Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DoktorTR

Bir de n78'de bilgisayarımdaki filmleri izlemek istiyorum(altyazısıyla olsa daha iyi). hangi programla hangi formata çevirmeliyim, hangi player ile oynatmalıyım, kodek problemi olmadan?

Coreplayer her formatı oynatıyor ancak bazı formatları akıcı bir şekilde oynatamıyor.Size önerim:

1)-Total Video Converter'i bilgisayarınıza kurun.
    2)-İstediğiniz filmi bu program aracılığıyla Mp4 formatına çevirin.
    3)-Sonra N78'e Core Player'i kurun.
    4)-N78'e filmi atıp Core Player programından açıp izleyin.İyi seyirler

Core player:http://forum.donanimhaber.com/m_34774873/mpage_1/key_//tm.htm#34774873

Total Video Converter:http://www.tam------indir.com/program/7554/Total_Video_Converter.htm
    (-----leri kaldırınız)

• arkadaşlar telefonumda yeni sorun oluştu geri tuşuna basınca (multimedya ustundeki tuş) birde kırmızı no tuşuna basınca sol hoparlorden ses gidiyor. 2. Arızası ise konuşma esnasında sesim gitmiyor. Verecem büyük ihtimalle garantiye kaç gunde gelir ? Bu 4 gidişi istanbul a son verdigımde 15 gunde gelmişti ama dun servisteki eleman lehim işlemi oldugu için 1 ay sürebilir dedi. Dedigi ne kadar dogru sizce ?
  • arkadaşlar benim durum ilginç hal aldı thh davasını kazandım ve 459 tl tarafıma ödenmesine karar verildi nokia şu an görüşülüyor dedi ancak genpa teknik servisinde gördüğüm bilgiler kafamı karıştırdı genpayı aradığımda nokianın bana demiş olduğu 5235 göndermediklerini n78 sıfır gönderdiklerini pazarteside kvkya gönderip alacaksınız dedi bu durum çok komik oldu
  • Mahkeme masrafı olarak da 250 lira geldi. 690 liraya almıştım telefonu. Değeri 940 liraya çıktı gözümde. Allahtan yapıldı hattımıza açılacak da kullanacağız. Hem para hem de telefon gitse çok kötü olurdu benim için.
  • Arkadaşlar bende cihazımı genpa ya garantiye verdim hoparlörü patladığı ve navi tuşu soyulduğu için,kasada yıpranmalar var bu yıpranmalardan dolayı kasa değişimi talep ettim ama ücretli değiştirilir dediler.Sizce kasa değişimi ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burk!
    Arkadaşlar bende cihazımı genpa ya garantiye verdim hoparlörü patladığı ve navi tuşu soyulduğu için,kasada yıpranmalar var bu yıpranmalardan dolayı kasa değişimi talep ettim ama ücretli değiştirilir dediler.Sizce kasa değişimi ne kadardır?

Eğer full kasa değişimi yapılırsa yaklaşık 120 lira civarında bir ücret ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Arkadaşlar bende cihazımı genpa ya garantiye verdim hoparlörü patladığı ve navi tuşu soyulduğu için,kasada yıpranmalar var bu yıpranmalardan dolayı kasa değişimi talep ettim ama ücretli değiştirilir dediler.Sizce kasa değişimi ne kadardır?

Eğer full kasa değişimi yapılırsa yaklaşık 120 lira civarında bir ücret ödersiniz.

Aldığımda dahi kasa kenarlarında açıklık vardı,bi şekilde onu veya başka birşeyi bahane etsem işe yarar mı acaba? Teşekkürler cevap için
  • quote:

quote:

quote:

Aldığımda dahi kasa kenarlarında açıklık vardı,bi şekilde onu veya başka birşeyi bahane etsem işe yarar mı acaba? Teşekkürler cevap için

telefonumun kasasını 3 kez değiştirdim N78 şimdi başka bir arızası çıktı tekrar gönderdim ayrıca kasada görünmicek kadar soyulma var (nasılsa soyulcak 1 ay sonra ). servis kağıdına yazdırdım soyulma var diye bakalım 4. ye değiştirceklermi

ekleme: dediler diyosun o telefonu verdiğin yerdeki elamanların dediğine takılma banada yapmazlar demişti bayan siz yazın yaparsalar yapsınlar dedim yazdı ve yaptılar. yapmazlar dediğide hafıza kartı kapağını kırmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinkp54 -- 27 Ekim 2010; 0:10:46 >

• Gecen yıl bende hop. arızası ve navi soyuldugu için garantiye vermiştim, ücretsiz yapip gondermişlerdi. Naviyi tuş takımını tamamen değiştirerek yapiyorlar sanırım.

