dostum benim gibi kızaklı telefondan ağzı yanan arkadaşlar vardır mutlaka ve kendilerine kaliteli bi tel aryorlardır ve günde en az 100 mesaj arkadaşlarda vardır burda onlar için tek tercih n79 var şu an napalım yani koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler hesabı başka çaremiz ve alternatifimiz yok
Firaki Abdurrahman Çelebi
Evliya Çelebi ile amcazade olan şair, 1542’de Kütahya Valiliğine atanan Kanuni’nin oğullarından şehzade Bayezit’e uzun bir kaside sunmuştur. Kırk Sual adlı basılmış bir eseri vardır. 1580’de ölmüş, Saray Camii avlusuna gömülmüştür
quote:
Orjinalden alıntı: assault79
quote:
Orjinalden alıntı: hsaid
dostum benim gibi kızaklı telefondan ağzı yanan arkadaşlar vardır mutlaka ve kendilerine kaliteli bi tel aryorlardır ve günde en az 100 mesaj arkadaşlarda vardır burda onlar için tek tercih n79 var şu an napalım yani koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler hesabı başka çaremiz ve alternatifimiz yok
Firaki Abdurrahman Çelebi
Evliya Çelebi ile amcazade olan şair, 1542’de Kütahya Valiliğine atanan Kanuni’nin oğullarından şehzade Bayezit’e uzun bir kaside sunmuştur. Kırk Sual adlı basılmış bir eseri vardır. 1580’de ölmüş, Saray Camii avlusuna gömülmüştür
nokia n79 kitapçığının arkasına yazmış bu bilgiyi bilmeyenler öğrensin diye metin kardeşim de o yüzden yazdı zaten
said bu aralar kafam karıştı ben çok mesaj yazan biri değilim aslında düşünüyorumda resim benim için ön planda acaba n82 mi alsam diyorum
aslında çok kötü bi tasarımı yok ben şahsen beğendim ama daha da güzel olabilirdi ama şunu samimi söyleyeyim ben bu cihazın tipine n82den daha fazla ısındım n82de bi gariplik var hem fm vericisi fp 2 olması hemde navigasyon tuşlu kulaklığı beni biraz daha cezbediyo
ya bu nokia nın telleri niye renksiz insanın baktıkça içi gidesi yok yaw....
quote:
aslında çok kötü bi tasarımı yok ben şahsen beğendim ama daha da güzel olabilirdi ama şunu samimi söyleyeyim ben bu cihazın tipine n82den daha fazla ısındım n82de bi gariplik var hem fm vericisi fp 2 olması hemde navigasyon tuşlu kulaklığı beni biraz daha cezbediyo
ne diyorsun şimdi nasıl yapalım... fm vericisi yokmu n82 nin bide fp2 de ne anlayamadım.bide birazcık kaba sanki özellik olarak önemli farkları neler???
n82 de xenon flash var fm verici yok fp1 ayrıca biraz daha kaba bi görünümü var 2gb hafıza kartı hediyesi var ve ses ayarlamalı kulaklığı var n79 da çift ledli flash var fm verici var fp2 ayrıca biraz daha yumuşak çizgileriyle kibar görünümü var 4gb hediye hafıza kartı ve müzik kontrol tuşlu kulaklığı var ve kapağa göre değişen tema özelliğiyle birlikte extra olarak 2 farklı toplam 3 tane renkli kapağı var. gelelim fp 1 fp 2 ne fp2 sybian s9.x serisinin geliştirilmiş versiyonu peki farklar neler fs caller programını kurmana gerek kalmıyo arayanın görüntüsü tam ekran olabiliyı navi tuşunun orta tuşunda öncede menüde çıkmayan aynı sol tuşta seçenekler vs. sağda geri vs. gibi çıkan yazılardan seç aç vs gibi işlevini belli eden şeyler artık ekranda yazıyor etkin bekleme görüntüsü üstte sağda ve altta diye yerlerini ayarlayabiliyorsun menü tuşuna basılı tutunca solda berilen açık uygulamalar artık alt tarafta soldan sağa doğru çıkıyor benim aklıma gelenler bu kadar aklına başka birşey gelen olursa yazsın lütfen
said kardeşim ALLAH razı olsun kafamdaki tüm soru lara cevap vermişsin..kararım kesinleşti senin sayende kesinlikle ve katiyen nasip olursa n79 alacam çok çok saol....
aklında ne gibi sorular vardıki ayrıca sana bi müjde n85 vatan bilgisayarda 980ytl ye satılıyor buda n79 un 800den aşağı bi fiyatla piyasaya girme ihtimalini kuvvetlendiriyor inş ptesi veeya salı girerde hasret sona erer
said kardeşim seni çok çokkkkkk seviyorum.bilgilendirme için teşekkürleeeerrrr
bende bi seni bide n79 u çok seviyorumönemli değil öğrendiklerimi paylaşıyorum işe yarıyorsa verdiğim bilgiler ne mutlu bana
Türkiye de satış tarihini öğrenen var mı?
Genpa, kvk, teleses, hepsine mail attım, türkiyeye ne zaman gelir die ama hiçbirinden cevap gelmedi henüz. İnşallah bu hafta gelir. En azından ön satışa bari koysalar, fiyat hakında bi fikir olur.
bu hafta satışa sunulur diye bekliyorum ins sunulur da artık hasret sona erer
N85'le aynı zaman tanıtıldılar ama aynı zamanda çıkacaklar anlamıda da gelmiyor. N96 ve 6220C mesela...
Ama yakın tarihte bu da çıkacaktır.
quote:
aklında ne gibi sorular vardıki ayrıca sana bi müjde n85 vatan bilgisayarda 980ytl ye satılıyor buda n79 un 800den aşağı bi fiyatla piyasaya girme ihtimalini kuvvetlendiriyor inş ptesi veeya salı girerde hasret sona erer