Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bugün tekrar eski N78 telefonuma döndüm, yalnız arka kapak yan sanayi bir kapaktı ve aldığım yerden orjinalini istedim, göndereceklermiş bakalım bekliyorum. Onun dışında telefonun kondisyonu çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Evet bugün tekrar eski N78 telefonuma döndüm, yalnız arka kapak yan sanayi bir kapaktı ve aldığım yerden orjinalini istedim, göndereceklermiş bakalım bekliyorum. Onun dışında telefonun kondisyonu çok iyi.

Ayıpsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Evet bugün tekrar eski N78 telefonuma döndüm, yalnız arka kapak yan sanayi bir kapaktı ve aldığım yerden orjinalini istedim, göndereceklermiş bakalım bekliyorum. Onun dışında telefonun kondisyonu çok iyi.

Ayıpsınız

Yav şaka bir yana 5800 bundan daha yavaş, 5800 bunun yanında traktör gibi kalıyor ikiside elimdeyken test ediyorum ve oha diyorum sayın seyirciler.

İşlemci hızları aynı, ama N78 şu anki versiyonuyla 5800 a göre İNANILMAZ STABİL çalışıyor. Hatta girdiğim flash içerikli sitelerde 5800 dan daha iyi.

Yuh...

5800 ın bunun yanında tek artısı ise ses kalitesi ve ekranı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 4 Şubat 2011; 10:16:02 >

• darbelux,bende zamanında kıyaslamıştım N78 çok daha hızlı ve stabil 5800 ilk dokunmatik s60 olmanın azizliğine uğramış bir cihaz.N78'i N95,N79,E71,5800 gibi birçok üstün modelle kıyasladım kesinlikle hepsinden daha hızlı ve stabil.
  • quote:

darbelux,bende zamanında kıyaslamıştım N78 çok daha hızlı ve stabil 5800 ilk dokunmatik s60 olmanın azizliğine uğramış bir cihaz.N78'i N95,N79,E71,5800 gibi birçok üstün modelle kıyasladım kesinlikle hepsinden daha hızlı ve stabil.

Kesinlikle öyle ya ben de hayret ettim ve bu hızlılığı hoşuma gitti, meğer 5800 da 1 sene sürünmüşüz ya sırf dokunmatik ve büyük ekran için.

Bugün de işyerindeki arkadaşın N95 i ile kıyasladık benim N78 menü ve uygulamalara girip çıkmada ondan daha hızlı çıktı
    Ama şu var 5800 dan ses kalitesi olarak kesinlikle bir farkı yok ancak bass tonları 5800 da kesinlikle daha iyi, bir tek onu özlüyorum 5800 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 4 Şubat 2011; 19:59:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBaroN!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1uzaklar1

quote:

Orijinalden alıntı: 1uzaklar1

Arkadaşlar 2 sene önce bu cihazdan almıştım, o zamandan beri elimden düşürmüyorum,bütün isteklerimi donanım ve yazılım olarak karşılıyordu. Maalesef dün suda boğuldu

Şimdi yeni bir tel alacağım ne önerirsiniz ?

Not: iphone demeyin bir ara kullandım sonra geri verdim, boyutları büyük, şarjı çok çabuk bitiyor vs...

Forumu biraz inceledim n78e en benzeyen yeni tel e52 gibi görünüyor + işlemci avantajı var

Evet N78 e göre dezavantajı ise

-FM Transmitter yok
    -Stereo Hoparlör yok

Peki bu N78 de youtube videoları izlenebiliyor mu???

Youtube uygulamasıyla izleyebilirsiniz..

bu uygulamanın linkini verebilir misiniz..

• Regionella,

http://www.maxi-----cep.com/s60-3rd-video-kayit-video-oynatici/resmi-youtube-uygulamasi-88969.html (-----leri kaldırınız)
  • Youtube videoları uygulama olmadan da izlenebiliyor, telefonun kendi web tarayıcısıyla youtube dan videolar izlenebiliyor, videolar realplayer üzerinde açılıyor.
  • quote:

Youtube videoları uygulama olmadan da izlenebiliyor, telefonun kendi web tarayıcısıyla youtube dan videolar izlenebiliyor, videolar realplayer üzerinde açılıyor.

+ Opera ile daha hızlı yükleniyor.
  • quote:

quote:

Youtube videoları uygulama olmadan da izlenebiliyor, telefonun kendi web tarayıcısıyla youtube dan videolar izlenebiliyor, videolar realplayer üzerinde açılıyor.

+ Opera ile daha hızlı yükleniyor.

Ama operayla ben açamadım nedense Videoya tıkladığımda flash player eklentisini istiyor, real player dan açmıyor.

