Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hsaid

metin kardeşim istediği kadar özelliği fazla olsun kızaklı telefonu kimseye önermiyorum telefonum yok şuan ve n96yı alma imkanım var ama ben n79u bekliyorum tek parça telefon en iyisi

öyle yapacağız gayri önce sen al
  • inş Türkiyedeki ilk n79u alan ve ilk incelemeyi yapan olacam Allah nasip ederse arabistandan gelecek 1, 1 buçuk aya kadar
  • Ne zaman çıkacağı da belli değil.
  • arabistanda telefoncular siparişlerini vermiş yetkili distirübütörlere kasımın 20si gibi ellerinde olacakmış
  • reis teşekkürler emeğin ödenmez
  • quote:

metin kardeşim istediği kadar özelliği fazla olsun kızaklı telefonu kimseye önermiyorum telefonum yok şuan ve n96yı alma imkanım var ama ben n79u bekliyorum tek parça telefon en iyisi

• said senin telefon kıbrıs ta bile satışa çıkmış.haberin olsun
  • fiyatı hakkında bilgin var mi
    Benim telefon sanki seninki değil yani
  • bu cihaz ne zaman çıkar acep
  • cihaz şuan çıktı ve bazı avrupa ülkelerinde satışta türkiyeye yıl sonu gibi gelmesini tahmin ediyoruz satışını ebay de görebilirsin
  • türkiye fiyatı ne olur acaba ?
  • N85 1100 YTL'den çıkınca bu da heralde 800-850ytl olur. hatta bakarsın nokia bize daha da güzel bi süprüz yapar
  • ooo drorhan ben seni n85ci diye biliyordum sende 79cuymuşsun n85bugün satışa girdiğine göre 79da 1hafta içinde girer herhalde
  • ben aslında N79'u tip olarak daha çok beğeniyorum ama N85'in özel oyun-müzik tuşlarının olması beni cezbediyor.
    Bu fiyatlarla ikisinden biri olacağı kesin ama. arada bariz fiyat farkı olursa (250 ytl gibi) N79 alırım.
  • yurt dışında bile 100euro fark olduğuna göre burdada en az o kadar olur herhalde bide daha öncede dediğim gibi kızaklı telefondan bence uzak dur bozuluyo çünkü benim n95imin kızağı bozuldu 8ayda telefonsuz kaldım bu teli bekliyorum tek parça tel olması için
  • hepsiburadaya ne zaman stoklarınıza girecek diye mesaj attım bakalım ne cevap gelecek
  • quote:

hepsiburadaya ne zaman stoklarınıza girecek diye mesaj attım bakalım ne cevap gelecek

N85 girmiş stoklara n79 da yakındır.
    hayırlı haberleri bekliyoruz
  • arkadaşlar hepsiburada elimizde net bir tarih yok diye cevap yazmış bide genpatech e soracam
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.