Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omerfari

quote:

Orijinalden alıntı: buket06

N79 umu teleservice e vermiştim medya tuşu düşmüştü,tuş takımı falan oynuyordu. Bir de tema değitşrince kitlenme oluyordu. Yeni medya tuşu takmışlar bide yazılım güncellemişler saolsunlar. Yalnız ilginç olan şey şu:

Eskiden rapor alımı açıkken mesaj yolladıktan sonra iletildi raporu için sadece tek bip sesi çıkardı,artık tekrar tekrar mesaj melodisi çalıyor iletildiği zaman. Ben eski haline o kadar alışmışım ki buna sinir oldum açıkcası. Raporları da kapatmak istemiyorum ama açınca da 2 kere çalması sinir ediyor beni

not: 2 yıldır kullanıyorum ve hala tüm bu özelliklerin bir arada oldugu telefon görmedim. fm verici+wifi+görüntülü konuşma+radyo+5mp kamera vs vs.. Dokunmatik telefon istiyorum artık evet ama N79 umdan nasıl koparım bilmiyorum :)

Ben güncelleme falan yapmadığım halde mesajı gönderdikten sonra mesaj sesi gelmeye başladı. Güncelleme ile alakası yok ama servisede vermeye gerek duymadım böyle idare edecem artık.

Allah allah niye oluyor acaba..Ben de servise vermem tekrar zaten garanti de bitti ama çok sinir bozucu bir durum ya

• Telefonda hala yazılımsal hatalar var ve Nokia düzeltmeden rafa kaldırdı sağolsun.
    Müzikçalar da yeni müzik atıp güncelleyince sorun oluyor bende 4-5 ayda bir format atıyorum sağolsunlar öyle düzeliyor ancak.
    Ekran koruyucu sorunu var birde.
  • arkadaşlar hızlı aldan batarya aldım telefona ama kargo takip kısmında kg/ds=2 diyor. batarya ne kadar ağır olabilirki?
  • Arkadaşlar n79 umda şebeke çekmiyor ve 112 yi aramıyor.ve sım kart kaydı yapılamadı diyor ama kartı ve 3g yi görüyor.kimseler yapamadı tek bir yer 80 tl dedi yapıldıktan sonra çalışmazsa bir daha çalışmaz dedi.acaba yaptırmalımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForwinQ

Arkadaşlar n79 umda şebeke çekmiyor ve 112 yi aramıyor.ve sım kart kaydı yapılamadı diyor ama kartı ve 3g yi görüyor.kimseler yapamadı tek bir yer 80 tl dedi yapıldıktan sonra çalışmazsa bir daha çalışmaz dedi.acaba yaptırmalımıyım?

hard format atmayı denedin mi
  • quote:

Arkadaşlar n79 umda şebeke çekmiyor ve 112 yi aramıyor.ve sım kart kaydı yapılamadı diyor ama kartı ve 3g yi görüyor.kimseler yapamadı tek bir yer 80 tl dedi yapıldıktan sonra çalışmazsa bir daha çalışmaz dedi.acaba yaptırmalımıyım?

Kvk yada teleserviceden fiyat teklifi alın.Duruma göre yaptırırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

hard format atmayı denedin mi

denedim ama bir işe yaramıyor.sanırsam bir parça sorunlu.arama yapmıyor diye telefondan olmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

zaten telefonu öyle yapan kvk oldu.günde bir saat gidiyo sonra kendiliğinden geliyordu gönderdikten sonra arayıp 70 tl masrafı var dediler.yapın dedim ama geldiğinde yapılmamış ve daha kötü yapmışlardı.teleservice de nedir bilmiyorum ama en yakın zamanda onada gösteririm.temiz bir n79 bulursamda alabilirim.

• quote:

quote:

quote:

zaten telefonu öyle yapan kvk oldu.günde bir saat gidiyo sonra kendiliğinden geliyordu gönderdikten sonra arayıp 70 tl masrafı var dediler.yapın dedim ama geldiğinde yapılmamış ve daha kötü yapmışlardı.teleservice de nedir bilmiyorum ama en yakın zamanda onada gösteririm.temiz bir n79 bulursamda alabilirim.