• Arkadaşlar yeni bir telefon aldım ancak n78'i de ek olarak kullanmak istiyorum. Telefonumu arkadaşa vermiştim bir süreliğine tabiri caizse içine etmiş bırakmış . 2,5 sene ben kullandım hiç sorun yaşamadım nerdeyse. Neyse sorularım şunlar, öncelikle işletim sistemi çökmüş, telefon hiç açılmıyor. Satıcınızla görüşün uyarısı geliyor. İkinci olarakta bir kapak değişimi istiyorum full kasa değişimi yani tuş takımı falanda. Bunları İstanbul'da nerede yaptırabilirim. Ne kadar tutar? Garantisi bitti malesef.
  • darbelux,hangi Opera?

ufukcoskun,çöp
  • quote:

darbelux,hangi Opera?

ufukcoskun,çöp

Yapma be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

darbelux,hangi Opera?

ufukcoskun,çöp

Yapma be :)

Hiç uğraşmayın yepyeni bir N8 alın
  • Operadan youtube sorununun çözdüm, meğer mobile siteden bağlanmadığım için o hatayı veriyormuş m.youtube.com dan girince operadan da videoları açıyor.

Müzik konusundaki bass eksikliğini gidermek için de powerMp3 programını yükledim, bass boost açınca bass yönünden daha tatmin edici oluyor.

Ayrıca opda.cn den sertifika işini de hallettim program sorunu da ortadan kalkmış oldu.

Yalnız şu an FM vericiyi tam verimli kullanamıyorum yan sanayi kapak olduğu için, bugün satın aldığım telefoncuyu aradım orjinal kapağı getirtmiş saolsun yarın kargoya verecek.

Bu arada genpaya mail attım komple kasa kapak takımını ne kadar değişiyorlar diye, hani telefonu komple sıfırlamaya niyetim de var ama fiyat biraz pahalı geldi;

Sayın Y.E..,

E-mailinizde belirtmiş olduğunuz Nokia N78 model cep telefonuna ait olan parçaları (kasa) şuanda stoklarımızda bulunmamaktadır.Ücreti yaklaşık olarak 120.00 TL 'dir.

Cihazınız servisimize ulaştırıldığında parça siparişi verilerek temini sağlanabilir.Kozmetik parçaların yurtdışından gelmesi sebebiyle ortalama 1 veya 1,5 hafta kadar bir bekleme süreci yaşanabilmektedir.

Size sağlıklı bilgi verebilmemiz için sorun yaşadığınız cep telefonunuzu incelenmek üzere varsa fatura fotokopisi ve Yurtiçi Kargo ile biz ulaştırabilirsiniz.Cihazınız incelendikten sonra net bilgi tarafınıza aktarılacaktır.

Genpa yetkili teknik servisleri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

İSTANBUL-ETİLER TEKNİK SERVİS
    Nispetiye Caddesi Etiler Sok. No:41
    Tel: (0212) 359 0 359 (Pbx)
    Faks: (0212) 287 27 27

İSTANBUL-KADIKÖY TEKNİK SERVİS
    Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:43/2 Baycanhan Hasanpaşa Kadıköy /İSTANBUL
    Tel: (0212) 359 0 359 (Etiler Çağrı Merkezi)
    Faks: (0216) 345 16 00

Detaylı bilgi almak için 0212 359 0 359 numaralı telefondan Çağrı Merkezi Birimimize ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 21 Mart 2019; 9:38:45 >

• 120 çokmuş yahu :). Ancak ben kafama koydum bu telefonu yenileyeceğim, zamanın çok gerisinde kalmış bir cihaz değil . Yeni bir Androidli telefon aldım zaten N8'i düşünmem o yüzden. Zaten gittim denedim bu N8'i ve ısınamadım. Sonra Anroid'e yöneldim. N78'i de kullanmak istiyorum diğer hattımla sadece. Biraz daha ucuza yapan bulabilirsem süper olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 8 Şubat 2011; 18:09:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

120 çokmuş yahu :). Ancak ben kafama koydum bu telefonu yenileyeceğim, zamanın çok gerisinde kalmış bir cihaz değil . Yeni bir Androidli telefon aldım zaten N8'i düşünmem o yüzden. Zaten gittim denedim bu N8'i ve ısınamadım. Sonra Anroid'e yöneldim. N78'i de kullanmak istiyorum diğer hattımla sadece. Biraz daha ucuza yapan bulabilirsem süper olacak.

Aynen hatta güncel teknolojiye çok rahat ayak uyduran bir cihaz, hızı ve işlevleri çok iyi.

Ben parayı gözden çıkararak önümüzdeki ay yenileme yaptırabilirim, her yere güvenemem çünkü hassas bir telefon. Sadece anakartı vidayla kasaya bağlı, diğer aparatlar plastik dişlerin esnetilmesiyle çıkarılabiliyor. O yüzden servisten başkasına güvenemem, en azından 120 liraya sıfır N78 yaparız kendimize.

• Yeri gelmişken paylaşayım dedim.

• Varmı şöyle sıfır ayarında bi n78.. Satmak isteyen.. Özledim yaa
  • quote:

Yeri gelmişken paylaşayım dedim.

Bende bunun servis kullanım kılavuzunu indirmiştim orda da resimli anlatımı vardı ama bu daha iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 10 Şubat 2011; 10:28:41 >

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.