Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buna junior n73 diyebilir miyiz... ya da j73::

arkadaşlar tam istediğimiz gibi olmuş sanki... biraz tuşlar sıkıntılı sanki..
    n73 kullanıcılarının en dert ettiği konular kalınlığı, wifi olmaması idi. bunu çözmüşler. ama hala eksik... mesela hala accelerometer yok. hala xenon flaş yok.
    hala gps yok...
    hala dokunmatik değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

buna junior n73 diyebilir miyiz... ya da j73::

n73 kullanıcılarının en dert ettiği konular kalınlığı, wifi olmaması idi. bunu çözmüşler. ama hala eksik... mesela hala accelerometer yok. hala xenon flaş yok.
    hala gps yok...
    hala dokunmatik değil...

o dediklerin bi üst modeller için ...

• biliyom ama gönül bu... ister...

bu da yeni videosu

http://www.youtube.com/watch?v=oCx7azPIUBg
  • FM transmitter ne işe yarıyoki telefonda
  • ya dizayn da tuşlar daha iyi olaiblirmiş
    değişik renkleri çıkar mı acaba
  • quote:

hala gps yok...
    hala dokunmatik değil...

linki inceledim. Cahilliğimi bağışlayın ama A-GPS den sözetmiş. Bu da GPS değil mi ? Ayrıca internet başlığında sayfa yan görünüyor.
    Demek ki autorotate de var.

quote:

Orjinalden alıntı: lexus
    FM transmitter ne işe yarıyoki telefonda

Fm transmitter ile cihaz FM verici olarak çalışıyor. Yani aracınızdaki FM radyo frekansını telefonun belirttiği frekansa ayarladığınızda
    (ki sitesindeki demoda sanırım 101.10 idi bu frekans) telefonunuzdaki müzikleri hiç bir kablo bağlantısı olmadan aracınızın hoparlörlerinden
    dinleyebilirsiniz. Bu esnada telefon FM vericisi olarak davranıyor. Bir nevi radyo istasyonu gibi yani.

Ben şeklini de özelliklerini de çok beğendim. Eğer pil performansı da N73 gibi olursa (ki 24 saat kesintisiz müzik diyor tanıtımında)
    sanırım çıktığında alacağım.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 11 Şubat 2008; 22:56:56 >

• Ya 6220 ye xenon koymayacaktı ya da buna da koyacaktı. Nokia N73 ün devamı olan bu cihazın kamera konusunda hakkını yemiş gerçekten. İlk mesajlarda da yazdığım gibi. Asıl tutundurma fiyat. Bu artık kesin yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

hala gps yok...
    hala dokunmatik değil...

linki inceledim. Cahilliğimi bağışlayın ama A-GPS den sözetmiş. Bu da GPS değil mi ? Ayrıca internet başlığında sayfa yan görünüyor.
    Demek ki autorotate de var.

quote:

Orjinalden alıntı: lexus
    FM transmitter ne işe yarıyoki telefonda

Fm transmitter ile cihaz FM verici olarak çalışıyor. Yani aracınızdaki FM radyo frekansını telefonun belirttiği frekansa ayarladığınızda
    (ki sitesindeki demoda sanırım 101.10 idi bu frekans) telefonunuzdaki müzikleri hiç bir kablo bağlantısı olmadan aracınızın hoparlörlerinden
    dinleyebilirsiniz. Bu esnada telefon FM vericisi olarak davranıyor. Bir nevi radyo istasyonu gibi yani.

Ben şeklini de özelliklerini de çok beğendim. Eğer pil performansı da N73 gibi olursa (ki 24 saat kesintisiz müzik diyor tanıtımında)
    sanırım çıktığında alacağım.

Saygılarımla.

bilmiyorum. belki de vARDIR AM BENCE YOK GİBİ..

• cihazda lens korumasi olmamasi kotu olmus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah EKİM AYI

Cihazın beklenen özelliklerle çıkacağını zannetmiyorum. Bence fake. Zira N95 in 3,2 MP olanı haline gelir. Çıksa bile çok heveslenmeyin derim ben. Zira Nokia (ve tüm diğer mobile telefon üreticileri) bugüne kadar hangi cihazını 4/4 lük yaptı ki ?
    Wi-fi mi ? Koyarlar , tamam.
    369 MHz işlemci mi ? Peki.
    S60 3rd ed. FP2 mi ? O da O.K.
    Ama cihaza üstüne üstlük 16M ekran da koyup , 900 mAh lik bir pille çıkartmazlarsa ben de noolayım !
    Saygılarımla.

Bİ DE İŞLEMCİYİ BİLMİYORUZ... O DA BİLİNSE NOKYA SENİ ŞAŞIRTMIŞ DEMEKTİR.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muRTah EKİM AYI

Cihazın beklenen özelliklerle çıkacağını zannetmiyorum. Bence fake. Zira N95 in 3,2 MP olanı haline gelir. Çıksa bile çok heveslenmeyin derim ben. Zira Nokia (ve tüm diğer mobile telefon üreticileri) bugüne kadar hangi cihazını 4/4 lük yaptı ki ?
    Wi-fi mi ? Koyarlar , tamam.
    369 MHz işlemci mi ? Peki.
    S60 3rd ed. FP2 mi ? O da O.K.
    Ama cihaza üstüne üstlük 16M ekran da koyup , 900 mAh lik bir pille çıkartmazlarsa ben de noolayım !
    Saygılarımla.

Bİ DE İŞLEMCİYİ BİLMİYORUZ... O DA BİLİNSE NOKYA SENİ ŞAŞIRTMIŞ DEMEKTİR.

Wallahi doğru ! Nokia bu kez beni şaşırtmış olacak. Zira 1200mAh lık pil var ve bekleme/konuşma süreleri de tatmin edici.
    Gerçi video 15fps. Oradan kaybediyor 4/4 lük performansı. Benim için video çok da önemli değil aslında. Ben mevcut özelliklerini ve tasarımını beğendim.
    Saygılarımla.

• Cihazın tasarımı bence gayet iyi. Özellikleride iyi. 3.2 değilde şöyle 4.1 mp falan yapsalarmış keşke... Netlik açısından iyi olurdu. MP'nin tek katkısı nerdeyse bu. Ama ben çok iyi 1 kamerası olacağına inanıyorum. Prototiplere fazla inanmamak lazım aslında. Son kullanıcıların çektikleri önemli.
  •  _____NOKIA N78  --  ANA BAŞLIK

_____NOKIA N78  --  ANA BAŞLIK

• N78 Videolar...

• N73 ü olan arkadaşlar, bence N82 ya da N95 alın. N78 çok prim yapmayabilir.

• sekli güzel yapılmamıs bu isleri en iyi samsung biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.xos -- 12 Şubat 2008; 15:23:12 >
  • şekli biraz ince uzun gibi geldi
    birde tuş takımının olduğu çıkıntılar biraz daha uzun olsaydı daha iyi olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 12 Şubat 2008; 16:15:48 >
  • 100. mesajımız hayırlı olsun... nice...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.