Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (691. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 689690691692693
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetgirgin

garantiye gönderirken şu saçma kapaklarıda göndersem mi tırnakları kırıldı ya.belli bi tak çıkar ömrüvar sanırım.ne kadar iyi kullansan bile olmuyo.

Hepsini değiştirirlermi bilemiyorum fakat takılı olanda sorunu belirtirseniz büyük ihtimalle değişim yapılır dediğiniz gibi bir süre sonra tırnaklak işe yaramaz hala geliyor.
  • Son 2 aydır telefonumu tuş kilidinden çıkarırken menüye girerken donuyor ve hiç bir tuş işlemiyor(açma kapama tuşu dahil)
    Telefonu ve hafıza kartını formatladım.Garanti de bitti.Donanımsal bir sorun mudur?
  • N79 cu arkadaşlar belkide bir çoğumuz telefonlarını çoktan yeniledi . Sattıktan sonra hangi telefonu neden aldığınızı yazarmısınız . Bende bi değiştireyim diyorum sonra vazgeçiyorum falan , sizdende fikir almak isterim
  • Bende artık değiştirmeyi düşünüyorum.Telefonumdam son derece memnunum değiştirme sebebim sadece dokunmatik bir telefona geçme isteğimden dolayı olur Daha önce hiç dokunmatik bir telefon kullanmadım.Aklımda XPeria Ray yada Xperia Neo modellerinden biri var.Aralarındaki tek fark ekran boyutları: Neo 3.7" , Ray ise 3.3".Kararımı gidip kendim inceledikten sonra vericem fakat aklımda Ray modeli var.Çünkü büyük ekran bana pek hitap eden birşey değil.Bana göre 3.3" de ne çok küçük ne de çok büyük bir boyut.
  • Ben de aynen;değiştirmek istiyorum artık n79'umu,
    nokia 701'i beklemekle,sabit focus olması can sıkıcı olmasına rağmen;nokia kalitesinden şaşmak istemiyorum
    diğer yandan;sgs2'de sıcak geliyor bakalım...
  • ewet bende son 2 buçuk yıldır N79 umu değiştirmek gibi düşüncem olmadan kullandım. Ama dokunmatik android incelik zerafet daha özgür bir yapılanma vs... sadete gelecek olursak bir kaç aydır araştırdım SE xpreia ray almaya karar verdim. Ama N79umu çok seviyorum. Tam kendime göre ayarlamıştım inşallah yenisi de bana ayak uydurur.
  • evet arkadaşlar ben de sizin gibi düşünüyorum 2 seneden fazladır kullanıyorum ve maaşallah çok memnunum şu an bile pek dokunmatige taş çıkartır ama 3 5 ay önce kendim format atmıştım tele o formattan sonra donmalar arttı özellikle opera mobile beni çıldırttı niye öyle oldu anlamadım ben de artık bi n9 almayı düşünüyorum ins fiyatı 1 e falan düşerse bana yeter amacım biraz daha teknolojik bisi almak n79 artık geri kalıyo ama son derece memnun kalarak kullandım n9 un da yazılım olarak bi geleceği yok ama ben yurtta kalınca uygulamadan daha çok telin hızının pratikliğının ve internetin daha önemli olduğunu anladım ayrıca n9 tipi güzel ve dünyada eşi benzeri olmayan bi tel (lumia harıc:)) bekliyoruz bakalım haydi hayırlı forumlar
  • Yeter bıktım bu telefonun arıza yapmasından ya navi tekerleği bozulur,kamera kitlenir,şimdide tuş takımı çalışmıyor.Fazla fazla basıyor 2 ye basıyorum 7 yapıyor.Of yani.Fıstık gibi telefon ama her şeyi arıza anasını satiim...
    Bu problem nasıl çözülüyo bilen varmı?
  • Arkadaşlar telefonumu teknik servise yollamak istiyorum. Hangisini önerirsiniz. Arızaları şunlar;
    FM Radyo ve Bluetooth çalışmıyor.
    USB kapağı kırık.
    Şarj boş gösteriyor.
    Ekran kararıyor kilitleniyor.
    Kasa, kapak çizik.

Şimdilik aklıma gelen bunlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: antelope_06

Arkadaşlar telefonumu teknik servise yollamak istiyorum. Hangisini önerirsiniz. Arızaları şunlar;
    USB kapağı kırık.
    Şarj boş gösteriyor.
    Kasa, kapak çizik.

kardeş bende zamanında kvk ya gönderdim. Kapak kırıktı diye içine su kaçmış olabilir dediler ve garantimi bozdular. Tamam olabilir dedik sonra; şu olabilir bu olabilir falan filan dış çerçevenin değişimi falan 150- 200 TL istediler. Eğer İstanbuldaysan servise verme. Doğubankta bir servise git ama üst katlarına doğru ordakilerle birebir görüş fiyatı falan hem daha ucuza hemde kolay kısa zamanda halledersin. Kolay gelsin.
  • quote:

Arkadaşlar telefonumu teknik servise yollamak istiyorum. Hangisini önerirsiniz. Arızaları şunlar;
    USB kapağı kırık.
    Şarj boş gösteriyor.
    Kasa, kapak çizik.

