Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (689. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NidderuN

Darty'de görevliden isteyim class6 dan yüksek mi olsun diyecem ne diyip isteyim?

n79'un kullandığı hafıza kartı micro sd'dir marka olarak sandisk, toshiba, sony ve bilinen markalara bak yalnız class 6 olsun yani C6 ve üstü sana bir örnek veriyorum ama en son alacağın marka bu olsun
    http://www.vatanbilgisayar.com/Hafıza%20Kartı/transcend-ts8gusdhc6-8gb-microsdhc(class-6)/productdetails.aspx?I_ID=37690

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 16 Eylül 2011; 17:12:22 >

• quote:

Darty'de görevliden isteyim class6 dan yüksek mi olsun diyecem ne diyip isteyim?

Team MicroSD HC 8 GB Class 6
    Yaklaşık 1 sene önce Hepsiburada dan almıştım şimdiki fiyatı ne bilmiyorum , kartı telefonumda hala kullanıyorum . Ama anlayamadığım kendi bilgisayarımda kart okuyucuda okutamıyorum , başka bilgisayarda okutabiliyorum .
    Kendi bilgisayarımda kart okucusundan okutamadığım için mecbur Usb kablosuyla Depolama modunda kullanıyorum.
    Sorun karttamı bilgisayarımdamı o konuda birşey söyleyemeyeciğim. Ama kartın performansı güzel diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

Bu böyle gitmez elbet yaptıracaksın .
    Ekran 60 TL demek güzel . Benim tuş takımının içindeki manyetik parçanın değişimi 70 lira dendi , 50 liraya yaptırdım . Tuş takımıyla alakalı sorunu bile 50 TL ye yapılıyor. Ekran 60 TL iyi fiyat bence tabi yinede araştırmak lazım .

ben 60 tl'yi kafamdan söledim daha pahalıda olabilir.
    Hocam şimdi telefona kopyaladık mı yoksa telefona taşıdık mı? inşallah kopyalamışızdır

Taşıtmadım kopyalattırdım kardeşim sorun yok yani .

yaptırdım hocam ekranı 65 tl tuttu

• @efem-35
    @ONUR_345241

Teşekkür ederim.
  • birturlu anlamadım telim*#0000# yapıyorum.Son güncelleme : Güncellenmedi diyor. çözumunu bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bastaklı18 -- 20 Eylül 2011; 2:16:15 >
  • Selam arkadaşlar. bende n79 var 32.001 versiyonlu fakat dosyalar ve uygulamalar kendi kendine siliniyor tekrar yüklemek zorunda kalıyorum bazı sitelerde sorun hafıza kartı kaynaklı demişler telefon ilk versiyounuda da yapıyordu bunu.inşallah telefonda bi sıkıntı yoktur. Hard formatta denedim kartı da formatladım ama çözüm yok. bu arada kart telefonla gelen kart. Cevap için şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bastaklı18

birturlu anlamadım telim*#0000# yapıyorum.Son güncelleme : Güncellenmedi diyor. çözumunu bulamadım

E güncellememişsin işte hocam.Wi-fi la bağlanıp güncelleme yapmayı denedinmi?(öncesinde sayfada bir şeyler yazıyorsa görmedim)
  • orta halli bir durumdaki n79larımız 2.elde ne kadar ediyor

yeniledim de telefonu satmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelnaga

orta halli bir durumdaki n79larımız 2.elde ne kadar ediyor

250-300 tl arası eder herhalde durumuna göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelnaga

orta halli bir durumdaki n79larımız 2.elde ne kadar ediyor

Max. 250 TL.
    İnternetteki ilanlara bakarak telefonun piyasası xxxTL deyip aldanmayın.Çoğu kafasına göre fiyat çekiyor ucuza gitmemesi için.
    Telefoncuya gidin 190-250 arası fiyat verecektir.Ennn kazıkçısı taş çatlasın 280 TL
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bastaklı18

birturlu anlamadım telim*#0000# yapıyorum.Son güncelleme : Güncellenmedi diyor. çözumunu bulamadım

E güncellememişsin işte hocam.Wi-fi la bağlanıp güncelleme yapmayı denedinmi?(öncesinde sayfada bir şeyler yazıyorsa görmedim)

wi-fi denedim olmuyor servis bile çözemedi artık bozulana kadar devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkang

Nokia N79'da foursquare ile konum bildirimi yapamıyor muyuz ? Nokia Ovi'nin sitesine baktım. foursquare için olan bir program çoğu telefona uyumlu ancak N79 için indirmeye izin vermiyor. foursquare'i kullanabileceğimiz başka bir program var mı N79 için ?

