Bazı arkadaşlar sensör (ışık algılayıcısı) ile lens (dışarıdan görünen kısım) birbirine karıştırıyolar. Sensörü dışarıdan göremezsiniz, karta entegre edilmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ Yazık ya. Şu güzelim telefon Symbian^3 ..
Aynen benimde kanaatim maemo yada Mee Goo isletim sistemli bir Nokia
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Yorumlara bakıyorum ve inanamıyorum. Halen bu nokia yı kullanan ve takip eden varmı diye. Devir HTC, Apple, Samsung ve LG devri arkadaşlar. Nokia bugüne kadar milleti kazıklamaktan başka ne yaptı ki? Halen tasarım nasıl yapılır bunu beceremiyor ? Tasarımları çok kötü. Halen symbian dan vazgeçmiyor. Devir Android devri. Gerisi şuan hikaye ya da ninni gibi geliyor bana.
Saygılar
SE'nin Türkiyeye getirmediği (körü körüne nokia'ya adeta bir dine inanır gibi inanan şahıslar varken) ve getirmeyeceği telefonları katmadığınız için üzüldüm.
Şöyle bir söz sarfetsem sanırım yanlış olmaz: Türkiyeye birşey olmamasını en başta isteyecek şirketler arasındadır çünkü nokia hegomanyası Türkiyede yerleşmiştir. Türkiye batarsa nokia da batar
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
Yorumlara bakıyorum ve inanamıyorum. Halen bu nokia yı kullanan ve takip eden varmı diye. Devir HTC, Apple, Samsung ve LG devri arkadaşlar. Nokia bugüne kadar milleti kazıklamaktan başka ne yaptı ki? Halen tasarım nasıl yapılır bunu beceremiyor ? Tasarımları çok kötü. Halen symbian dan vazgeçmiyor. Devir Android devri. Gerisi şuan hikaye ya da ninni gibi geliyor bana.
Saygılar
SE'nin Türkiyeye getirmediği (körü körüne nokia'ya adeta bir dine inanır gibi inanan şahıslar varken) ve getirmeyeceği telefonları katmadığınız için üzüldüm.
Şöyle bir söz sarfetsem sanırım yanlış olmaz: Türkiyeye birşey olmamasını en başta isteyecek şirketler arasındadır çünkü nokia hegomanyası Türkiyede yerleşmiştir. Türkiye batarsa nokia da batar
çok basit düşünmüşsün. İş , rakam, rapor bilmediğin anlaşılıyor. Şu ülkede bir efsane vardır ki o da nokianın en büyük pazarlarından olduğudur. Yok öyle bişi. TR nin nüfusu kaç satış rakamları kaç
Samsung Pixon M8910 var kamerası 12 MP
Çok güzel telefon olacağa benziyor ama Tr fiyatuı yüksek olur bunun
1800türkiye'de
quote:
Saygılar
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Uygurca
Etkileyici.
kız değilmi
quote:
Orijinalden alıntı: ATOM ANT
1800türkiye'de
1800 olursa kim alır bu telefonu.rekabet için 1300 den fazla omaz.
Bu telefon Wm7 işletim sistemi ile çıkmalıydı.
fotolara baktım diğer nokia serilerine taş çıkarak kadar kaliteli sebebi carls z. mercek kullanmasına bağlı artı sensör teknolojisine fakat telefonun modeli hiç hoşuma gitmedi kaliteli bir şey tasarlasaydılar misal apple gibi minimal oval hatlar harika olacaktı.
fotoğraflara profesyonel gözüyle baktığımız da puslanmalar var kenarlardaki geçişlerde.
nokianın şimdiye dek çıkardığı en iyi telefon bu olacak.. tasarım itibari ilede..
Artı bu resimler üzerinde oynama yapmamışlarsa bir cep telefonuna göre gerçekten çok iyi resimler... Özellikle karanlık alanlardaki kumlanmanın azlığı dikkatlerden kaçmıyor.. gerçekten iyi iş çıkarmış nokia.. Bu modeli tutar...
quote:
Orijinalden alıntı: güney tan
fake bu arkadaşlar heyecanlanmayın
fake olduğunu nerden biliyosunuz ?
oncelikle iphone da kullandim nexsus one da acicasi simdi n900 kullaniyorum gerisi yalan oldu
devir android devri demis bir arkadas ama devir meego devri destek verenlerw bakin acer bmw asus easport gameloft adobe vs vs bukadar buyuk destek goren bir yazilim yarida kalmaz linux vakfi meego ya gercekten destek veriyor android de linux tabanli ama destegi az
ayrica ne dusunurseniz dusunun bir zamanllar anti nokiaciydim ama kim ne derse desin istedilermi cihazin kralini yapiyorlar
bence nokia cihazdan değil yazılımdan kaybediyor . çözüm olarak ne yapabilir ? ben nokia olsam basarım parayı hackerlara iphone'un yazılımını çalıştırabilicek , donanım olarak üstün bir cihaz üretirim kapış kapış gider .
Daha önceden Temmuz ortası olarak duyurulan çıkış tarihi ise 2010'un üçüncü çeyreği olarak düzeltildi. Bu durumda yeni N8, Temmuz - Eylül ayları arasında piyasada olacak. Avrupa satış fiyatı, vergiler ve operatör anlaşmaları hariç olarak 370 Euro yani yaklaşık 730 TL olarak duyuruldu.
Muhteşem ötesi
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
quote: