Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (690. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

elimde 2 tane 4 gb 1 tane 1 gb 1 tane 256 mb hafıza kartı vardır 4 gb hafıza kartının birisinin markası nokia class 4 dür 4 gb hafıza kartı 20 liradır 1 gb 10 liradır 256 mb 4 gb hafıza kartı alana hediyedir :) ayrıca kart alana adaptör hediyedir

Kardeş matematik sorusu sorarmış gibi söyledin Verilen , istenen falan
  • quote:

elimde 2 tane 4 gb 1 tane 1 gb 1 tane 256 mb hafıza kartı vardır 4 gb hafıza kartının birisinin markası nokia class 4 dür 4 gb hafıza kartı 20 liradır 1 gb 10 liradır 256 mb 4 gb hafıza kartı alana hediyedir :) ayrıca kart alana adaptör hediyedir

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

N79'a bir kaç tane sade tema ve Türkçe-İngilizce/ingilizce-Türkçe sözlük arıyorum.Upload edebilecek ya da link verebilecek var mı?

.
  • Telefonu servise vermiştim ve oradaki bayan bana parça değişimi ücreli olursa beni arayıp bilgi verileceğini ve onay alınacağını söylemişti.Bugün genpa'nın sitesinden baktım ve :

Durum Yedek Parça bekleniyor
    Tamir Detayı Cihaz Parça Bekler

gibi bi yazı gördüm.Bunun anlamı değişen parçalar garanti dahilindemi demek, yoksa benden onay alınmadan ücretli olsa bile değişim mi yapılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 14 Ekim 2011; 13:55:01 >
  • haber vermediklerine göre garanti kapsamındadır
  • Arıza açıklaması kısmında : TUŞ TAKIMININ SAĞ YANINDA AÇIKLIK VAR.MMC KAPAĞI GEVŞEK. EKRANDA VE PİL KAPAĞINDA ÇİZİKLER VAR yazıyor.

Eğer hepsi garanti dahilinde değişiyorsa ki "0.00 TL'nin altındaki onarımlar için onay alınmayacaktır" diye bir şart varmış onu gördüm şuan, gerçekten çok çok iyi olur
  • üstündeki kilit açma kapama tuşu kırıldı usb kapağı kırıldı rusyadayım ve burda elektronik gerçekten ucuz Türkiyeye göre. Telden memnunum ama haşat oldu iyice. 1-2 aya galaxy mini falan alacam
  • Tema indirecek bi adres lazım beyler.
  • Neyse buldum arkadaşlar
    http://www.zedge.net/themes/2145/nokia-n79-themes/0-2-2/
    Joker hayranları Joker temasını kaçırmasın efsane olmuş.
  • Kamera açılmıyor beyler sabah telefonu düşürdüm ondan olabilirmi acaba ?
    Hard format attım telefon hala aynı ana kamera çalışmıyor öndeki kamera çalışıyor.

Bu durumla karşılaşan varmı daha önce beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Kamera açılmıyor beyler sabah telefonu düşürdüm ondan olabilirmi acaba ?
    Hard format attım telefon hala aynı ana kamera çalışmıyor öndeki kamera çalışıyor.

bazen kamera kapağını açınca bendede açılmıyordu menüden kameraya girdiğimde açılıyordu ama bence seninki düştüğü için kamera filmi board dan çıkmıs olabilir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Kamera açılmıyor beyler sabah telefonu düşürdüm ondan olabilirmi acaba ?

bazen kamera kapağını açınca bendede açılmıyordu menüden kameraya girdiğimde açılıyordu ama bence seninki düştüğü için kamera filmi board dan çıkmıs olabilir...

