Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamanında kız arkıma almıştık , hala kullanıyor ama bana kızıo takoz gibi aldırdın bana dio , halbiki bilmiyor ne özellikleri war bence hala N95 8Gb gibi kullanışlı bir telefon , bendeki n95 ten tek farkı dahili 8GB olması bence . yalansa yalan diğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Emektar N79'un ekranında birazcık toz var bunu kendim temizleyebilir miyim ? nasıl...

Şu videoyu izleyin açılışını öğrenirsiniz.
    Eliniz yatkın değilse cihaza hasar verebilirsiniz.

Teşekkür ederim, hocam bu kadar kolay olacağını bilmiyordum

• Daha önce bu kronik lcd sorunuyla karşılaşıp garanti dışı yaptıran oldumu acaba ? bana tam olarak ne kadara mâl olur ? Bu arada garantideyken bi kere usb kapağı için genpaya vermiştim telefonu.Ekran camını falanda değiştirmişlerdi ücretsiz.Yine oraya götürmeyi düşünüyorum.
  • Bende N79 dan sonra artık Htc One X almaya karar verdim arkadaşlar ama N79 satmayacağım artık sürekli bende kalacak
  • Birşey sorucam bugün yani 23 nisan dolayısıyla örneğin genpanın tatil olma gibi bir durumu var mı ? Telefonu vermeye gidicektim fakat şimdi bilmediğim için boşu boşuna gitmiş olmayayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Birşey sorucam bugün yani 23 nisan dolayısıyla örneğin genpanın tatil olma gibi bir durumu var mı ? Telefonu vermeye gidicektim fakat şimdi bilmediğim için boşu boşuna gitmiş olmayayım ?

Büyük ihtimalle kapalıdır.İlk çağrı merkezini arayın.Sorun tatil durumunu.Boşuna gitmeyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Birşey sorucam bugün yani 23 nisan dolayısıyla örneğin genpanın tatil olma gibi bir durumu var mı ? Telefonu vermeye gidicektim fakat şimdi bilmediğim için boşu boşuna gitmiş olmayayım ?

Büyük ihtimalle kapalıdır.İlk çağrı merkezini arayın.Sorun tatil durumunu.Boşuna gitmeyin.

Çağrı merkezini aradım fakat beni bi oraya bi oraya yönlendirdi sıkılıp kapattım Allahtan açıkmış verdim telefonu.
  • Genpa'ya gönderdim. Tüm elektronik parçalarda yüksek ısı tespit edildi cihaz tamir edilemiyor diye faturaya not düşmüşler. Telefonu açınca 10 saniye sonra (süre net değil) ekran kararıyor ve kilitleniyor. Anca bataryayı tekrar çıkarıp takınca düzeliyor ki düzelme durumu da yok birdahaki açılışta yine aynısı oluyor. Fakat telefon şarjda takııkıyken çok sağlıklı kullanabiliyorum. Dedim biraz şarj olsun. Saatler geçti telefon ısınmaya başladı. Şarj aletini çektiğimde yine ekran karardı kllitlendi. Allah'tan patlamadı :)

Ben de artık umudu kestim. İlk aldığım şekilde kutusuna geri koydum. Huzur içinde uyusun. :(
  • bugün itibarıyla size veda etmiş bulunuyorum ama tamamen değil n9 a geçtim
    kesinlikle n79 dan memnun olmayışım değildi sadece biraz daha yeni bişeyler istiyor insan çok telefon değiştiren biri değilimdir aslında n79 nerdeyse 3 seneyi buldu ve onunla geçirdiğim her an çok güzeldi iyiki almışım gerçekten zamnının hakkını verecek bi teldi zaten satmıycam muhtemelen babam kullanır ama benim de kalbimin hep bi köşesinde kalacak ... sevgilerle kendinize ii bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsBuyukavci92

bugün itibarıyla size veda etmiş bulunuyorum ama tamamen değil n9 a geçtim
    kesinlikle n79 dan memnun olmayışım değildi sadece biraz daha yeni bişeyler istiyor insan çok telefon değiştiren biri değilimdir aslında n79 nerdeyse 3 seneyi buldu ve onunla geçirdiğim her an çok güzeldi iyiki almışım gerçekten zamnının hakkını verecek bi teldi zaten satmıycam muhtemelen babam kullanır ama benim de kalbimin hep bi köşesinde kalacak ... sevgilerle kendinize ii bakın

Bakalım aynı şekilde bende N82'ye veda edeceğim. Benim tam üç sene oldu zaten. Değiştirmenin vakti gelmişti. :)
  • arkadaşlar telefonumun tuş takımı çalısmıyor bi ara çalısmadı telefonu kapattım açtım sonra 2 ay boyunca hiç sorun çıkmadı ama bugun yine aynı sorun devam ediyor telefonu 3-4 kez kapatıp açınca bi süre düzeliyor sonra yine tuş takımı işlemiyor hani tuş takımı bozuksa hiç çalışmaması lazım bu sorun neyden kaynaklanıyor sebebi nedir garantiside yeni bitti sayılır 2 yıl boyunca hiç sorun çıkmadı garanti bitti sorunlar başladı sanki bilerek telefonu 2 yıl sonra bozulmaya ayarlamışlar :D
  • quote:

quote:

