Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m.a.x.i.c.e.p tarzinda ayri ayri yazarsan gozukur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 25 Ağustos 2011; 17:29:04 >
  • N8 VİDEOSUNU İZLEDİM HARİKA ADAM LCDYE BAĞLAMIS ELİNDE TELEFONU ÇEVİREREK NFS SHIFT OYNUYOR :) ACABA SYMBİAN 3 HIZLIMIDIR N8 TOĞIGINE YAZYORUM CVP VERMİYORLAR OKADAR CANLIKİ N8İN TOPİĞİ BASKALARININ SORULARINDAN BENİMKİNE CEVAP VEREMİYOLAR HİÇ KULLANAN VARMI N8 İ TAVSİYE EDERMİSİNİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

N8 VİDEOSUNU İZLEDİM HARİKA ADAM LCDYE BAĞLAMIS ELİNDE TELEFONU ÇEVİREREK NFS SHIFT OYNUYOR :) ACABA SYMBİAN 3 HIZLIMIDIR N8 TOĞIGINE YAZYORUM CVP VERMİYORLAR OKADAR CANLIKİ N8İN TOPİĞİ BASKALARININ SORULARINDAN BENİMKİNE CEVAP VEREMİYOLAR HİÇ KULLANAN VARMI N8 İ TAVSİYE EDERMİSİNİZ

android al oyun gör:D
  • HANGİ ANDROİD TELEFONDA HDMI GİRİŞİ USB OTG YLE MOUSE KLAVYE BAĞLANTISI BELKİ İLERDE VINN MODEM BAĞLANTISI VAR
  • quote:

HANGİ ANDROİD TELEFONDA HDMI GİRİŞİ USB OTG YLE MOUSE KLAVYE BAĞLANTISI BELKİ İLERDE VINN MODEM BAĞLANTISI VAR

fiyat olarak en düşük 999 a sony neo var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

N8 VİDEOSUNU İZLEDİM HARİKA ADAM LCDYE BAĞLAMIS ELİNDE TELEFONU ÇEVİREREK NFS SHIFT OYNUYOR :) ACABA SYMBİAN 3 HIZLIMIDIR N8 TOĞIGINE YAZYORUM CVP VERMİYORLAR OKADAR CANLIKİ N8İN TOPİĞİ BASKALARININ SORULARINDAN BENİMKİNE CEVAP VEREMİYOLAR HİÇ KULLANAN VARMI N8 İ TAVSİYE EDERMİSİNİZ

android al oyun gör:D

Asıl iOS alsın oyunu görsün :D
  • iyi geceler bir kaç sorum olcam telefonu daha bugün aldım da aklıma takılanları öğrenmek istedim
    öncelikle youtube dan video izleyemiyorum bi kaç kişi daha sormuş okudum anladım :(
    sonra telefe *#7370# ile format attım hiç bişe olmadı :( nasıl atarım formatı
    telefonun bluetooth u çalışmıyo yada ben çalıştıramadım:(
    haa bide telefonun içinden hafıza kartına format atmak istiyorum onu nerden yapıcam
    yardımlarınızı bekliyorum saygılar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc10

iyi geceler bir kaç sorum olcam telefonu daha bugün aldım da aklıma takılanları öğrenmek istedim
    öncelikle youtube dan video izleyemiyorum bi kaç kişi daha sormuş okudum anladım :(
    haa bide telefonun içinden hafıza kartına format atmak istiyorum onu nerden yapıcam

İlk olarak hafıza kartına format atmayı söyleyeyim menü=>araçlar=>Dosya yöneticisi=>hafıza kartı=>seçenekler.=>Hafıza kartı seçenekleri=>Biçimlendir. bu işlem sonunda her şey silinmiş olur hafıza kartında.

Youtubeyi bilmiyorum bende bir kaç program var onlarla dene derim.

Şimdi senin attığın format fabrika ayarlarına geri dönmeni sağlıyor sanırım. Senin yapacağın hard format onun içinde telefonu kapatım *-3-Yes-açma kapama (üstteki tuş) bunların hepsine basılı tutarak telefon açılana kadar elini çekmemen gerekir tek başına yapabilirsin ama bir süre sonra elin kasılabilir

• Selamlar.

