Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdincce

Zamanında N79 kullananlar acaba artık hangi telefonu kullanıyor, bende artık değiştirmeyi düşünüyorum, fakat henüz kafamda bir marka yada model oluşmadı, bu kadar zengin donanıma sahip hangi model yada modeller var?

sanırım n79 dan sadece 4s ya da s2 ye geçilir..3 yıldır kullanıyorum hala da çok memnunum..ama artık 4s e geçiş yapacam sanırım...
  • Arkadaşlar N79 un fotoğraflarında saat ve tarih görünmesi için ne yapmam gerekiyor bu konuda acilen yardıma ihtiyacım var ilgilenirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar merabalar bende iki buçuk üç yıldır n79 kullanıcısıyım tllefondan çok memnunum vede cok titizimdir halen orjınal ekran ve kapak jelatinleri ilk günkü gibi durmakta ama gecenlerde yarım metrelik bir mesafeden düşürdüm telefonu ve kamera tuşunda bi sorun oludu bildiğiniz üzere iki kamera tuşu iki aşamalı yani deklaşöre yarım bastığınızda odaklıyo tam basıncada çekim yapıyo bende suan yarım basılmıyo sanırım tus filminde bi problem var nokia servisine götürdüm yan kamera tuş fiminde probblem var dedim dğişmesi gerekiyo dedim  söledim problemi 1 ay oldu parçayı bulamıyoruz diyolar ne yapmalıyım başka nokia servisinden buluna bilirmi acaba bu arada verdiğim servis (ORDU) nokia servisi yardımlarınızı bekliyorum.

• arkadaşlar merabalar bende iki buçuk üç yıldır n79 kullanıcısıyım tllefondan çok memnunum vede cok titizimdir halen orjınal ekran ve
     kapak jelatinleri ilk günkü gibi durmakta ama gecenlerde yarım metrelik bir mesafeden düşürdüm telefonu ve kamera tuşunda bi sorun oludu 
    bildiğiniz üzere iki kamera tuşu iki aşamalı yani deklaşöre yarım bastığınızda odaklıyo tam basıncada çekim yapıyo bende suan yarım basılmıyo 
    sanırım tus filminde bi problem var nokia servisine götürdüm yan kamera tuş fiminde probblem var dedim dğişmesi gerekiyo dedim  söledim problemi
     1 ay oldu parçayı bulamıyoruz diyolar ne yapmalıyım başka nokia servisinden buluna bilirmi acaba
     bu arada verdiğim servis (ORDU) nokia servisi yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

Arkadaşlar N79 un fotoğraflarında saat ve tarih görünmesi için ne yapmam gerekiyor bu konuda acilen yardıma ihtiyacım var ilgilenirseniz sevinirim.

telefondan bakarken zaten çekim tarihi ve saati resmin altındaki bilgilerde yazıyor. Fakat sizin söylediğiniz resmin içinde saat tarih olsun diyorsunuz buda imkansız.

çekilen resimlere bilgisayardan bakarken resme sağ tıklayıp özelliklerden ayrıntılar sekmesinden resme ait tüm bilgilere ulaşabilirsin ( Ne zaman çekildiği , çözünürlüğü , boyutu , ISO bilgisi vs.)
  • slmlar n79 telefonuma jad uzantılı oyunlar yüklemek istiyorum ama ZORUNLU ÖZNİTELİKLER EKSİK diye bir hata alıyorum
    bu hatayı nasıl çözebilirim acaba bana yardımcı olabilirmisiniz

yokmu bunun çaresini bilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 31 Mart 2012; 22:14:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rarely009

arkadaslar bana wi-fi kullanarak internetten radyo dinleyebileceğim program lazım.arastırdım ama bulduklarım verimli değiller.telefonun kendi internet radyosunda istediğim radyolar bulunmuyor.

İnternette radyoların Ip leri var.Onları Nokıa İnternet Radyosuna manuel olarak eklersen dinleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

slmlar n79 telefonuma jad uzantılı oyunlar yüklemek istiyorum ama ZORUNLU ÖZNİTELİKLER EKSİK diye bir hata alıyorum

yokmu bu sorunla daha önceden karşılaşan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Orijinalden alıntı: rarely009

arkadaslar bana wi-fi kullanarak internetten radyo dinleyebileceğim program lazım.arastırdım ama bulduklarım verimli değiller.telefonun kendi internet radyosunda istediğim radyolar bulunmuyor.

İnternette radyoların Ip leri var.Onları Nokıa İnternet Radyosuna manuel olarak eklersen dinleyebilirsin.

yapıyorum ama her defasında radyo calınamadı dıyor.winampta dınledıgım radyodan ip yi alıyorum giriyorum bilgileri rds bilgileri çıkıyor ama radyo calmaya baslamıyor
  • e63mle n97 takas etcem inşallah sizce etmelimiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

slmlar n79 telefonuma jad uzantılı oyunlar yüklemek istiyorum ama ZORUNLU ÖZNİTELİKLER EKSİK diye bir hata alıyorum

yokmu bu sorunla daha önceden karşılaşan ?

Bir defa öyle birşeyle karşılaştığımı hatırlıyorum sanki ama çözümüde bulamamıştım diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

arkadaşlar merabalar bende iki buçuk üç yıldır n79 kullanıcısıyım tllefondan çok memnunum vede cok titizimdir halen orjınal ekran ve
     kapak jelatinleri ilk günkü gibi durmakta ama gecenlerde yarım metrelik bir mesafeden düşürdüm telefonu ve kamera tuşunda bi sorun oludu 
    bildiğiniz üzere iki kamera tuşu iki aşamalı yani deklaşöre yarım bastığınızda odaklıyo tam basıncada çekim yapıyo bende suan yarım basılmıyo 
    sanırım tus filminde bi problem var nokia servisine götürdüm yan kamera tuş fiminde probblem var dedim dğişmesi gerekiyo dedim  söledim problemi
     1 ay oldu parçayı bulamıyoruz diyolar ne yapmalıyım başka nokia servisinden buluna bilirmi acaba
     bu arada verdiğim servis (ORDU) nokia servisi yardımlarınızı bekliyorum. 

