Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı ülkeler için üretilenlerde FM transmitter yok die biliyorum, yasal olmadığı için. Belki o etkiliyodur.
  • yani Türkiye'ye sadece tek bir tipmi gelecek?örneğin rm348? bu değer sorgulama sayfasında ülkede seçiyoruz

http://sar.nokia.com/sar/index.jsp

ekleme:ülke değiştirince yine aynı tipler çıkıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero cool -- 13 Kasım 2008; 13:21:08 >
  • öğrendiğim kadarıyla 348 bizim için 350 amerika için
  • 1.40 ta çokmuş sınır zaten 1.6 idi yanlış bilmiyorsam
  • gelsinde sar zar fark etmez............
  • Bu telefonun N82 den farkı Nedir? Xenon u yok ikinci görebildiğim farkı tuşları değişik tasarım falan geri kalan herşey aynı

quote:

Orjinalden alıntı: zero cool

1.40 ta çokmuş sınır zaten 1.6 idi yanlış bilmiyorsam

2.00 en son değer. Boş ver takılma zaten şu an insan hayatı içinde bundan çok daha fazla radyasyon yayan şeyler fazlasıyla var.

quote:

Orjinalden alıntı: assault79

gelsinde sar zar fark etmez............

Haklısın millet niye bu kadar takılıyor anlamıyorum. Sanki tek radyasyon yayan şey telefonda. Zaten üst sınır 2.00

• arkadaşlar sağlık bakanlığından yapılan açıklamaya göre 2.00a kadar zararı bulunmuyor ayrıca piyasada bulunan çin mallarının 4ü geçtiği biliniyor ve piyasadaki çin mallarının hiç de az olmadığını herkes biliyor sen 1.4e laf atıyorsun adam yanında 4.0 lık telefon kullanıyo bunun farkında misin peki
    Off bugün de çıkmadı....
  • Amerikada cep telefonları için 1.6 SAR sınırını koyan FDA'nın sitesinde bile cep telefonlarının sağlık açısından bilinen bir zararı olmadığını yazıyorlar.
    Buyrun: http://www.fda.gov/cdrh/wireless/health.html
    özetle diyor ki: 15 yıldır cep telefonlarının zararını bulmak için yüzlerce araştırma yapıldı ve sonuç sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorhan -- 13 Kasım 2008; 17:45:01 >
  • Verilen sar değerleri max güc kullanımında yakalanan değerlerdir şebekeye bağlı olarak sar değeri verilen değerin çok altında olabilir ki ztn telefon şebekeye ulaşırken gerekli olan min gücü kullanıyor
  • Bu cihazın N82'den farkı nedir?
  • en büyük farkı tuş yapısı eğer tuşlar benim için önemli dersen xenon flaştan fedakarlık edip n79 alacaksın eğer tuşlar önemli değil dersen n82alacaksın tabi n82fp1 n79fp2 ve ufak tefek bi kaç fark ama en büyük farkını yazdım
  • İşlemcileri de farklı... n82 de çift işlemci ve 3d hızlandırıcı var. 3d hızlandırıcı çok az sayıda oyun tarafından kullanılabiliyor bu arada... Ayrıca n82 de xenon flaş var tabii.. Yalnız n82 daha büyük ve ağır n79' un yanında. n82 nin de şarj süresi daha kısa n79 a göre...
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2497&idPhone1=2177
  • hım bunun fiyatının düşmesini vs. beklersen ancak 2009 ortalarında bir şeye benzeyecek o zamana kadar diğer markalar da boş durmayıp bundan daha iyi tasarıma özelliklere ve fiyata ürünler süreceğini de düşünürsek pek de cazibesi kalmıyor aslında
  • Bende N82 var ama ne FP2 oluşu ne FM Transmitter'i beni cezbedemez.
  • Bu tuş takımı meseLesi benim kafama baya takıldı..
    en iyisim N79 'uda bi bekliyelim görelim bakalım ona göre karar vermk lazım...
  • arkadaşlar bu nokianın telefon satma stratejisi n79 FM transmitter koymuş n82 de xenon flaş...ikisini bir telefona bıraksalar öleceklersanki
  • o dediğin şekilde yapsa sadece 1tel satacak ama bu şekilde 2tel satıp piyasadaki telefon model sayısını artıracak ayrıca sen bütün özelliklerin olduğu teli yıllarca değiştirmezsin bu şekilde her yıl telefon değiştirmeye zorluyo insanı aslında müthiş bi satış stratejisi var
  • Özellikle tuş takımı tasarımı çok kötü hatta berbat,n73 ile kasa olarak neredeyse aynı,nokia tellerin özellik olarak iyi ama tasarım olarak daha özgün modeller bekliyoruz...
  • tuş takımı n82 n78 gibi telefonlara nazaran bence süper
  • dostum benim gibi kızaklı telefondan ağzı yanan arkadaşlar vardır mutlaka ve kendilerine kaliteli bi tel aryorlardır ve günde en az 100 mesaj arkadaşlarda vardır burda onlar için tek tercih n79 var şu an napalım yani koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler hesabı başka çaremiz ve alternatifimiz yok
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.