Bir kez daha format attım düzeldi kardeş ilgin için sağol

• Bugün itibariyle telefonumu servisten aldım ve gerçekten Genpa'dan çok memnun kaldım.Ben telefonu verirken tuş takımının solundaki boşluktan ve hafıza kartı kapağı tırnağının kırık olmasından dolayı vermiştim.İstediklerimin yanında komple ön cam ve arka kapakda değişmiş hemde hepsi ücretsiz bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 31 Ekim 2011; 11:02:12 >
  • merhaba arkadaşlar benim bu N79un heryeri soyulmaya başladı.önceden sadece çerçeve idi şimdi ekranda soyuldu.tuş kırılmıştı değiştirdiler tekrar kırıldı.yine değişir mi acaba.bide menü tuşunun solunda ki tuş düştü kayıp.ne yazsam acaba garantiye verirken.ve verdiğim şube falan fark eder mi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Bugün itibariyle telefonumu servisten aldım ve gerçekten Genpa'dan çok memnun kaldım.Ben telefonu verirken tuş takımının solundaki boşluktan ve hafıza kartı kapağı tırnağının kırık olmasından dolayı vermiştim.İstediklerimin yanında komple ön cam ve arka kapakda değişmiş hemde hepsi ücretsiz bir şekilde

hcm aynı sorunları bende uzun zamandır yaşıyorum ama servisin bu denli operasyonlara gireceğini ve değişim yapacağını hiç zannetmezdim, neyse emsal teşkil ettiniz, bende bi şansımı deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgirgin

merhaba arkadaşlar benim bu N79un heryeri soyulmaya başladı.önceden sadece çerçeve idi şimdi ekranda soyuldu.tuş kırılmıştı değiştirdiler tekrar kırıldı.yine değişir mi acaba.bide menü tuşunun solunda ki tuş düştü kayıp.ne yazsam acaba garantiye verirken.ve verdiğim şube falan fark eder mi teşekkürler

Istediğiniz servise verebilirsiniz. Garantisi devam ediyorsa tümü garanti kapsamında değişir büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfari

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgirgin

merhaba arkadaşlar benim bu N79un heryeri soyulmaya başladı.önceden sadece çerçeve idi şimdi ekranda soyuldu.tuş kırılmıştı değiştirdiler tekrar kırıldı.yine değişir mi acaba.bide menü tuşunun solunda ki tuş düştü kayıp.ne yazsam acaba garantiye verirken.ve verdiğim şube falan fark eder mi teşekkürler

Istediğiniz servise verebilirsiniz. Garantisi devam ediyorsa tümü garanti kapsamında değişir büyük ihtimalle.

umarım dediğiniz gibi olur. var garantisi hâlâ.ekran soyulması çok acayibime gitti ya.önce çerçevelerden başladı soyulma ekrana kadar ulaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Bugün itibariyle telefonumu servisten aldım ve gerçekten Genpa'dan çok memnun kaldım.Ben telefonu verirken tuş takımının solundaki boşluktan ve hafıza kartı kapağı tırnağının kırık olmasından dolayı vermiştim.İstediklerimin yanında komple ön cam ve arka kapakda değişmiş hemde hepsi ücretsiz bir şekilde

hcm aynı sorunları bende uzun zamandır yaşıyorum ama servisin bu denli operasyonlara gireceğini ve değişim yapacağını hiç zannetmezdim, neyse emsal teşkil ettiniz, bende bi şansımı deneyeceğim.

Ben hiç beklemiyordum fakat teslim alan bayan servis formuna ön cam ve arka kapakta çizikler var yazmıştı.Bende nasılsa ücretli olur yaptırmam diye pek önemsememiştim fakat ücretsiz bir şekilde halledildi.Bu arada istediğiniz servise götürebilirsiniz farketmiyor ancak kendi izlenimlerimle size genpayı önerebilirim Kaldı ki Kvk'da çalışan bir tanıdığım bile beni Genpa'ya yönlendirdi

• garantiye gönderirken şu saçma kapaklarıda göndersem mi tırnakları kırıldı ya.belli bi tak çıkar ömrüvar sanırım.ne kadar iyi kullansan bile olmuyo.
  • 
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.