Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: assault79

quote:

Orjinalden alıntı: dyoldas

sar degeri dikkat 1,40
    BU SAR KAFA PATLATIR

kardeş gün de 3 paket sigara içen bir milletiz sar ne yazar.adamlar (abd)yanı başımızda kimyasal silah lar kulanıyor..

Ben içmiyom nargile bile o ayrıda kimyasallarla gün içinde yüzgöz olduğumuz çok zaten.
  • Konudan anlayan arkadaşlara bi sorum olacaktı. sizce bu verdiğim exıf bilgileri ile oynanmış olabilir mi. 20 ağustosta N79 ile çekilmiş gibi gözüküyor da. başka bi modelle çekip sonradan N79 yazmış olabilirlermi?

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <===

EDİT: Fotoğrafları çekenler sanırım nokia çalışanları imiş, fotoğrafların birinde altında nokia yazan bi yaka kartı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorhan -- 11 Ekim 2008; 23:39:54 >
  • drorhan kardeş bu imkansız nıkianın sahibi bile olsa ağustosta telefon daha yapım aşamasında idi nasıl olur..sözde bir resime bakarak yorum yapamayız ki???
  • Burdaki fotoğraf, altta technical info kısmında da yazıyor, fotoğrafı orjinal boyutta açıp bilgisayara kaydedersen de özelliklerden görebilirsin.

http://share.ovi.com/media/roadrunner0079.public/roadrunner0079.10016
  • kardeş, telefonlar piyasaya sürülmeden 4-5 ay önce üretimi gerçekleşmiş oluyoo. örnek misali : n95 piyasaya sürülmeden 1-1 bucuk sene öncesinden fotorafları orada burada dolaşıyordu. benim tahminimce n79 ilkbahar ve yaz başlangıcı sıralarında üratmi gercekleşmiştir bilee...
    quote:

drorhan kardeş bu imkansız nıkianın sahibi bile olsa ağustosta telefon daha yapım aşamasında idi nasıl olur..sözde bir resime bakarak yorum yapamayız ki???

• N96 çıktı yavaş yavaşda piyasalarda satılıyor, N85 te çıktı oda 1-2 ay da piyasada yaygınlaşır. O zamanlardada N79 çıkar ancak ondan 1-2 ay sonra piyalarda satılır. Yani yaklaşık 2-3 ay var gibi buralarda bulunmasına.
  • Aralıka kadar bekleyelim bakalım
    fiyatıda n82 yi geçmezse düşünülebilir
    hatta düşündüğüm tek telefon
    bu telefon yüzünden n78 den vazgeçtim
    w810 umla idare ediim biraz daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

Aralıka kadar bekleyelim bakalım

aman n78 alma telefonu bir arkadaşta gördüm hiç beğenmedim.tuşları zaten başlıca sorun....
    sen n79 bekle ....bende öle yapıyorum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

Aralıka kadar bekleyelim bakalım

aman n78 alma telefonu bir arkadaşta gördüm hiç beğenmedim.tuşları zaten başlıca sorun....
    sen n79 bekle ....bende öle yapıyorum..

Evet fikirler ortak,acaba ben dahil bu cihazı beğenmemize sebep olan beğeni anlayışı,sadelik,fonksiyonellik,müzik açılımı'mı.Sizlerden ricam bu tercih'in nedenleri hakkındaki fikirleriniz.Saygılar.

• arkadaşım benim şuan n95 8gb var ve bu telefon ile değiştirecem şuan bazı kesimlerce n95in rakibi yok ama bu telefon onu değiştirmeme sebep oldu bundaki sebepler
    1.benim gibi çok mesaj yazan vs. biriysen tek parça telefonun değerini çok ii anlıyorsun
    2.n95ten hafızası ve ekran boyutu(n95 2.8inç n79 2.4 inç) dışında eksiği bildiğim kadarıyla yok ama hafıza kartıyla telafi edilebiliyor
    3.tek parça olmasına artı olarak sade kibar ve çok fonksiyonel piyasanın en iyilerinden
    4.tam sürüm internet (nokianin kendi sitesindeki videoda youtube yi oynatabiliyordu)ve şimdilerde çok yaygınlaşan fm verici
    5.fp2ile yenilesmis ve özellikleri artırılmış symbian ile çok daha rahat menü ve diğer şeyler
    Benim aklıma bu kadar geldi ekliyecek varsa ii olur...
  • hsaid haklısın aynen düşünüyorum
  • N81 deki gibi ekranın üst kısmına iki tane oyun tuşu koymuş olsalardı tam dört dörtlük olurdu. yatık ekran oyun oynamak imkansız bu şekilde. sırf bu yüzden aradaki fiyat farkına ve kızaklı telefonları sevmememe rağmen n85 düşünüyorum. Türkiye fiyatları bi belli olsaydı.
  • bilmeyenler için söyleyeyim telefonun 6farklı xpress on kapağı var ve kutu içindede bu 6farklı kapaktan 3u var yani 2farklı kutu var seçime göre(tabi Türkiyedeki satıcılar içinden 2sini almazsa)
  • Evet zaten cihazın N serilerinden ayırlın garip 1 farkı da o. baya 1 renk seçeneği var
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

bilmeyenler için söyleyeyim telefonun 6farklı xpress on kapağı var ve kutu içindede bu 6farklı kapaktan 3u var yani 2farklı kutu var seçime göre(tabi Türkiyedeki satıcılar içinden 2sini almazsa)

YAPARLAR İNANKİ.......
  • arkadaşlar n79 almanyada satışa çıkarıldı.
    satış fiyatı 429,00€ ..yani 780 ytl
  • arabistanda aldığım duyumlara göre 500$ yani 700ytl civarı arkadaşlar yurtdışındaki fiyatlara bakıyorumda bu cihaz Türkiyede 1000ytlnin altında satılmaz
  • nokia almanya sitesindeki fiyatlarla türkiyedeki fiyatlar karşılaştırınca arada çok fazla fark yok. (N96:730€, n95 8gb:560€, n78:350€, e71: 439€, bi n82 orda ucuz:400€).

Ayrıca satışa sunulduğu tüm ülkelerde nokiashop fiyatları e71 den 10-20€ düşük. E71 türkiyede 800 milyon olduğunu düşünürsek bu telefonda 800 civarı gelebiir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorhan -- 15 Ekim 2008; 22:31:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drorhan

nokia almanya sitesindeki fiyatlarla türkiyedeki fiyatlar karşılaştırınca arada çok fazla fark yok. (N96:730€, n95 8gb:560€, n78:350€, e71: 439€, bi n82 orda ucuz:400€). bence türkiyedeki fiyatı 800-850 civarı olabilir.

Bencede 950 civarlarında olacak, çünkü ona yakın bir model N85 çıkacak ondan önce, oda tahminen 1.200 lerde olabilir. Fiyatları yakın olacak diye düşünüyorum.
  • N85 fiyatları da N95 8gb ile yaklaşık aynı tüm ülkelerde europe.nokia.com da.
    Hatta çoğu ülkede biraz daha ucuz gibi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.