Şimdi Ara

Nokia N8; En büyük kamera sensörüne (1/1.83'') sahip 12 MP cep telefonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
19.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eksikleri:

işlemcisi düşük
    işletim sistemi var ama devamlılığı olmayan bir işletim sistemi
    söylenenler doğruysa pilide değişmiyormuş

üstündeki ram i bilmiyorum ama telefonda internet özgürlüğünden rahat rahat faydalanmak istiorsanız en az 256mb olmalı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

kamera dışında bir özelliği yok

eksikleri:

işlemcisi düşük
    işletim sistemi var ama devamlılığı olmayan bir işletim sistemi
    söylenenler doğruysa pilide değişmiyormuş

üstündeki ram i bilmiyorum ama telefonda internet özgürlüğünden rahat rahat faydalanmak istiorsanız en az 256mb olmalı!

telefonda 512 ram var?
  • telefona fotoğraf makinesi yapmakla uğraşcaklarına telefon edebilen bi fotoğraf makinesi tasarlasalar ?
  • Tasarımı çok kötü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ! SpiDeR !

25 kare/saniye video az bence 30 olmalıydı.

grafik hızlandırıcı çip ile 60'a çıktığını söylemiş soru cevaplarda sanırım 1 eleman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

grafik hızlandırıcı çip ile 60'a çıktığını söylemiş soru cevaplarda sanırım 1 eleman.

Grafik çipi oyunlarda ve uygulamalarda çalışıyor diye biliyorum. Video çekerken çalışmaz ki. Görüntüleme işlemcisi gerekiyor bence bunun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

quote:

Grafik çipi oyunlarda ve uygulamalarda çalışıyor diye biliyorum. Video çekerken çalışmaz ki. Görüntüleme işlemcisi gerekiyor bence bunun için.

Ayrıca 25 fps oldukça yeterli akıcı görüntü için ki örnek videosunda da yeterli olduğu görülüyor.

• youtube a koydukları videodaki müzik ve symbian olması haricinde eksisi yok bence (:
  • müzikte eksiği varsa çok tutmaz telefon.
  • Türkiye gelicek mi bu telefon? Gelicekse ne zaman?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muRTah
    Heyecan verici!
    İlgi ile takip edeceğim bir model olacak.
    Saygılarımla.

10 üzerinden?
    0 deme nolur 8 falan de :D

Valla' @Reisim; normal kullanımla pili min. 3 gün gitsin, benden temiz bir 7 alacak gibi görünüyor. Ha yok, yine 1-2 gün olursa basarım sıfırı!

• !spider! bir sus yahu sinema filmleriniçöpe attın ya fotoğrafve video konusunda eminim senden çok daha bilgiliyizdir ben kendimden kesin eminim de
  • En nihayetinde telefon işte
  • Soru & cevap kısımlarından seçmeler (mutlaka okuyun)
    http://www.worldofnokia.co.uk/2010/04/nokia-n8-qa-highlights/

sensör 1/1.83"

@muRTah: sanırım 1-2 gün olacak :)) ama oled ne kadar enerji tasarruf sağlar bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 28 Nisan 2010; 22:05:59 >

• O halde GSM Arena'nın tahmin ettiğinden bile büyük sensör var telefonda. Bilgileri hemen güncelliyorum.
  • Bu arada 1 dk.'lık bir HD video çekimi 60MB boyutunda.
  • quote:

Soru & cevap kısımlarından seçmeler (mutlaka okuyun)
    http://www.worldofnokia.co.uk/2010/04/nokia-n8-qa-highlights/

sensör 1/1.83"

@muRTah: sanırım 1-2 gün olacak :)) ama oled ne kadar enerji tasarruf sağlar bilinmez.

• spider video kalitesi ayrı kare sayısı ayrı bilmiyorsan gereksiz yorum yapma bence
  • ! SpiDeR ! kavramları birbirine karıştırıyorsun. FPS görüntünün akıcılığıyla ilgili bir kavramdır. Yani görüntü kalitesini belirleyen bir faktör değildir. Görüntü kalitesini belirleyen temel faktör kullanılan formattır. Şu anda izlediğin filmler ve diziler 24fps ve bu filmlerden dizilerden şikayet ediyor musun? Hepsi son derece akıcı bir şekilde gösteriyor. Umarım şimdi daha iyi anlamışsındır.

Nokia nihayet N93'ten sonra ilk defa bir cihazına çift mikrofon koyarak stereo kayıta imkan sağlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 29 Nisan 2010; 15:58:35 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.