Teleservice genel olarak daha iyi hizmet veriyor.Kvk kadar yoğun değil bu nedenle daha çabuk yapıyorlar genelde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teleservice genel olarak daha iyi hizmet veriyor.Kvk kadar yoğun değil bu nedenle daha çabuk yapıyorlar genelde.

kvk teleservice ile anlaşmalımı?çünkü telefonumu ankara ya yollamışlardı ve garantiside yoktu.acaba teleserviceye mi kvk ya mı yolladılar.nasıl öğrenebilirim??

• Arkadaşım şu telefonun tuşlarının kilitlenmesi konusunda millete yalan yanlış bilgi vermeyin. Yok navi tekerleğini parçala yok navi tekerleğini sök falan niye parçalıyosun sen navi tekerleğini arkadaşım? Akılsız akılsız işler. Bende N79 kullanıcısıyım telefon zamanla kullanılamaz hale geldi bu kilitlenmeler yüzünden. Ne yaptımsa olmadı yazılım güncelledim hard format attım düzelmedi mevzuu yazılımsal değil. Eğer ki, telefonun sadece açma kapama tuşu çalışıyorsa diğer tuşlar basmıyorsa telefon kilitleniyorsa; açın kasayı abicim. Tuş takımını yerinden çıkarın düz tornavida ile tuş ile altındaki siyah süngerin arasındaki pislikleri tornavida ile dışarı çıkarıp kuvvetlice üfleyerek temizleyin. Hiçbir pislik kalmamasına dikkat edin. He olurda tuşun yapışkanı kopup yerinden çıkarsa tuş bitane japon aLıyosunuz (iyice temizlendiğinden emin olduktan sonra) bir damla yeterli bir damla japonu tuşun üzerine damlattıktan sonra hemen yapıştırın güzelce bidaha çıkmasın. Bidaha da tuşlara basınca donma monma yapmaz. Çok nadir donma yapabilir belki bende birkaç defa olmuştu ama tuşa basmaktan değil yazılımsaldı bu sefer ki eminim... Çünkü hiçbir tuş çalışmıyodu çalışmayınca. Bi hard format a düzelir...

Ben 10 dkk önce topladım telefonumu kilitleniyodu dediğim gibi açtım içini düz tornavida ile tuşların arasındaki onca pisliği güzelce temizledim üfleyerek tuşlarda artık rahat basıyo donma falanda yapmıyo... Kimse yalan yanlış bilgi verip onu bunu parçalatmasın telefonda yazık insanlara deneyen var yapan var boşuna...

He ben hiç uğraşamam içini açıp temizlemeyle bişeyleri kırarım dökerim diyosanız 25 liraya orjinal bitane (komple herşeyiyle) kasa alıyosunuz... Onu telefonunuza takıyosunuz.. KESİN ÇÖZÜM. KÖKTEN ÇÖZÜM YANİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jerry_

Arkadaşım şu telefonun tuşlarının kilitlenmesi konusunda millete yalan yanlış bilgi vermeyin. Yok navi tekerleğini parçala yok navi tekerleğini sök falan niye parçalıyosun sen navi tekerleğini arkadaşım? Akılsız akılsız işler. Bende N79 kullanıcısıyım telefon zamanla kullanılamaz hale geldi bu kilitlenmeler yüzünden. Ne yaptımsa olmadı yazılım güncelledim hard format attım düzelmedi mevzuu yazılımsal değil. Eğer ki, telefonun sadece açma kapama tuşu çalışıyorsa diğer tuşlar basmıyorsa telefon kilitleniyorsa; açın kasayı abicim. Tuş takımını yerinden çıkarın düz tornavida ile tuş ile altındaki siyah süngerin arasındaki pislikleri tornavida ile dışarı çıkarıp kuvvetlice üfleyerek temizleyin. Hiçbir pislik kalmamasına dikkat edin. He olurda tuşun yapışkanı kopup yerinden çıkarsa tuş bitane japon aLıyosunuz (iyice temizlendiğinden emin olduktan sonra) bir damla yeterli bir damla japonu tuşun üzerine damlattıktan sonra hemen yapıştırın güzelce bidaha çıkmasın. Bidaha da tuşlara basınca donma monma yapmaz. Çok nadir donma yapabilir belki bende birkaç defa olmuştu ama tuşa basmaktan değil yazılımsaldı bu sefer ki eminim... Çünkü hiçbir tuş çalışmıyodu çalışmayınca. Bi hard format a düzelir...