Emektar N79'un ekranında birazcık toz var bunu kendim temizleyebilir miyim ? nasıl...

n79 on kapakların açılması oyle kolaymı vida gibi bişeyler var sanki ben denemeye çalıstım bi türlü olmadı demekki vida falan yokmus direk zorlasak açılıyormuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrengsgs -- 25 Nisan 2012; 12:30:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evrengsgs

quote:

quote:

n79 on kapakların açılması oyle kolaymı vida gibi bişeyler var sanki ben denemeye çalıstım bi türlü olmadı demekki vida falan yokmus direk zorlasak açılıyormuş :D

Kolay gibi ama çıkarırken dikkat edin kapak kırılabilir.

• arkadaslar zamanında burada paylasmıstık n79 ıcın arka kapak satan bı sıte vardı yabancı bi site adını bır turlu hatırlayamıyorum eger hatırlayan varsa yazarsa cok sevınırım :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tırnakla açın dikkatli olun ama arkadaşın dediği gibi kırılabilir,hatta ben kırdım bi kısmını.Sakince açın vida falan yok ama sağlı sollu dengeli açın.
    Bu arada videodaki olayı yaptım ben bi zaman önce işe yarıyor tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

quote:

quote:

quote:

quote:

Tırnakla açın dikkatli olun ama arkadaşın dediği gibi kırılabilir,hatta ben kırdım bi kısmını.Sakince açın vida falan yok ama sağlı sollu dengeli açın.
    Bu arada videodaki olayı yaptım ben bi zaman önce işe yarıyor tavsiye ederim.

videoda tam olarak ne oluyor temizliyormu ne yapıyor en sonunda telefonun hızımı artıyor ne oluyor tam anlamadım gerçi hepsini izlemedim yarıda sıkıldım :D

• Navi çipini çıkartıyor.O çip çıknıca tuşların donma sorunu çözülüyor.
  • nefret ediyorum bu telefondan.keşke hiç almasaydım.
    öyle alışmışımki ne zaman degistirmek istesem daha iyisini bulamiyorum. ayrılamıyorum.
    baktıgım telefonlarda mutlaka bir eksikligi oluyor . butun özlelikleri bundan yuksek olsa bile bu seferde sarji bir gun ya gidiyor ya gitmiyor.
    2.5 yildır kulaniyorum sarji bile hala 4-6gün arasi gidiyor.
    bozulmuyorda atip kırayim yeni bişi alayım. off offf...

n79 dan daha üstün özellikli olupta sarji cok giden bir telefon tavsiyesi eden aradaslara duaci olurum ...
  • Hangimiz olmazki
    Sarjı benim 1,5 gün gidiyor ama sanırım hor kullandım ve bi hayli uğraşıyorum telefonla.
    Ama gerçek şu ki Nokia'nın efsane telefonlarından biri N79.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

nefret ediyorum bu telefondan.keşke hiç almasaydım.
    öyle alışmışımki ne zaman degistirmek istesem daha iyisini bulamiyorum. ayrılamıyorum.
    baktıgım telefonlarda mutlaka bir eksikligi oluyor . butun özlelikleri bundan yuksek olsa bile bu seferde sarji bir gun ya gidiyor ya gitmiyor.
    2.5 yildır kulaniyorum sarji bile hala 4-6gün arasi gidiyor.
    bozulmuyorda atip kırayim yeni bişi alayım. off offf...

n79 dan daha üstün özellikli olupta sarji cok giden bir telefon tavsiyesi eden aradaslara duaci olurum ...

Aynı durumdayız. N79'u çok uzun araştırmalarım sonucu N79 ve N82 arasında kalmama rağmen doğru bir kararla bu telefonu aldım. Artık telefonumu sonsuz yolculuğuna uğurladım. Yine uzun araştırmalarım ve hala devam etmekte olan araştırmalarımdan çıkardığım sonuçla Symbian'dan sonra Android'e geçmenin en mantıklı karar olduğunu ve bununla birlikte Android & Sony Ericsson kombinasyonunun uygun olacağını bu sebepten ötürü Sony Ericsson Xperia Neo'nun tüm ihtiyaçları karşıladığı kanısına vardım.

Ama günümüz akıllı cep telefonlarının batarya sorunu hala devam etmekte. 2 gün batarya ömrü sürüyor. Malum artık tuşlu bar tipi dediğimiz telefonlar neredeyse üretilmiyor.(Üretilenlerde birinde GPS varken Wireless olmuyor ya da bir başka modelde Wireless varken görüntülü görüşme olmuyor.) Artık telefonlar dokunmatik ve QWERTY klavye veya bu ikisi birlikte olarak kullanıcılara sunuluyor.

Dokunmatik istiyorsan Sony Xperia Neo seni yarı yolda bırakmaz. Klavyeli cep telefonu olarak ise herhangi bir araştırmada bulunmadım ama şu ana kadarki edindiğim bilgilere göre QWERTY klavyeli telefonlarda Windows Mobile işletim sistemli olanlarını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMAMX -- 26 Nisan 2012; 0:12:21 >

• 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.