Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın beklenen özelliklerle çıkacağını zannetmiyorum. Bence fake. Zira N95 in 3,2 MP olanı haline gelir. Çıksa bile çok heveslenmeyin derim ben. Zira Nokia (ve tüm diğer mobile telefon üreticileri) bugüne kadar hangi cihazını 4/4 lük yaptı ki ?
    Wi-fi mi ? Koyarlar , tamam.
    369 MHz işlemci mi ? Peki.
    S60 3rd ed. FP2 mi ? O da O.K.
    Ama cihaza üstüne üstlük 16M ekran da koyup , 900 mAh lik bir pille çıkartmazlarsa ben de noolayım !
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 12 Ekim 2007; 1:02:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Cihazın beklenen özelliklerle çıkacağını zannetmiyorum. Bence fake. Zira N95 in 3,2 MP olanı haline gelir. Çıksa bile çok heveslenmeyin derim ben. Zira Nokia (ve tüm diğer mobile telefon üreticileri) bugüne kadar hangi cihazını 4/4 lük yaptı ki ?
    Ama cihaza üstüne üstlük 16M ekran da koyup , 900 mAh lik bir pille çıkartmazlarsa ben de noolayım !
    Saygılarımla.

+1982

• belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Cihazın beklenen özelliklerle çıkacağını zannetmiyorum. Bence fake. Zira N95 in 3,2 MP olanı haline gelir. Çıksa bile çok heveslenmeyin derim ben. Zira Nokia (ve tüm diğer mobile telefon üreticileri) bugüne kadar hangi cihazını 4/4 lük yaptı ki ?
    Saygılarımla.

kalıbımı basarım

• Resim olsa daha iyi olcaktı
  • Evet fotoğraf yok mu?
  • keşke olsa... arada bir mobile-review forumlarına bakıyorum...
  • kardesler cahilligme verin n73 dusunuyorumda ondan soruyorum bu vi-fi dediginiz olay nedır,birde n73 ün hangi rengini tavsıye edersınız??
  • Nokia'ya göre bundan sonra çıkan tüm N serisi telefonlarda Wi-Fi standart. Ayrıca 369mhz lik işlemci 6290 daki gibi. Yani 3D hızlandırıcı çip yok. Tek işlemcili. Maliyetleri düşüren bir akıllıca(kendince) hamle daha Nokia dan. N93/N93i, E90 ve N95 te en iyi işlemci tipi mevcut.
    N82 ve N95 olduğundan bu modele 5mp koymamış. Zaten koysa kullanıcıları çelişkiye, tereddüte düşürmekten başka birşey yapmayacaktı. Şu an bile insanlar N82 mi N95 mi diye düşünmekteler. Aynı özellikler üstüne wi-fi ve gelişmiş iletim sistemi ile ne kadar prim yapabilir görecez. Bence N78 in tutulabilir yani fiyatlandırma olacaktır.
  • http://www.nokia.com/nokiaworld

aralıkta tanıtılabilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu
    http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=69892&page=20
    burada da bişiler var...

Link için teşekkürler.Tüm sayfayı okudum. Orada sadece bizim gibi bir üye :
    "N82 nin çıkışıyla birlikte şimdi ilgimi çeken tek şey dedikodusu yapılan (söylentisi olan) N78 dir. Kafamdaki sorular da :
    Ne zaman duyurulacak ?
    Neye benzeyecek ?
    GPS olacak mı ? (muhtemelen olmayacak)"
    demiş.
    Aralıkta tanıtımı beklenen bir cihazın sızma/sızdırma fotoları da şimdiye kadar ortaya çıkardı diye düşünüyorum.
    Saygılarımla.

• bence her telefonun fotoğrafı sızdırılmıyor... neden olmasın ki... saygı ve sevgiler...
  • 2008 yılında cıkacak nokıa modelleri varmı
  • Sitede rumor diyor yani söylenti, ama belli olmaz tabii ki birgün çıkacaktır N73'ün wifilisi çok beklenen bir model çünkü...
  • n73'ün wifilisi n82 zaten hem 3.2 değil tam 5 mp işte daha ne istiyorsunuzki,ayrıyetten gps bile var cihazda
  • n93 varken n93i yi üreten nokia hiçbir telefonda olmayan öyle bir özellik koyar ki bakarsın n78 ARADAN SIYRILAN BİR MODEL OLUR... MESELA PROJEKSİYON, MESELA TOKANMATİK EKRAN VS...
  • Benim asıl istediğim joystick yerine normal 5 yönlü d-pad konması. Wi-fi de çok güzel olurdu. Joystick kırılacak diye kullanamıyorum aleti...
  • valla sahsen bu saatden sonra wi-fi siz ve navigasyonsuz telefon almam yani sadece wi-fi de yeterli degil bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.