Ben servise verirken USB kapağı kırık,tuş takımının sağında açıl var diye vermiştim.Oradaki bayan servis formuna ön camda ve arka kapakta çizilmeler var yazdı.Ön cam, arka kapak ve USB kapağı değişti.Hepside garanti dahilinde.Ben genpaya verdim kvk'yı pek tavsiye etmiyolar.Diğer sorunlarda büyük ihtimalle garanti kapsamındadır.
  • quote:

USB kapağı kırık.
    Şarj boş gösteriyor.
    Kasa, kapak çizik.

Genpa
  • Öncelikle sorunuma cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Şu an eğitim gördüğüm için bulunduğum yerde GENPA ya da KVK yetkili servis yok (Kütahya). Galiba internetten arıza ön kayıt formu doldurup kargo ile servise yollamam gerekecek. Telefonumun garantisi bittiği için, arıza yapılırken acaba beni fiyat konusunda arıza yapılmadan bilgilendirirler mi. Yoksa önüme kabarık bir fatura koyarlarsa altından kalkamam. :)
  • quote:

Öncelikle sorunuma cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Şu an eğitim gördüğüm için bulunduğum yerde GENPA ya da KVK yetkili servis yok (Kütahya). Galiba internetten arıza ön kayıt formu doldurup kargo ile servise yollamam gerekecek. Telefonumun garantisi bittiği için, arıza yapılırken acaba beni fiyat konusunda arıza yapılmadan bilgilendirirler mi. Yoksa önüme kabarık bir fatura koyarlarsa altından kalkamam. :)

o zaman kesinlikle genpa en ucuzu o parçada. ben full kasayı 45 liraya değiştirdim onlarda 1 sene önce :) genpaya anlaşmalı kargosu ile yollamalısın heralde sitesini incele
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Öncelikle sorunuma cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Şu an eğitim gördüğüm için bulunduğum yerde GENPA ya da KVK yetkili servis yok (Kütahya). Galiba internetten arıza ön kayıt formu doldurup kargo ile servise yollamam gerekecek. Telefonumun garantisi bittiği için, arıza yapılırken acaba beni fiyat konusunda arıza yapılmadan bilgilendirirler mi. Yoksa önüme kabarık bir fatura koyarlarsa altından kalkamam. :)

o zaman kesinlikle genpa en ucuzu o parçada. ben full kasayı 45 liraya değiştirdim onlarda 1 sene önce :) genpaya anlaşmalı kargosu ile yollamalısın heralde sitesini incele

Peki teşekkür ederim. Bir göz atayım.

• quote:

Arıza formunda 0.00 TL altındaki değişimler için onay alınmayacaktır diye bir madde vardı.Yani ücret konusunda kesinlikle onay almadan işlem yapmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 17 Kasım 2011; 10:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

quote:

Arıza formunda 0.00 TL altındaki değişimler için onay alınmayacaktır diye bir madde vardı.Yani ücret konusunda kesinlikle onay almadan işlem yapmazlar

Hayırlısı olsun bakalım. Dokunmatiğe geçmemek için N79'umu yaşatmaya çalışıyorum. :)

Arkadaşlar Genpa'nın sitesinden teknik servis formumu doldurdum. Mail adresime de bir kopyası geldi. Araştırdım ama tam bulamadım. Şimdi telefonu kargoyla yollarken faturada belirttiğim teknik servisin adresini mi vericem? Daha önceden Genpa servisine uzaktan telefon gönderen varsa beni bilgilendirebilir mi. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMAMX -- 19 Kasım 2011; 3:53:29 >

• Telefonunu yenileyen biri bana şarj aletini gönderir mi? Benimki temassızlık yapıyor malesef.

Bu arada konu uplansın çünkü N79 kullanmak bir ayrıcalıktır. Kaç yıl önce çıkmış olmasına rağmen satıldığı fiyata (600 tl) şu an bile daha iyi telefon yok. Nokia'nın çıkardığı son iyi telefonlardan biridir bence.
  • n79 dan sonra n8 aldım 1 ay önce belle yükledikten sonra dhada ısındım telefona evet daha hızlıları var ama sağlamlık ve multimedya olarak üstüne yok :) almayı düşünenler n8 belle yazıp bi videoları izlesin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Telefonunu yenileyen biri bana şarj aletini gönderir mi? Benimki temassızlık yapıyor malesef.

Bu arada konu uplansın çünkü N79 kullanmak bir ayrıcalıktır. Kaç yıl önce çıkmış olmasına rağmen satıldığı fiyata (600 tl) şu an bile daha iyi telefon yok. Nokia'nın çıkardığı son iyi telefonlardan biridir bence.

Daha iyisi yok evet ama hayatım bu telefonun hatalarını çözmekle geçiyor.Herşeyi sıkıntı.Sürekli bi sorun çıkartıyo bana...
  • 
Sayfa: önceki 689690691692693
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.