Ben konum bildirme için opera mobile kullanıyorum tavsiye ederim.
    İndirmek için ( N79 uyumlu ) ; http://www.opera.com/download/get.pl?sub=true&id=33896&location=360&nothanks=yes

• Arkadaşlar tuş kilidine nereden şifre koyuyorduk ? Biraz karıştırdım ama bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

Arkadaşlar tuş kilidine nereden şifre koyuyorduk ? Biraz karıştırdım ama bulamadım..

Güvenlik ayarları , telefon ve sim kart bölümünden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

Arkadaşlar tuş kilidine nereden şifre koyuyorduk ? Biraz karıştırdım ama bulamadım..

Güvenlik ayarları , telefon ve sim kart bölümünden

Tamam ordan kilit kodu bölümünden şifreyi değiştirdim ama tuşları kilitlerken veya açarken şifre sormuyor , yine direk açılıyor..
  • Bugün İzmir Çankayada'ki Genpa'ya telefonumu götürdüm.Tuş takımının sağ tarafında bi açıklık var ve hiç hoş gözükmüyor.Ayrıcada hafıza kartı girişi kapağının tutan yeri kırık.Oradaki bayan tuş takımı değişiminin ücretli olabiliceğini ancak yinede servis elemanının bir bakması gerektiğini söyledi.Anlamadığım konu tuş takımının garanti kapsamında olması gerekmez mi ? Açıkcası ben bunu anlayamadım ve sorduğumda bana geçiştirici cevaplar verdi.Telefonumu bıraktım fakat eğer tuş takımı değişimi için ücret talep ederlerse yaptırmıycam.Başka bi yere gidip sormayı düşünüyorum.Daha önce tuş takımı değişimi yapıp ücret ödeyen oldumu merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Bugün İzmir Çankayada'ki Genpa'ya telefonumu götürdüm.Tuş takımının sağ tarafında bi açıklık var ve hiç hoş gözükmüyor.Ayrıcada hafıza kartı girişi kapağının tutan yeri kırık.Oradaki bayan tuş takımı değişiminin ücretli olabiliceğini ancak yinede servis elemanının bir bakması gerektiğini söyledi.Anlamadığım konu tuş takımının garanti kapsamında olması gerekmez mi ? Açıkcası ben bunu anlayamadım ve sorduğumda bana geçiştirici cevaplar verdi.Telefonumu bıraktım fakat eğer tuş takımı değişimi için ücret talep ederlerse yaptırmıycam.Başka bi yere gidip sormayı düşünüyorum.Daha önce tuş takımı değişimi yapıp ücret ödeyen oldumu merak ettim ?

kullanıcı sorunuysa yapmazlar. hafıza kartı kapağıda öyle... nasıl başardın bilmiyorum ama para ödemen gerekebilir. olmadı elin yatkınsa açar içini çin tuşlarla değişirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Bugün İzmir Çankayada'ki Genpa'ya telefonumu götürdüm.Tuş takımının sağ tarafında bi açıklık var ve hiç hoş gözükmüyor.Ayrıcada hafıza kartı girişi kapağının tutan yeri kırık.Oradaki bayan tuş takımı değişiminin ücretli olabiliceğini ancak yinede servis elemanının bir bakması gerektiğini söyledi.Anlamadığım konu tuş takımının garanti kapsamında olması gerekmez mi ? Açıkcası ben bunu anlayamadım ve sorduğumda bana geçiştirici cevaplar verdi.Telefonumu bıraktım fakat eğer tuş takımı değişimi için ücret talep ederlerse yaptırmıycam.Başka bi yere gidip sormayı düşünüyorum.Daha önce tuş takımı değişimi yapıp ücret ödeyen oldumu merak ettim ?

kullanıcı sorunuysa yapmazlar. hafıza kartı kapağıda öyle... nasıl başardın bilmiyorum ama para ödemen gerekebilir. olmadı elin yatkınsa açar içini çin tuşlarla değişirsin..

Sorun benden kaynaklı değildi.Yani sanırım aldığımda böyleydi fakat farketmedim ve zaman içerisindede gözüme batmaya başladı.Daha önce hızlı servis denilen yere götürdüm adam bana sabah bırak akşam alırsın demişti.Garanti dahilinde değiştirilicekti yani.Hafıza kartı kapağını kabul ediyorum zaten o benim hatam nedeniyle kırıldı.Fakat tuş takımı değişimi için ücret isterselerse sadece hafıza kartı kapağını yaptırıp tuş takımı için tekrar hızlı servise götürmeyi düşünüyorum.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 30 Ekim 2011; 11:52:33 >
  • N79'a bir kaç tane sade tema ve Türkçe-İngilizce/ingilizce-Türkçe sözlük arıyorum.Upload edebilecek ya da link verebilecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.