Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S60v3 S60v5: Opera Mobile v10.1 Final Türkçe - Opera Mini v5.1 Türkçe OS9.x

_____NOKIA N78  --  ANA BAŞLIK

Opera Mobile v10.1'in Final versiyonu yayınlandı!

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

• Oooo hoşgeldin Reis ne zamandır bu başlığa uğramıyordun
  • ne zamandır foruma da doğru düzgün giremiyorum. kaç aydır uploadım yok :)
  • Garmin Navcity Türkiye 2010.06 TBKLTS Türkçe - Yeni Harita

Haritayı indirmek için buraya tıklayınız.

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

• Paylaşım için teşekkürler.
  • Garmin Navcity Türkiye 2010.09 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

Harita tekrar güncellendi. Haritayı indirmek için buraya tıklayınız.

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

• Reis sende olmasan eski başlıklar yok olup gidecek

Arkadaşlar hem başlığı canlandırmak hemde bilgi olsun diye ufak bir kıyaslama yaptım.Navi tekerleği ışığı(nefes modu) açık ve kapalı olarak şarjın kaç gün gittiğine baktım.Sonuçlar şöyle:

Navi ışığı açık yoğun kullanım: 2 gün

Navi ışığı açık normal kullanım: 2.5 gün

Navi ışığı kapalı yoğun kullanım: 5 gün

Navi ışığı kapalı normal kullanım: 6.5 gün (rekor )

Yoğun kullanım: Günde 1 saat son ses kulaklıkla müzik,30 dakika wlan,45 dakika konuşma,15-20 tane fotoğraf.

Normal kullanım: Günde 25 dakika son ses kulaklıkta müzik,10 dakika wlan,20 dakika konuşma,5-6 tane fotoğraf.

Bilginize.

• Millet N78leriniz ne durumda
  • Zamanında almadım şu telefonu, hala gözüm onda :)
  • selam arkadaşlar. 1.5 yıldır nokia n78 kullanıyorum.saol haporlörden ses gelmiyor son bir aydır.daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba;? 5 ay daha garantisi genpadan mevcut. garantiye yollasam bakılır mı yoksa kullanıcı hatası mı denir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen_06

selam arkadaşlar. 1.5 yıldır nokia n78 kullanıyorum.saol haporlörden ses gelmiyor son bir aydır.daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba;? 5 ay daha garantisi genpadan mevcut. garantiye yollasam bakılır mı yoksa kullanıcı hatası mı denir?

N78lerin kronik sorunu denebilir.Hepsinde olan bir problem ancak bazılarında ses tam çıkmazken bazılarında çok az bir kayıpla çıkabiliyor.Benim cihazımda üst hoperlör alttakine göre %10 civarında daha az ses veriyor oysa arkadaşımın N78'inde üst hoperlör tamamen çalışmıyor.Servis bu sorunu ücretsiz yapıyor ama cihazı servise vermek pek akıl karı değil.
  • çok teşekkürler.gerek yok o zaman. bi zararı da yok aslında.
  • Bu telefonu ilk çıktığı zaman kullanmıştım, ozaman fena değildi, şimdiki yeni symbian telefonlarda ovistore var. Bu telefonla da ovistore aracaılığıyla program vs. yüklenebiliyor mu? yoksa dışardan mı yükleyebiliriz?

Çok sağlam ikinci elini buldum da almayı düşünüyorum Bir de müzik performansı ne alemde bu telefonun
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Bu telefonu ilk çıktığı zaman kullanmıştım, ozaman fena değildi, şimdiki yeni symbian telefonlarda ovistore var. Bu telefonla da ovistore aracaılığıyla program vs. yüklenebiliyor mu? yoksa dışardan mı yükleyebiliriz?

Çok sağlam ikinci elini buldum da almayı düşünüyorum Bir de müzik performansı ne alemde bu telefonun

Ovi store desteği var.. Temizse hiç kaçırma çok güzel telefondur.
  • Arkadaşlar 2 sene önce bu cihazdan almıştım, o zamandan beri elimden düşürmüyorum,bütün isteklerimi donanım ve yazılım olarak karşılıyordu. Maalesef dün suda boğuldu

Şimdi yeni bir tel alacağım ne önerirsiniz ?

Not: iphone demeyin bir ara kullandım sonra geri verdim, boyutları büyük, şarjı çok çabuk bitiyor vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBaroN!

quote:

Bu telefonu ilk çıktığı zaman kullanmıştım, ozaman fena değildi, şimdiki yeni symbian telefonlarda ovistore var. Bu telefonla da ovistore aracaılığıyla program vs. yüklenebiliyor mu? yoksa dışardan mı yükleyebiliriz?

Ovi store desteği var.. Temizse hiç kaçırma çok güzel telefondur.

Telefon temiz ve full kutulu 3 ay daha garantisi var, yarın telefonu görmeye gidicem, 200 lira, çiziği falan da yok resimlerinden gördüğüm kadarıyla, eğer gerçekten sorunsuz bir telefonsa 200 liraya hemen alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1uzaklar1

Arkadaşlar 2 sene önce bu cihazdan almıştım, o zamandan beri elimden düşürmüyorum,bütün isteklerimi donanım ve yazılım olarak karşılıyordu. Maalesef dün suda boğuldu

Not: iphone demeyin bir ara kullandım sonra geri verdim, boyutları büyük, şarjı çok çabuk bitiyor vs...

Forumu biraz inceledim n78e en benzeyen yeni tel e52 gibi görünüyor + işlemci avantajı var

• quote:

quote:

Arkadaşlar 2 sene önce bu cihazdan almıştım, o zamandan beri elimden düşürmüyorum,bütün isteklerimi donanım ve yazılım olarak karşılıyordu. Maalesef dün suda boğuldu

Forumu biraz inceledim n78e en benzeyen yeni tel e52 gibi görünüyor + işlemci avantajı var

Evet N78 e göre dezavantajı ise

-FM Transmitter yok
    -Stereo Hoparlör yok

Peki bu N78 de youtube videoları izlenebiliyor mu???

• quote:

quote:

quote:

-FM Transmitter yok
    -Stereo Hoparlör yok

Youtube uygulamasıyla izleyebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBaroN!

quote:

quote:

quote:

-FM Transmitter yok
    -Stereo Hoparlör yok

Youtube uygulamasıyla izleyebilirsiniz..

N78 de flashLite desteği yok mu?

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.