Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (687. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 685686687688689
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

n8 e uyumlu o :)n8 harıka bir mobil pc

Parasıda harika ama bu telefondan sonra kesinlikle bidaha android alırım symbian bulasmam
  • n8 e klavye mouse harici disk bağlanıyor+hdmı cıkısı var 12mp kamera evet islemcı ve ram dusuk gelebilir ama android in 1ghz de yaptığı isı symbian ve ios 700 800mhz de yapıyor bıde n8de grafik hzlandırhbı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 28 Ağustos 2011; 5:17:13 >
  • teknoblğun n8 incelemsine bakarsan parasını hakettiğni anlarsın jiletini ustunde 1aylık n8ler 600e bulunuyor iphone 4 1600de neyi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: abc10

iyi geceler bir kaç sorum olcam telefonu daha bugün aldım da aklıma takılanları öğrenmek istedim
    öncelikle youtube dan video izleyemiyorum bi kaç kişi daha sormuş okudum anladım :(
    sonra telefe *#7370# ile format attım hiç bişe olmadı :( nasıl atarım formatı
    telefonun bluetooth u çalışmıyo yada ben çalıştıramadım:(
    haa bide telefonun içinden hafıza kartına format atmak istiyorum onu nerden yapıcam
    yardımlarınızı bekliyorum saygılar.....

krds hatayı söle birde açık oldugu halde diğer telefonlarda görülmüyorsa herkese görünür oldugundan emin ol

eminim kardeş herkese görünür yazıyor buletooth açılıyo ama telefon bulamıyo ben aryıom açık olan bluetooth u da bulamıyo ama bi kere nasıl olduysa hafıza kartını çıkarıp denedim oldu bi daha denedim bu sefer olmadı ne yapcam yaa kafayı yicemm :( :(.. Birde telefonun kilit kodunu değiştim ama kilit kodunu giriyom kod hatası diyor 12345 giriyom yine hata veriyor *#7370# ile format attığım kodu girdim kabul etti bu nasıl iş ben anlamıyorum..

• Selamlar.

Arkadaşım mesaj atıyor eski mesajlar ile yeni attığı mesajlar bazen birbirine giriyor ve yeni gelen mesajın başı oluyo sonu o eski mesaj oluyor.Ve bu yeni gelen mesaj 1 yeni mesaj olarak gözüküyor fakat 1.sırada gözükmesi gerekirken 60-70. sırada felan oluyor.
    Nasıl iş bu ?
  • İlk mesajdaki tanıtımda dikkatimi çekti ;

quote:

Kamera: 5MP + AutoFocus + Led Flaş

AutoFocus derken ?

Edit:Sanırım ben AutoFocus olayını farklı biliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 31 Ağustos 2011; 2:19:53 >
  • Merhaba arkadaşlar, ben n79 un içinde bulunan what happens(what happened) adlı müziği arıyorum alarm sesi olarak kullanıyordum silindi şimdi hiç bir yerde bulamıyorum, lütfen yardım edin..

n79 un içinde orjinal melodisi... (ismini yanlış yazmış olabilirim).
    teşekkürler....
  • Arkadaşlar ben internetten oyun bulamıyorum. Bulsamda klasör şeklinde pc'ye yükleniyor. Fakat bundan sonra ne yapacağımı bulamadım. Klasörü aynen telefona atınca hiçbir uzantıyı tanımıyor zaten install gibi bişey olması lazım değil mi ?
    Bana king ve poker oyunu lazım.
  • N79 ile youtube'tan video izleme imkanımız var mı? Real playerda açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

N79 ile youtube'tan video izleme imkanımız var mı? Real playerda açılmıyor.

xenozu youtube
  • quote:

Takılmadan izliyorum...Bazı yabancı filmleri full olarak ta altyazısız olarak izleyebilirsin..
    Kendi tarayıcısından ve opera'dan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: achellias

quote:

Takılmadan izliyorum...Bazı yabancı filmleri full olarak ta altyazısız olarak izleyebilirsin..

Opera'yı da kendi tarayıcısını da denedim ama hiç açılmıyor. Xenazu'yu da denedim videolar açılıyor ama ses kalitesi ve görüntü kalitesi çok kötü. Hiçbir işe yaramaz.
  • Telefona flash player var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Opera'yı da kendi tarayıcısını da denedim ama hiç açılmıyor. Xenazu'yu da denedim videolar açılıyor ama ses kalitesi ve görüntü kalitesi çok kötü. Hiçbir işe yaramaz.

Ayrıca telefonda avi. formatlı videoları düzgün izleme imkanımız var mı? Divxplayer, smartmovie gibi birçok program denedim hepsinde video takılarak oynatılıyor.

• quote:

quote:

quote:

bende gayet güzel

• n79 arada sinyal kaybediyo. yani mesajlaşırken bir bakıyorum bana mesajgelmiyo gitmiyor. neden böyle oluyor acaba yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobi2002

n79 arada sinyal kaybediyo. yani mesajlaşırken bir bakıyorum bana mesajgelmiyo gitmiyor. neden böyle oluyor acaba yardımcı olurmusunuz

-İnternette gezerken mesaj gelince şebeke kesilir gibi gözükür ama mesaj gelir sorun olmaz.

-Üstte mesaj işareti yanıp söner mesaj gelir ama telefonda açılmazsa hafızası dolmuştur mesajları silersin. (Bu 6230i de oluyordu ama N79 da da oluyormu bilmiyorum hiç karşılaşmadım)

-Sorununuz sık sıkmı oluyor nadirenmi ?
    Hattı çıkartın yerine yeniden oturtun . Sorun yine devam ederse hard format deneyin . O zamanda sorun devam ederse servis yolu gözükür .
  • quote:

Youtube diye bir uygulama vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam . O uygulamayı yükleyerek youtube videolarını izleyebilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Orijinalden alıntı: bobi2002

n79 arada sinyal kaybediyo. yani mesajlaşırken bir bakıyorum bana mesajgelmiyo gitmiyor. neden böyle oluyor acaba yardımcı olurmusunuz

-İnternette gezerken mesaj gelince şebeke kesilir gibi gözükür ama mesaj gelir sorun olmaz.

-Üstte mesaj işareti yanıp söner mesaj gelir ama telefonda açılmazsa hafızası dolmuştur mesajları silersin. (Bu 6230i de oluyordu ama N79 da da oluyormu bilmiyorum hiç karşılaşmadım)

-Sorununuz sık sıkmı oluyor nadirenmi ?
    Hattı çıkartın yerine yeniden oturtun . Sorun yine devam ederse hard format deneyin . O zamanda sorun devam ederse servis yolu gözükür .

hard format attım ama olmadı kartta problm glba

• 
Sayfa: önceki 685686687688689
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.