Hemşerim Ordu'lusun anlaşılan. Ordu'da başka bir Nokia servise ver bakalım orası ne diyecek . Orasıda olmazsa mahalle aralarındaki telefon tamircilerine kaldı iş. Telefon tamircilerine verirken iyi tembih et adi parça kullanmasınlar.
    veya
    İstanbul'da nazın geçecek bir akraban dostun falan varsa onlara yolla telefonu onlar göstersin istanbuldaki Nokia servislere. Bu devirde kimse kimsenin işiyle uğraşmak istemez ama sen yinede şansını dene insafa gelirler belki

• Bugün telefonumda bir sorun ortaya çıktı.Durup dururken önce ekranın renkleri gitti ardından komple ekran gitti.Tuşlar falan herşey çalışıyor fakat ekran yok Format falanda attım bi faydası olmadı.Telefonu alalı 2yıl 1ay kadar oldu.Garantiside doldu yani.Biraz araştırdım sanırım kronik bir sorunmuş.Bundan 1 ay öncesine kadar bu sorun ortaya çıkmış olsa şimdi götürür garantiye verirdim.Fakat şuan napsam bilmiyorum.Acaba değişim ne kadar tutuyor bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Bugün telefonumda bir sorun ortaya çıktı.Durup dururken önce ekranın renkleri gitti ardından komple ekran gitti.Tuşlar falan herşey çalışıyor fakat ekran yok Format falanda attım bi faydası olmadı.Telefonu alalı 2yıl 1ay kadar oldu.Garantiside doldu yani.Biraz araştırdım sanırım kronik bir sorunmuş.Bundan 1 ay öncesine kadar bu sorun ortaya çıkmış olsa şimdi götürür garantiye verirdim.Fakat şuan napsam bilmiyorum.Acaba değişim ne kadar tutuyor bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

Keşke garanti olsa idi servis bir günde yapıyor bana da olmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Bugün telefonumda bir sorun ortaya çıktı.Durup dururken önce ekranın renkleri gitti ardından komple ekran gitti.Tuşlar falan herşey çalışıyor fakat ekran yok Format falanda attım bi faydası olmadı.Telefonu alalı 2yıl 1ay kadar oldu.Garantiside doldu yani.Biraz araştırdım sanırım kronik bir sorunmuş.Bundan 1 ay öncesine kadar bu sorun ortaya çıkmış olsa şimdi götürür garantiye verirdim.Fakat şuan napsam bilmiyorum.Acaba değişim ne kadar tutuyor bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

Tamda satmayı düşünmeye başlamıştım.Garantisinin dolmasını bekliyormuş sorun

• quote:

quote:

2 yılı aşkın süredir N79 kullanıyordum. Şuan galaxy S2 kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım ama duymuştum bu tip sorunlar yaşandığını, fakat 2 yıl gibi uzun bir vakit geçtikten sonra böyle bir sorunla karşılaşan ilk seni görüyorum arkadaşım.

Sen bunu söyleyince bir an önce evde yatan N79 u elimden çıkarsammı diye düşünmeye başladım. Sen sorununu yazana kadar kesinlikle satma taraftarı değildim yedek telefon olarak kullanırım düşüncesindeydim.
    N79 umda şuan hiçbir sıkıntı yok ama göüzümü korkuttun be dostum

• Telim iki sorunu oldu biri radyo diğeri ekran. Garanti içinde ikiside yapıldı 3. Seneye girdi telefon 2. Tel olarak hala bomba gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

quote:

2 yılı aşkın süredir N79 kullanıyordum. Şuan galaxy S2 kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım ama duymuştum bu tip sorunlar yaşandığını, fakat 2 yıl gibi uzun bir vakit geçtikten sonra böyle bir sorunla karşılaşan ilk seni görüyorum arkadaşım.

Sen bunu söyleyince bir an önce evde yatan N79 u elimden çıkarsammı diye düşünmeye başladım. Sen sorununu yazana kadar kesinlikle satma taraftarı değildim yedek telefon olarak kullanırım düşüncesindeydim.
    N79 umda şuan hiçbir sıkıntı yok ama göüzümü korkuttun be dostum

Gerçekten bende şaşkınım.Burda telefonunda sorun çıkanları görüp halime şükrediyodum fakat şimdi bende aynı durumdayım Nasıl bir şansım varsaki garantinin bitmesinden hemen sonra bu sorun çıktı ortaya.Sana şöyle bir öneride bulunmak isterim.Benim el üstünde tuttuğum, aldığım günden beridir kılıfsız hiç kullanmadığım ve bir kere bile yere düşmeyen telefonumda durduk yere bu sorun ortaya çıktıysa heran herşey olabilir O yüzden senin yerinde olsam satıp daha sağlam, bu tür sorunları ortaya çıkarmıycak bi telefon alır, ikinci telefon olarak onu kullanırım ki zaten elinde s2 gibi bi canavar var

• Emektar N79'un ekranında birazcık toz var bunu kendim temizleyebilir miyim ? nasıl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Emektar N79'un ekranında birazcık toz var bunu kendim temizleyebilir miyim ? nasıl...

Şu videoyu izleyin açılışını öğrenirsiniz.
    Eliniz yatkın değilse cihaza hasar verebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.