Şimdi Ara

¤ Nokia N8 Kullanıcıları ¤ (95 Kisiyiz) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
30.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dark Grey N8 kullanıcısı ve hayranıyım benide ekleyin,fakat başlık hala 41 kişi gösteriyor konuyu açan arkadaş bir el atsın
  • Benide ekleyin Gri renk var bende
  • geçen gün grisini aldım çok memnunum benide ekleyin :D
  • Sadık bir Nokia kullanıcısı olarak hemen hemen ilk geldiği günlerde önce siyahını aldım kapandı değiştirdim gri kullanıyorum ve bi sorunum yok eminim daha çok gelişecektir.

Beni de yazın lütfen.
  • benide ekleyin - ORTAKATRO
  • Güncel. (61 Kisiyiz)
  • beni de ekleyin, benimki de gümüş rengi..
  • benide ekleyin arkadaslar artik bende n8 sahibiyim
  • benide ekleyin arkadaşlar siyah renk n 8
  • benide ekleynin..
  • herkese slm...10 günlük siyah N8 kullanıcısıyım...10 numara tlfnn....
  • beni de ekleyin ? 1ay oldu gri
  • Arkadaşlar merhaba;

x10 ve n8 arasında kaldım. ikisinden 1 ini alacağım ama çok kararsızım lütfen yardımcı olun.. :)
  • 24 saattir bende bu grutan sayılabilirim :)
  • 1,5 aydır dark grey kullanıcısıyım, benide ekleyin
  • bnde bu tel e hayranım ama bu para nerde bızde
  • arkadaşlar ben zaten çok öncesinde bu gruba üye oldum, telefonu 1 hafta önce aldım fakat türkiyeden değila amerikadan, türkiyeye geldi telefon, 1 hafta sıkıntısız kullandım, şuanda telefon açılmıyor, keşke bu donanımsal hatadan haberim olsaydı almazdım, şimdi garanti de yok tabi, ne yapıcam bilmiyorum, telefon elimde patlamış durumda. Yardım edebilecek birisi varsa lüften ya şimdi söylesin ya da ebediyyen sussun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freez3

arkadaşlar ben zaten çok öncesinde bu gruba üye oldum, telefonu 1 hafta önce aldım fakat türkiyeden değila amerikadan, türkiyeye geldi telefon, 1 hafta sıkıntısız kullandım, şuanda telefon açılmıyor, keşke bu donanımsal hatadan haberim olsaydı almazdım, şimdi garanti de yok tabi, ne yapıcam bilmiyorum, telefon elimde patlamış durumda. Yardım edebilecek birisi varsa lüften ya şimdi söylesin ya da ebediyyen sussun..

Navifrim ile flash at yeni sistemle acilir fakat ovi store geri gelmiyor .
    Ayrica Gruba benide ekleyin.
    N8 Fume 4 kere Flash yedi Ovi Store geri gelmedi
    Ayricahttp://www.n8fanclub.com/ Bu site neden acilmiyor. facebooktaki funclub a uye oldum fakat siteleri acilmiyor. cok guzel uygulamalar vardi ya,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunahkarTV -- 3 Ocak 2011; 17:59:31 >

• ben de açık gri n8 kullanıcısıyım beni de ekleyebilirsiniz..
  • ben de açık gri n8 kullanıcısıyım beni de ekleyebilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.