Şimdi Ara

NOKIA N78 FOTOĞRAF ve VİDEO Örnekleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraflarda noise fazla... Yeni firmware ile resim kalitesi iyileştirilebilir mi acaba?
  • spor mod

NOKIA N78 FOTOĞRAF ve VİDEO Örnekleri

manzara modu otomatik ayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİMBA -- 9 Kasım 2008; 12:55:58 >

• Sadece seçip simage'e tıklayın
  • auto show 2008 iç mekan otomatik

• Ne rallisi bu? Güzel kareler, yanlarken...
  • Geçen hafta yapılan Kocaeli rallisi.. Türkiye Şampiyonasının son yarışı..
  • fotolar çok iyi
  • fotolar gayet net ve güzeller
  • Güzel resimler güzel topic olmuş
  • walla n78 in bu resimlerini görünce acaip şekilde şaşırdım... benim n73 me ile aynı kaliteyi paylaşıyor desem walla yeridir... yazın n73 me yi satıp n78 almayı düşünüyordum ama yazılımla düzeltilmezse almam n78 i... n78 in resim kalitesini n82 gibi bişi bekliyordum... inşallah nokia yazılım güncelleme sayesinde yakında bu sorunu düzeltir...

bu arada şu resimleri koymakta fayda var diorum malum arkadaşların bazıları fotoları beğenmiş ama onlarda bilsinler n78 den beklenenin bu olmadığını. dediğim gibi inş en yakın zamanda yeni yazılımlarla bu kamera kötülüğü giderde yazın n78 alırım...

Makro Modu (ezik n73 me)
    0 Işık Flaş Açık (ezik n73 me)
    Açık Mekan Honda' ya Odaklı (ezik n73 me)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 10 Kasım 2008; 18:30:52 >

• fotoları açamadım fakat çokta abartı bir şekilde kötü çekmiyor n78..aynı zamanda n95 de kullanıyorum ve aralarında çokta büyük farklar yok diyebilirim..n73 ise hiç kullanmadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİMBA -- 17 Kasım 2008; 1:03:49 >
  • N78 ile cektiğim güvercinler.

http://img79.imageshack.us/img79/6314/16112008334rn9.jpg

http://img370.imageshack.us/img370/5791/16112008341mm9.jpg

Fotoğrafların orjinalliği bozulduğundan boyle verdim, tıklamanız yeterli.
  • ilk fotodaki derinlik çok hoş ayrıca fotolar çok başarılı
  • güneşe karşı bir foto..

• Arkadaşlar flaşın gücünü merah ediyorum da . Birisi son derece karanlık ortamda bir resim çekip siteye koyabilir mi ?
    Şimdiden teşekkürler.
  • n73 ile kıyaslamayın birebir cekim yaptık alakası yok
    flashı odada evde kapalı ortamda yeterli ama dısarda belli bir noktadan sonra yetersiz kalmakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: acamos55

Arkadaşlar flaşın gücünü merah ediyorum da . Birisi son derece karanlık ortamda bir resim çekip siteye koyabilir mi ?
    Şimdiden teşekkürler.

Led flaştan adam olmaz ne kadar iyi olursa olsun led flaş pek iş görmez. Onun için Xenon flaşlı N82yi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 29 Kasım 2008; 19:10:23 >
  • Otomatik Çekim
    Manzara Modu
    Makro Modu

• Deathulazam valla çok sağol.Şu n78 in foto bölümü hareketlensin biraz.
    Şimdi diyebilirsin sen niye koymuyorsun hiç anlamam foto çekmekten.Yok macro,yok ışık şurdan gelsin,flashı bu foto da kapat.
    Sadece gösterecek kadar fotograf çekebiliyorum.O kadar.koyarsam bir iki foto n78 de karizma kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibm

Deathulazam valla çok sağol.Şu n78 in foto bölümü hareketlensin biraz.
    Şimdi diyebilirsin sen niye koymuyorsun hiç anlamam foto çekmekten.Yok macro,yok ışık şurdan gelsin,flashı bu foto da kapat.
    Sadece gösterecek kadar fotograf çekebiliyorum.O kadar.koyarsam bir iki foto n78 de karizma kalmaz.

:)) evt önemlli olan güzel foto yakalamak yoksa neyle çekersen çek güzel durmuyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.