Şimdi Ara

¤ Nokia N8 Kullanıcıları ¤ (95 Kisiyiz) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
30.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de aranıza katıldım arkadaşlar , yeni güncellemeler varmış nokia shop a ugradım en kısa zamanda bırakacagım n8 i, bir kaç ufak tefek skıntı yaşadım , düzelir inş.
  • benide ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemiadami

benide ekleyebilirsiniz.

gemiadamı , derken gemicimisiniz....?
  • Benide ekleyebilirsiniz

1.5 ay oldu

Dark Grey
  • benide ekleyin
    1 ayı gecti...
  • +1
  • vay vay vayyy beni de ekle beni de ne olmuş sanki tamam hepinize madalya vereceğim.

slm arkadaşlar böyle bir stemle girdikten sonra; Allah herkese arzu ettiğini hayırlısıyla versin diye dua ederek gönlünüzü alıyorum. ben de bu telefondan almayı arzu ediyorum. böyle telefon fanı olamak yanlış gavur yapmış biz kullanıyoruz. keşke biz yapsaydık. inşallah o günlerei de görürüz, dünyanın peşine koşturduğu telefonlardan teknoloji üreterek biz de yaparız. neyse kafanızı ütülemiyim. burada olması gereken;

doğru bilgiye kolayca ulaşma konusunda yardımcı olmanızdır. para hepimizin, bu telefona (ve diğer telefonlara) verdiğimiz her kuruş ulusal servetten gitmektedir.
    ürün kıyaslamalarının olması gerekir; ki bu ilk sayfalarda var, ancak sonra bu sonraki sayfalarda bende var beni de ekle ... gibi gereksiz mesajlarla dolmuş.

daha sonra bu telefonu en iyi şekilde kullanmak için programlar, navigasyon vb. özelliklerini kullanmak için bilgi aktarımları olmalıydı.

bir de sorum var; bu telefon ortalıkta kalmamış, bir iki sitede var onlara güven duymadım. ne zaman geleceği konusunda bilgisi olan var mı?

hepinize saygılar. gelişmek için eleştirdim. okuyan cevap veren aziz olsun

• arkadaşım bu eleştirine sonuna kadar katılıyorum ...aynı hataları hepimiz yapıyoruz özelliklede kapışma olunca egomuz acayip bir şekilde öne çıkıyor ahh şu egoizim yokmu hepimizi esir alıyor

aldığımız cihazlarda en fazla ne kadar faydalanabiliyoruz yada en fazla ne kadarını kullanabilioruz diye düşünmek ve adım atmak lazım ...takım tutar gibi bende aldım benide dahil edin gibi taleplerle gruplaşma yapıp sanki çok özelmişsiniz gibi izlenim yaratmanızda başka bir saçmalık ...saçmalık ötesidir

bu konu içinde kaç kişi symbian uygulamaları yada problemler ilgili kaç çözüm yada öneri sunulmuş yada paylaşılmış?

bu konuda bir bilgi sahibi olmak istiyorsanız diğer nokia yada diğer markaların konularını incelemenizi tavsiye ederim

ne zaman geleceği konusuna gelince ...bence vodafone yaptığı kampanya için nokianın türkiye için ayırdığı kontenjanın hepsini yada büyük bir çoğunluğunu almış gibi görünüyor çünkü nokia vodafone gibi büyük markaya kota uygulayamaz yani kvk bundan darbe almış gibi görünüyor ...örnek olarak htc'yi ilk kvk getirdi , bekleneni veremeyince vodafone getirmeye başladı ve kvknın 4 yılda satamadığı cihazlardan fazlasını birkaç ayda vodafone sattı ... öncelikler ve tercihler stok&sipariş taleplerini değiştirebiliyor .

ve son olarak , söylediklerimden hepiniz çok rahatsız olacaksınız ...kusura bakmayın ama görünen köy kılavuz istemez

sanki nokia n8 yada htc desire hd aldığınız için ödüllendirileceksiniz , sanki madalya takılacak hepinize !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: zzenginn

vay vay vayyy beni de ekle beni de ne olmuş sanki tamam hepinize madalya vereceğim.

slm arkadaşlar böyle bir stemle girdikten sonra; Allah herkese arzu ettiğini hayırlısıyla versin diye dua ederek gönlünüzü alıyorum. ben de bu telefondan almayı arzu ediyorum. böyle telefon fanı olamak yanlış gavur yapmış biz kullanıyoruz. keşke biz yapsaydık. inşallah o günlerei de görürüz, dünyanın peşine koşturduğu telefonlardan teknoloji üreterek biz de yaparız. neyse kafanızı ütülemiyim. burada olması gereken;

doğru bilgiye kolayca ulaşma konusunda yardımcı olmanızdır. para hepimizin, bu telefona (ve diğer telefonlara) verdiğimiz her kuruş ulusal servetten gitmektedir.
    ürün kıyaslamalarının olması gerekir; ki bu ilk sayfalarda var, ancak sonra bu sonraki sayfalarda bende var beni de ekle ... gibi gereksiz mesajlarla dolmuş.

daha sonra bu telefonu en iyi şekilde kullanmak için programlar, navigasyon vb. özelliklerini kullanmak için bilgi aktarımları olmalıydı.

bir de sorum var; bu telefon ortalıkta kalmamış, bir iki sitede var onlara güven duymadım. ne zaman geleceği konusunda bilgisi olan var mı?

hepinize saygılar. gelişmek için eleştirdim. okuyan cevap veren aziz olsun

arkadaşım foruma hiç bakındınmı?paylaşım istiyorsan buyur linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_36153707/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• yahu ben listede yokum
  • Beni de ekleyin arkadaşlar..
  • arkadaşlar adam saçmalamış bence.

siz de sebepsiz birbirinize düşmeyin allah aşkına...
  • hocam benım de war benıde eklyın
  • başıkta 95 kişiyiz yazısını görünce aklıma 95bintl geliyor xD bi ev alınır bea
    quote:

@sharpie

konuşamıyormusun sen durmadan sırıtıp duruyon
  • konuşmaya değicek bi durum varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Anlayana...
  • Beni de yazın arkadaşlar listeye.Nokia N8 gri renk telefona sahibim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 7 Mart 2011; 0:01:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.