Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facebook videolarının üstüne tıkla otomatik .mp4 dosyası inmeye başlıyor.bazı videolar sorun çıkarabiliyor kodekten dolayı.size tavsiyem smartmovie ya da daha realplayerden daha üstün kodeklere sahip bir video oynatıcı. youtubede sorun yaşayanlar ise youtube programını indirebilirler. ovi de ya da maxi-ep (-=c) de vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

facebook videolarının üstüne tıkla otomatik .mp4 dosyası inmeye başlıyor.bazı videolar sorun çıkarabiliyor kodekten dolayı.size tavsiyem smartmovie ya da daha realplayerden daha üstün kodeklere sahip bir video oynatıcı. youtubede sorun yaşayanlar ise youtube programını indirebilirler. ovi de ya da maxi-ep (-=c) de vardır.

saol deniyecem:
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

facebook videolarının üstüne tıkla otomatik .mp4 dosyası inmeye başlıyor.bazı videolar sorun çıkarabiliyor kodekten dolayı.size tavsiyem smartmovie ya da daha realplayerden daha üstün kodeklere sahip bir video oynatıcı. youtubede sorun yaşayanlar ise youtube programını indirebilirler. ovi de ya da maxi-ep (-=c) de vardır.

saol deniyecem:

olmadı :S
    ya su ovi nokianın sitesi deilmi nokia ya mail atalım n79 un yazılımsal sorunlarını hiç zannetmiyorum bu saatten sonra yazılım cıkcağını ama
  • quote:

quote:

quote:

saol deniyecem:

ya su ovi nokianın sitesi deilmi nokia ya mail atalım n79 un yazılımsal sorunlarını hiç zannetmiyorum bu saatten sonra yazılım cıkcağını ama

DEVAMI

En azından su flash desteğini çozecek ya bi browser yada program falan koyarlar oviye

• quote:

quote:

quote:

quote:

saol deniyecem:

DEVAMI

En azından su flash desteğini çozecek ya bi browser yada program falan koyarlar oviye

bunu bir denesene

http://www.****.com/s60-3rd-web-browser-web-tarayicilar/uc-browser-v-7-5-beta-s60v3-english-international-server-poshboy-unsigned-421600.html

*** olan yer maxi+ep (+=c)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 19 Ağustos 2011; 19:44:05 >

• hakan krds cok saol ama telefonu haclemek gerekiyor
    nokıaya mail attım n79 yazılımsal sorunlarıyla ılgılı sizte atın belki bizi ciddiye aalırlar özellikle tarayıcının flash desteği olmamasıyla ilghlı
  • quote:

hakan krds cok saol ama telefonu haclemek gerekiyor
    nokıaya mail attım n79 yazılımsal sorunlarıyla ılgılı sizte atın belki bizi ciddiye aalırlar özellikle tarayıcının flash desteği olmamasıyla ilghlı

yok çıkarmazlar çünkü nokianın amiral telefonu n8 de bile flash 10 desteği yok. sadece android de var ama o da her androidde çalışmıyor. adobe nin sitesinden bakabilirsin..
  • n8 de flash destegi yokmu
    :@
  • quote:

gs krdş akıs ayarı nasıl son iki gün içinde youtubede izledinmi birde facedeki videoları nasıl indirıyosun

akış ayarı ayarlar-uygulamalar-realplayer-akış-şebeke-varsayılan erişim noktası bunu neyle bağlanıyosan onu seç youtube dan da video izliyorum sıkıntı yok yalnız mobil sayfasına girmen lasım m.youtube.com haa bi de ben opera mobile dan giriyorum

face için de snatudan da girsen operadan da girsen videoya tıkalyınca direk indiriyim mi diyo bende
  • oh be artık youtubeden izliyorum xenezu youtube programıyla
  • Arkadaşlar birkaç tane sorum olacak sizlere yardımcı olabilirseniz çok sevinirim acemiyim kusuruma bakmayın.
    OPDA.Net.CN den sertifika aldığım zaman ve telefonuma lisansız bir yazılım kurduğum zaman telefonum garanti kapsamı dışına çıkar mı ?
    Garmin i yüklemek için sertifika almam gerekli mi ?
    Hackleme ile sertifika alma arasındaki fark nedir ?
    OPDA.Net IMEI numaramızı istiyor ilerisi için güvenlik sorunu olur mu ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erşad

Arkadaşlar birkaç tane sorum olacak sizlere yardımcı olabilirseniz çok sevinirim acemiyim kusuruma bakmayın.
    OPDA.Net.CN den sertifika aldığım zaman ve telefonuma lisansız bir yazılım kurduğum zaman telefonum garanti kapsamı dışına çıkar mı ?