Arkadaşım mesaj atıyor eski mesajlar ile yeni attığı mesajlar bazen birbirine giriyor ve yeni gelen mesajın başı oluyo sonu o eski mesaj oluyor.Ve bu yeni gelen mesaj 1 yeni mesaj olarak gözüküyor fakat 1.sırada gözükmesi gerekirken 60-70. sırada felan oluyor.
    Nasıl iş bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El nino9

quote:

iyi geceler bir kaç sorum olcam telefonu daha bugün aldım da aklıma takılanları öğrenmek istedim

İlk olarak hafıza kartına format atmayı söyleyeyim menü=>araçlar=>Dosya yöneticisi=>hafıza kartı=>seçenekler.=>Hafıza kartı seçenekleri=>Biçimlendir. bu işlem sonunda her şey silinmiş olur hafıza kartında.

Youtubeyi bilmiyorum bende bir kaç program var onlarla dene derim.

Şimdi senin attığın format fabrika ayarlarına geri dönmeni sağlıyor sanırım. Senin yapacağın hard format onun içinde telefonu kapatım *-3-Yes-açma kapama (üstteki tuş) bunların hepsine basılı tutarak telefon açılana kadar elini çekmemen gerekir tek başına yapabilirsin ama bir süre sonra elin kasılabilir

ilgin tşk ederim kardeş pekii youtube dan video izlemek için hangi programı önerirsin.. Birde bluettot için bişe demedin onlada ilgilensen kardeş yaa :(

• video izlemek için xenozu youtube
  • Nokia N79'da foursquare ile konum bildirimi yapamıyor muyuz ? Nokia Ovi'nin sitesine baktım. foursquare için olan bir program çoğu telefona uyumlu ancak N79 için indirmeye izin vermiyor. foursquare'i kullanabileceğimiz başka bir program var mı N79 için ?
  • quote:

video izlemek için xenozu youtube

hmm tm peki hocam benim bi sorunum war acaba ilgilenirmsiniz
  • quote:

video izlemek için xenozu youtube

ustam tşk ederim peki benim bi kaç sorunum war bana yardım edermisin
  • elimden geldiğince ederim
  • arkadaş yazmış bak o sorunu bende çözemedim bluetooth ile bilgim yok hocam onu telefoncuya sor bi istersen
  • quote:

krds hatayı söle birde açık oldugu halde diğer telefonlarda görülmüyorsa herkese görünür oldugundan emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: furkang

Nokia N79'da foursquare ile konum bildirimi yapamıyor muyuz ? Nokia Ovi'nin sitesine baktım. foursquare için olan bir program çoğu telefona uyumlu ancak N79 için indirmeye izin vermiyor. foursquare'i kullanabileceğimiz başka bir program var mı N79 için ?

bu program nedir hocam ?
  • quote:

quote:

Nokia N79'da foursquare ile konum bildirimi yapamıyor muyuz ? Nokia Ovi'nin sitesine baktım. foursquare için olan bir program çoğu telefona uyumlu ancak N79 için indirmeye izin vermiyor. foursquare'i kullanabileceğimiz başka bir program var mı N79 için ?

bu program nedir hocam ?

hani Twitter'da, Facebook'ta konumunu paylaşabiliyorsun. I'm at Beşiktaş gibi bildirimler oluyor.

şu siteden bahsediyorum :

https://www.foursquare.com/

nokia için olan uygulama da şu (ama N79 ile uyumlu olanını arıyorum)

http://store.ovi.com/content/56750?clickSource=search&pos=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkang -- 28 Ağustos 2011; 0:51:02 >

• quote:

quote:

quote:

bu program nedir hocam ?

hani Twitter'da, Facebook'ta konumunu paylaşabiliyorsun. I'm at Beşiktaş gibi bildirimler oluyor.

şu siteden bahsediyorum :

https://www.foursquare.com/

nokia için olan uygulama da şu (ama N79 ile uyumlu olanını arıyorum)

http://store.ovi.com/content/56750?clickSource=search&pos=1

Sitenin ne olduğunu anlayamadım hocamda neyse bilgim yok yardımcı olamıcam

• 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.