Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalansa , yalan de Reis'im. N70 üzerinde oynama yapmış tasarımcı.Benden puan alamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Yalansa , yalan de Reis'im. N70 üzerinde oynama yapmış tasarımcı.Benden puan alamaz

Yok abi öyle, takılıyorum ben.

• daha açıklanmadı mı meret...
  • bir de boyutları ideal olup (biraz daha ince ve ufak) joystick yerine n95 teki gibi bir tuş takımı olsa tadından yenmez pardon konuşulmaz :P
    quote:

Orjinalden alıntı: sknxone

bir n73 hastası olarak iki eksiğini göryordum 1 vi-fi 2işlemci yavaş diyodum eger ikisiide cözdülerse bu cihazda ne süper olur

• açıklandı tam istediğiniz gibi...
  • peki bilgi ve resim paylaşırmısınız bide Türkiyeye nezmn geliyo fiyatı ne kdr olur?
  • henüz bilemiyorum. bide fm transmitter nedir.. o da varmışta...
  • fm transmitter fm verici oluyor. Arabada kablosuz mp3 dinlemek için konlmuş olan bir özellik sanırım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: scan

fm transmitter fm verici oluyor. Arabada kablosuz mp3 dinlemek için konlmuş olan bir özellik sanırım :)

fm verici yani ben telefona konuşuyom o ortamda bulunan radyolardan benim sesim gelir bu nun ayrı bi cihazı vardı bende yasak dediler bunu yapmak ama şimdi telefona koymuşlar bişey anlamadım

bide şu resim koymuşsunuz o gerçek resmimi ? eğer gerçek resim ise tuşlar çooooooooook küçük
  • gerçek..

buda arkadan::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat zorlu -- 11 Şubat 2008; 18:52:09 >
  • .............................................nokıa herzamanki gibi başarılı....
  • yaw resimler bende gözükmüyo ayrı bi link koyarmısın ben gireyim ordan
  • tuş takımı inşallah n82 gibi olmaz diyordum ama malasef benzer birşey çıkmış. Hiç sevmedim tuş takımını
  • fiyatı ne kdr olur sizce ???
  • http://www.nseries.com/index.html#l=products,n78

buda nseries teki tanıtımı...
  • fiyat ne kdr olur
  • inceliklerini bakarak kıyaslayabilirsiniz...

_____NOKIA N78  --  ANA BAŞLIK
  • sen bana doğrudan fiyat söylesen
  • fiyatı bilmiyorum ama bu rekabet ortamında n73 ün ilk çıkışından daha ucuz çıkar gibi geliyor... mesela 1000 ytl gibi...

n78 tanıtım... videosu

http://www.youtube.com/watch?v=lJqtVla0QSk
  • 350 € dan satışa çıkarılması bekleniyor..burdada 1000 ytlye yakın yada biraz daha üstün olabilr.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.