Teşekkürler.

garmin için hack sertifika istemiyor
  • Bu telefon nasıl birşey yaw:) Telefonu ara ara kullandım şehir dışında idim full şarjı tam 9 gün gitti var mı böyle birşey:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Bu telefon nasıl birşey yaw:) Telefonu ara ara kullandım şehir dışında idim full şarjı tam 9 gün gitti var mı böyle birşey:)

pil 6f mi 5f mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erşad

Arkadaşlar birkaç tane sorum olacak sizlere yardımcı olabilirseniz çok sevinirim acemiyim kusuruma bakmayın.

Teşekkürler.

kardeş yanlış bilmiyorsam eğer

garanti dışına çıkmıyor çünkü ben de telefonu haclemiştim sonra telefonun 1-2 sıkıntısı oldu verdim garantiye telin ön tarafını hiç para istemeden sıfırladılar tuş takımı ekran falan
    garmin için sertifika gerekmiyor gerekse abdulhadi abi sitede belirtirdi heralde
    ikisi de aynı şeymiş galiba ben de sonra öğrendim
    güvenlik benim de hep kafama takıldı ama 2 yıldır kullanıyorum şuanlık bi sıkıntı yok teli aldığımda hacklemiştim zaten

• çok sağolun bilgiler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erşad -- 23 Ağustos 2011; 2:19:45 >
  • quote:

Bu telefon nasıl birşey yaw:) Telefonu ara ara kullandım şehir dışında idim full şarjı tam 9 gün gitti var mı böyle birşey:)

Şarj konusunda çok başarılı bir telefon..
  • dün telefonu restorantlarda verilen ıslak mendille sildim . Hemen sonra telefonun 1,9 ve yildız tuşu basmadığını farkettim . Telefonu kapatıp açayım düzelir belki dedim , daha beter oldu otomatik tuş kilidi aktifti bende. Telefon açılıyor normal ekran geliyor geldiği an tuşlar kilitleniyor.
    Telefonun garantisi biteli 2 ay falan oldu . Kvk ya mı versem yoksa mahallemizdeki telefonculardan birinemi göstersem ? Yardımcı olursanız sevinirim . Bir ayrıntıyıda unuttum tepedeki tuş kilidi zımbırtısını kullan diyen arkadaşlarda olacaktır eminim . 1,9,* tusu ve tepedeki kilit tuşuda çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

quote:

Şarj konusunda çok başarılı bir telefon..

2 sene geçti ilk bataryası birde. Hayranım bırakmıyorum ikinci telefon olarak kullanıyorum mp3 radyoyu da bu telle dinliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

dün telefonu restorantlarda verilen ıslak mendille sildim . Hemen sonra telefonun 1,9 ve yildız tuşu basmadığını farkettim . Telefonu kapatıp açayım düzelir belki dedim , daha beter oldu otomatik tuş kilidi aktifti bende. Telefon açılıyor normal ekran geliyor geldiği an tuşlar kilitleniyor.
    Telefonun garantisi biteli 2 ay falan oldu . Kvk ya mı versem yoksa mahallemizdeki telefonculardan birinemi göstersem ? Yardımcı olursanız sevinirim . Bir ayrıntıyıda unuttum tepedeki tuş kilidi zımbırtısını kullan diyen arkadaşlarda olacaktır eminim . 1,9,* tusu ve tepedeki kilit tuşuda çalışmıyor.

mendil çok ıslaksa tuş boardına ulaşmış olabilir.. mahalledeki telefonculara güven olmaz.. nokia careye götür.. 10-20 tl ye tuş boardı değiştirirler
  • 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.