirim?

Henüz çıkmadı:

http://www.maxi-----cep.com.tr/mozillanin-mobile-surumu-fennec-symbian-yolcusu.html (-----leri kaldırınız)
  • Bir de n78'de bilgisayarımdaki filmleri izlemek istiyorum(altyazısıyla olsa daha iyi). hangi programla hangi formata çevirmeliyim, hangi player ile oynatmalıyım, kodek problemi olmadan?
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.