Şimdi Ara

¤ Nokia N8 Kullanıcıları ¤ (95 Kisiyiz) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
30.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafayı yiyeceğim akadaşlar telefondaki giden kutusunda bir mesaj durdu hala silemedim ertelendi diyor zerne geliyorum hiç bir sey yapamıyorum onu bırak formatlarımda bir care vermiyor aslında güvenlik kodunu unuttum ve hiç bir sey yapamıyorum neden acaba yardım edermisiniz?
  • bende aranıza katıldım arkadaşlarrr
  • bu haberde htcnin 2010 yılın ilk yarı rakamlarını bir önceki mesajda verdiğim haberdeki sonuçları doğruluyor ve neden satışlarının yükseldiğinide detaylı anlatıyor ..

not: google tercümesi olduğundan hatalar olabilir

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&langpair=en%7Ctr&u=http://www.bbc.co.uk/news/10525509
  • benide ekleyin
  • Listeye baktım da ismimi göremedim, 82'ye ekleyebilirsiniz.
  • benide eklermisiniz
    ^^
    N8 Tayfasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenophabia -- 21 Ocak 2011; 21:37:03 >
  • arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum ben 1 hafta içinde ya n8 ya da c7 almayı düşünüyorum.Sizce hangisi iyidir??birde internette n8'de baya sorun olduğunu okudum bunlar doğrumudur.zaten nokia e72 aldım sorunlu çıktı lütfen bana yardım edin çok acilllll
  • arkadaşım smartphone alacaksan nokia dan uzak dur derim
    samsung wave 8500 e bakabilirsin. güzel bir cihaz
  • her türlü eleştiriyi göğüslemeye hazırım
    doğruya doğru
    şu zamanda nokia smartphonelar çok kötü
    rakiplerinin çok gerisinde kaldı nokia
    ama smartphone pazarı hala dünyada yüzde 10luk bir yüzdeyi oluşturuyor
    o yüzden giriş seviyesi feature phonelarla nokia pazardaki yerini koruyacak uzun bir süre
  • boş ver arkadaşım çelik çocukla muhatap olmaya gerek yok, bize laf atar dururlar ama maşallah bu forumuda telefona sahip olmadıkları halde bizden daha fazla okurlar
  • Doğru söylüyorsun...
  • yaz hocam yaz 5 gun oldu alalı harika bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado
    Konuyla ilgilenen arkadaşımız; darkknight, spartakus gibi son 3-4 cevabın sahiplerini de eklemeli, ne zaman konuya gelsem onlar ve onlar gibilerinin alakasız mesajlarını görüyorum. Kullanıcı olmasalar bile "n8 hayranı" olarak listeye eklenmelerini rica ediyorum.

Not: bazılarının ısrarla anlamak istemediği konu, nokia veya n8'i elestirilmesi degil, bunu bu başlıkta yapmaları, n8 ana başlığında yazabilirler, böyle kuytu köşelere gerek yok. Uzatmayın artık.

Şunun üzerine hala aynı tavrı göstermeye devam edenler ya okuduğunu anlamıyordur, ya art niyetlidir ya da neyse...
  • Beni de alın aranıza (Dark Grey):P
  • Benide ekleyin...
  • bu telefonun bozuk cıkam ihtimali nedir
  • şu anda dark grey n8 ile yazıyorum. Anlayacağınız benide ekleyebilirsiniz:)
  • ekLe dostum
  • Ben de varım. 1 aydır kullanıyorum, bir tek kere donma veya kapanma yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.