Gecen gunde yine soyulmalardan dolayı vermiştim garantiye, bir ayda olsa ilk 40 lira ucret talep ettilerse sonradan garanti dahilinde klipsi kırılan arka kapak, ekran kapagını, tuş takımının ustü ve naviyi değiştirdiler. Sadece ana kasası değişmemiş, ondaki cizikler hala duruyor.

Tuşların yanındaki acıklık, kapağı acarken daha fazla deforme olmus ve artmış. Yinede ücretsiz değiştirmeleri güzel ki garanti dolmasına 2 hafta kala vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinkp54

quote:

quote:

quote:

telefonumun kasasını 3 kez değiştirdim N78 şimdi başka bir arızası çıktı tekrar gönderdim ayrıca kasada görünmicek kadar soyulma var (nasılsa soyulcak 1 ay sonra ). servis kağıdına yazdırdım soyulma var diye bakalım 4. ye değiştirceklermi

ekleme: dediler diyosun o telefonu verdiğin yerdeki elamanların dediğine takılma banada yapmazlar demişti bayan siz yazın yaparsalar yapsınlar dedim yazdı ve yaptılar. yapmazlar dediğide hafıza kartı kapağını kırmıştım

Banada aynı şekilde söylendi,siz yazın yinede diye belirttim bakalım değişecek mi? :)

• Cumartesi günü hattımıza açıldı telefon. 1 yıl sonra telefona şebeke geldiğini görmek güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuts55

Cumartesi günü hattımıza açıldı telefon. 1 yıl sonra telefona şebeke geldiğini görmek güzel.

• Gençler şimdi ben okumaya kalkıştım çok uzun bu forum en iyisi ben yazayımda nasıl olsa bir hayır sever çıkarda bana yardımcı olur diye düşündüm :)
    şimdi ben panaromik fotoğraf çekmek için program istiyorum fakat piyasadaki programlar sertifika sorunu veriyor bu sorunu vermeyen yokmu ?
    birde benim ön cam çok çizildi birşeyler oldu onu servise mi göndersem ne yapsam kararsız kaldım siz ne dersiniz ?
    birde eğer elinizde mevcutsa siyah tema.
    Yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6489426

Gençler şimdi ben okumaya kalkıştım çok uzun bu forum en iyisi ben yazayımda nasıl olsa bir hayır sever çıkarda bana yardımcı olur diye düşündüm :)
    şimdi ben panaromik fotoğraf çekmek için program istiyorum fakat piyasadaki programlar sertifika sorunu veriyor bu sorunu vermeyen yokmu ?
    birde benim ön cam çok çizildi birşeyler oldu onu servise mi göndersem ne yapsam kararsız kaldım siz ne dersiniz ?
    birde eğer elinizde mevcutsa siyah tema.
    Yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim .

Panaromik çekim ve çok daha fazlası için imzama bakınız.Ön cam çiziklerinide pek kafaya takmayın derim,şimdi değiştirseniz bile yakında illaki yine çizilecektir.Tema için:

http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/

• teşeşşür ederim dostum ellerine sağlık
  • Ve gençler Sizlere bir soru daha. Şimdi ben program yüklemek istedim ama hep sertifika hep sertifika artık sinirlerim iyice bozuldu telefonu hack'lemeye karar verdim ama traji komik bir olaydır ki sertifika programında bile sertifika hataları mevcut :D
    bana bir çözüm ?
    Nasıl hacklemeliyim yada hack yerine napabilirim ?
  • quote:

Ve gençler Sizlere bir soru daha. Şimdi ben program yüklemek istedim ama hep sertifika hep sertifika artık sinirlerim iyice bozuldu telefonu hack'lemeye karar verdim ama traji komik bir olaydır ki sertifika programında bile sertifika hataları mevcut :D
    bana bir çözüm ?

Hack yerine sertifika alıp imzalıyıp atabilirsiniz.Bakınız imzam.Heralde bu işlerde biraz amatörsünüz size önerim imzamı baştan sona okumanız olacaktır.
  • quote:

quote:

Ve gençler Sizlere bir soru daha. Şimdi ben program yüklemek istedim ama hep sertifika hep sertifika artık sinirlerim iyice bozuldu telefonu hack'lemeye karar verdim ama traji komik bir olaydır ki sertifika programında bile sertifika hataları mevcut :D
    bana bir çözüm ?

Hack yerine sertifika alıp imzalıyıp atabilirsiniz.Bakınız imzam.Heralde bu işlerde biraz amatörsünüz size önerim imzamı baştan sona okumanız olacaktır.

dostum sna özel nasıl ulaşabilirim bi msn felan verebilir misin ?
    biraz değil bayağı amatörüm ben ya.sizinle özel görüşmek isterim

• quote:

quote:

quote:

bana bir çözüm ?

Msn'im profilimde mevcut.

safa_oyuncu@hotmail.com

• quote:

quote:

quote:

quote:

bana bir çözüm ?

Msn'im profilimde mevcut.

safa_oyuncu@hotmail.com

sağol. ekledim

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.