Ben 10 dkk önce topladım telefonumu kilitleniyodu dediğim gibi açtım içini düz tornavida ile tuşların arasındaki onca pisliği güzelce temizledim üfleyerek tuşlarda artık rahat basıyo donma falanda yapmıyo... Kimse yalan yanlış bilgi verip onu bunu parçalatmasın telefonda yazık insanlara deneyen var yapan var boşuna...

He ben hiç uğraşamam içini açıp temizlemeyle bişeyleri kırarım dökerim diyosanız 25 liraya orjinal bitane (komple herşeyiyle) kasa alıyosunuz... Onu telefonunuza takıyosunuz.. KESİN ÇÖZÜM. KÖKTEN ÇÖZÜM YANİ.

25 tlye komple herşeyiyle kasa nerede var acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kvk teleservice ile anlaşmalımı?çünkü telefonumu ankara ya yollamışlardı ve garantiside yoktu.acaba teleserviceye mi kvk ya mı yolladılar.nasıl öğrenebilirim??

Telefonun imei numarasıyla firmaların sitelerindeki teknik servis takip sayfasına bakın.Yada telefonla arayıp imei numarasını söyleyin yardımcı oluyorlar.

• Arkadaşlar telefon servisten geldikten sonra mesaj raporu olarak tek bip değil de mesaj sesi çıktıgından ve değiştiremediğimden yakınmıştım.

Bugün şans eseri bir çözüm buldum buna. Kullandıgım tercihlerde "Uyarı sesleri" ni hep kapalı yapardım ben,ondan kaynaklıymış. Uyarı seslerini açtım ve artık mesaj raporu tek bip olarak çıkıyor,standart kullandıgım mesaj sesi olarak değil
  • Zamanında N79 kullananlar acaba artık hangi telefonu kullanıyor, bende artık değiştirmeyi düşünüyorum, fakat henüz kafamda bir marka yada model oluşmadı, bu kadar zengin donanıma sahip hangi model yada modeller var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdincce

Zamanında N79 kullananlar acaba artık hangi telefonu kullanıyor, bende artık değiştirmeyi düşünüyorum, fakat henüz kafamda bir marka yada model oluşmadı, bu kadar zengin donanıma sahip hangi model yada modeller var?

Samsung Galaxy S2 kullanıyorum hocam.Her şeyiyle harika telefon.Tavsiye ederim.
  • quote:

Zamanında N79 kullananlar acaba artık hangi telefonu kullanıyor, bende artık değiştirmeyi düşünüyorum, fakat henüz kafamda bir marka yada model oluşmadı, bu kadar zengin donanıma sahip hangi model yada modeller var?

Haftasonu vatandan Galaxy s2 aldım hocam . Gercekten süper telefon ama internet paketi vs. yapmayan biriysen s2 almanın hicbir manası kalmaz söyleyeyim .

N79 a ne yaptın derseniz bir ara satmayı düşündüm ama tuşlunun yeri ve N79 un yeri ayrı her zaman. fm vericisi falanda var satmaktan vazgeçtim bende.
  • quote:

Koltugu üçleyelim arkadaşlar bende yaklasık 3 aydir S2 kullaniyorum. N79 u tabikide satmadim.Su anda esim kullaniyor. Son üc mesaj zevkleri ve renkleri ortaya koydu
    N79---->Gs2 :-)

Peki su siralamada olan var mi benim gibi bakalim bence cikacaktir.

N73---->N79---->Gs2
  • N79 u hala severek kullanıyorum, şirket maillerimi exchange üzerinden okulayabildiğim için değiştirmiyorum, ihtiyaçlarımı karşılıyor fakat internet kulanımında ekranın küçük olması ve yazı yazılmasının zorluğu yüzünden internetini kullanmıyorum, sadece bu nedenle değiştireceğim. Ben yinede bir nokia modelinden devam etme taraftarıyım, marka güvenimi kazandığı için yine fiyat performans canavarı bir nokia modeli almayı düşünüyorum, androidli bir cihaz almayacağım, tabiki symbianlıda olmayacak, belki windows mobileli olabilir.
    saygılar, SGS2 iyi bir cihazdır eminim ama o klasmanda alternatifi çok.
    Saygılar,
  • N79 da kayıtlı numaraları nasıl yedekleyebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.