Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazıda bahsetmiş. N79 da kamera için yeni bir driver kullanmışlar, fakat aynı driver N85'in yeni güncelleştirmelerinde de olacakmış
  • SE'ye derdik hep, aynı modelleri değiştirip değiştirip piyasaya sürüyo diye ama nokia da az değil maaşallah
  • pardon dostum yanlış anlamışım kusura bakma onunla ilgili bişe bilmiyorum
  • Kamerada bana da öyle geldi.

Klasik nokia politikası. Kameraya yüklenmiş bu sefer ekranı falan salmış.
  • ekranı salmış derken ekranın küçüklüğünden mi bahsediyorsun yoksa bilmediğim bi eksisimi var ekranının
  • evet ekran benimde dikkatimi cekti. diger parlak olan ekran hangi modelin??? bu arada fotolar güzle bence. fakat cekrken gerekli ayarlamaları yapmamışlar. eger yapsalar daha ii sonuçlar elde edebilirlerdi..
  • Parlak olan ekran N85 in ekranı.
    Fotoğrafı sanırım karanlık ortamda çekmişler (ekran dışındaki kısımlar karanlık gözüküyor) o nedenle ortam ışığı algılayıcısı ile karanlık ortamda telefon ekran ışığını azaltmış olabilir. normalde bu kadar karanlık olacağını sanmıyorum (daha önce gördüğüm fotoğraflardan hatırladığım kadar).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

En büyük rakiplerinden 1i olacak;

http://www.gsmarena.com/samsung_i7110-review-292.php

Oled ekran, 1200mah pil

Çinliler telefon kopyalamada samsungtan daha ileride olduklarını kanıtladılar. Bu fotografları görünce çinlilere diyecek söz bulamadım.
    kameranın arkasında 1.3 yerine 5mp yazsalarmış, bi de ön kapakta N79 yazısını ekranın altına koysalarmış tamammış.

http://www.sjpfw.cn/b2b_cpinfo.asp?id=2499

Gerçi bu resimler daha önce verilmiş 2. sayfada. demekki adamlar daha nokia çıkarmadan çıkarmışlar sahtesini.

Burada da diğer orjinalinin tıpkısı telefonlarhttp://www.sjpfw.cn/b2b_cplist.asp?catid=614

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorhan -- 22 Ekim 2008; 1:43:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

ekranı salmış derken ekranın küçüklüğünden mi bahsediyorsun yoksa bilmediğim bi eksisimi var ekranının

parlaklık değerine bak
  • Arkadaşlar oled ekran nedir
    şimdiki ekranlardan ne farkı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

Arkadaşlar oled ekran nedir

Organic light emitting diode: ışık saçan diyot.
    LCD ekranlardan en önemli farkları daha az güç harcanarak daha parlak görüntü oluşturabilmesi ve bir arka aydınlatma olmadığı için daha yğksek kontrast değerleri elde edilebiliyor. Ayrıca LCD ekranlardan daha ince ve hafif, daha geniş görüş açısı sağlıyor, çok yüksek tepki süreleri var (0.01ms gibi)

kötü yanları ise direkt güneş ışığı altında düşük görünebilirlik ve LCDye nazaran daha düşük ömür, zamanla ilk günkü parlaklıklarını yitirmesi (OLED tvler için 15000-30000 saat kullanımda parlaklığın yarıya düştüğü söyleniyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorhan -- 24 Ekim 2008; 2:04:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drorhan

quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

Arkadaşlar oled ekran nedir

Organic light emitting diode: ışık saçan diyot.
    LCD ekranlardan en önemli farkları daha az güç harcanarak daha parlak görüntü oluşturabilmesi ve bir arka aydınlatma olmadığı için daha yğksek kontrast değerleri elde edilebiliyor. Ayrıca LCD ekranlardan daha ince ve hafif, daha geniş görüş açısı sağlıyor, çok yüksek tepki süreleri var (0.01ms gibi)

kötü yanları ise direkt güneş ışığı altında düşük görünebilirlik ve LCDye nazaran daha düşük ömür, zamanla ilk günkü parlaklıklarını yitirmesi (OLED tvler için 15000-30000 saat kullanımda parlaklığın yarıya düştüğü söyleniyor)

çok da ii bişe değil o zaman bu oled ekran

• yarısına gelse bile N79 kadar olur
  • N85'te ekran koruyucu açık olduğunda saatin gözüktüğü kısım dışında ekran tamamen kapalı oluyor. (LCD ekranlarda sadece arka ışık sönüyor). Bu hem ciddi bi enerji tasarrufu sağlıyor, hem de ekranın ömrünün daha uzun olmasını.
    Ayrıca bu rakamlar OLED ekran tvler için (400 candle/m2) hesaplanmış. N85'in ekranının maksimum parlaklık değeri nedir tam bilemiyorum.

Bunları N85 başlığında konuşsak daha doğru olur :)
  • n95 madara oldu artık,kullanasım gelmiyor
  • arkadaşlar bu telefon çıksa dahi almayı düşünmüyorum şimdilik çok pahalı olur .iyasalar pek karışık fiyatlar oturana kadar bekleyecem..

saygılar
  • ben çıktığı gün almaya mecburum çünkü n95im bozuldu ve telefonsuzum o yüzden almak zorundayım
  • quote:

ben çıktığı gün almaya mecburum çünkü n95im bozuldu ve telefonsuzum o yüzden almak zorundayım

said kardeş 1000 altında olursa bende alırım yoksa alamam
  • quote:

ben çıktığı gün almaya mecburum çünkü n95im bozuldu ve telefonsuzum o yüzden almak zorundayım

mahsus bozdun telefonu yenisi alayım diye sen gönder ben yaparım 95 i..
  • ya telefona 10aydır gözüm gibi bakıyordum ama bozuldu
    bizim arkadaşında var bundan adam cebinden düşmüş halısahada top yerine ona vurmuş adamın telinde tık yok benim tel bozuldu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.