Şimdi Ara

¤ Nokia N8 Kullanıcıları ¤ (95 Kisiyiz) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
30.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ereyon'dan gümüş gri için sipariş verdim beni de eklerseniz sevinirim
  • arkladaşlar bende buğün n8 imi elime aldım benide ekleyin lütfen....
  • beni de ekleyin

uygulamaların ayrıca paylaşıldığı bi topic yok mu? ana konuda paylaşınca ortalıktan kayboluyor 2 gün sonra programlar eski sayfalara daüşüyo bulmak oldukça güçleşiyor
  • Arkadaşlar soruma hıc bır yerde cevap alamadım

Daha onceden blackberry 9700 ve iphone 3.gs kullanıyordum

Facebook ve twitter bildirimlerı anında ekrana dusuyordu

Sosyal aglar ıle uyumluluk had safhada guzeldi

Sımdı xperia X10 almayı dusunuyorum 2.1 güncellemesı de yapacagım

Ancak aklımda Nokia N8 almakta var bu ıkı telefon arasında sureklı gıdıp gelıyorum

Acaba telefonda Push notifications ozellıgı varmı ? Bilenler yardımcı olursa sevınırım

N8 in sosyal aglar ıle uyumlulugu nasıl Push notifications lar nasıl çalısıyor ?

fikir beyan edersenız sevinir
    im.
  • dün dark grey aldım benide ekleyin.adınıda darth vader koydum.
  • maşallah ne kadar çok nokia fan varmış , artık sıcak sıcak çıktı reyonlara alıp cebe atmışsınızdır , o kadar beklendi çünkü

yavaşlığı konusundada illallah demişsinizdir

hız konusunda en ucuz pda'nın yanından bile geçemeyeceğinide görmüşsünüzdür

umarım beklentileriniz karşılamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Brainy para bol galibe IP4,N8,Android(hangi cihaz sa artık). Birini bize verirsin artık. Şaka bir tarafa N8 alacakmısın bu kadar cihazdan sonra.

HTC Desire - iPhone 4 Veya 3Gs - Nokia N8. 3 Tane Telefonum Olacak.

üç cihazdan hangisinden memnunsunuz ? sırasıyla yazarmısınız ? mini karşılaştırma yaparsanız seviniriz .

iyi bayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Brainy para bol galibe IP4,N8,Android(hangi cihaz sa artık). Birini bize verirsin artık. Şaka bir tarafa N8 alacakmısın bu kadar cihazdan sonra.

HTC Desire - iPhone 4 Veya 3Gs - Nokia N8. 3 Tane Telefonum Olacak.

üç cihazdan hangisinden memnunsunuz ? sırasıyla yazarmısınız ? mini karşılaştırma yaparsanız seviniriz .

iyi bayramlar

HTC Desire'den Çok Memnundum.Ama Ne Yazikki Sattim.Şu Anda Nokia N8 Almayi Düşünüyorum.iPhone 4 Alacaktim Fakat Stok Sorunu Yüzünden Resmen Vazgeçmiş Durumdayim.İnş. Nokia N8 Beni Yari Yolda Birakmaz.

• beni de ekle ama ben telefona değil telefonun kullanıcılarına hayranım çok iyi koruyorsunuz n8 i
  • ekle benide 10gün oldu alalı ve hiç bi şikayetim yok valla
    hızıda gayet tatmin edici bence

en azından navigasyonu samsung galsiys den daha hızlı ve güzel

video kaydı ve tabiki hdmı çıkışı ile bence nokiadan beklenmicek bi performans

kamerası için sony ericson kullanıyordum video kaydı içinve tv bağlantısı içinse samsung fakat bu cihazda herşey mevcut
  • Güncel.
  • quote:

maşallah ne kadar çok nokia fan varmış , artık sıcak sıcak çıktı reyonlara alıp cebe atmışsınızdır , o kadar beklendi çünkü

yokda senden illallah geldi.ben kendi adıma söyliyim.ben kerizim ve n8 aldım.telefondan hiç memnun değilim ama yinede galiba ikincisinide alıcam.hoşuna gittimi
    herkez senin istediğin telefonu alıcak diye bişey yok.hayır bi telefon sen söylede bakarsın onu alırım.ama yeterki n8 değil şu telefonu alın de bişey söyle.
    yalnız öyle bir telefon söyleki xenon flaşıda olsun.bu arada ben bunu pda olduğu için almadım beklentilerim başka ama en ucuz dediğin pda ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 17 Kasım 2010; 20:06:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

maşallah ne kadar çok nokia fan varmış , artık sıcak sıcak çıktı reyonlara alıp cebe atmışsınızdır , o kadar beklendi çünkü

yokda senden illallah geldi.ben kendi adıma söyliyim.ben kerizim ve n8 aldım.telefondan hiç memnun değilim ama yinede galiba ikincisinide alıcam.hoşuna gittimi
    herkez senin istediğin telefonu alıcak diye bişey yok.hayır bi telefon sen söylede bakarsın onu alırım.ama yeterki n8 değil şu telefonu alın de bişey söyle.
    yalnız öyle bir telefon söyleki xenon flaşıda olsun.bu arada ben bunu pda olduğu için almadım beklentilerim başka ama en ucuz dediğin pda ne kadar?

illallah gelmiş , çok rahatsız olmuşsun , geçmiş olsun sana . tabi benim dediğimi almanı söylemedimki sana , çocuk değilsin istediğini git , kendini keriz yerine koyduysanda sana bişey diyemem . sağlıcakla kal

• yinede bir telefon öneremedin nedenseen ucuz pda hangisi n8 in yanından geçemediği onu bi söyleseydin bari.ortaya birşey atıyosun bari destekle neymiş o en ucuz pda.çünki hız konusunda en ucuz pda nın yanından bile geçemez diyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 18 Kasım 2010; 1:19:40 >
  • ARKADAŞ FORUMDA ÖZEL GÖREVLE BULUNUYOR, DEŞİFRE ETMEYELİM!
  • bende yeni bir N8 kullanıcısıyım. Beni de ekleyin. (Şimdilik memnunum)

Bir arkadaş program için yardım istemiş. Bende ona katılıyorum N8 için program ve oyun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanmuhsin

bende yeni bir N8 kullanıcısıyım. Beni de ekleyin. (Şimdilik memnunum)

Bir arkadaş program için yardım istemiş. Bende ona katılıyorum N8 için program ve oyun istiyorum.

ana başlığı takip et.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36153707/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

illallah gelmiş , çok rahatsız olmuşsun , geçmiş olsun sana . tabi benim dediğimi almanı söylemedimki sana , çocuk değilsin istediğini git , kendini keriz yerine koyduysanda sana bişey diyemem . sağlıcakla kal

Simdi ben alacam kerizmiyim arkadaşım boyle ifadler hoş degil herkes istedigini alır bende almayı duşunuyorum ama biri bana niye aldın keriz bu telefonu diyebilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: cılgın-x

quote:

quote:

quote:

Simdi ben alacam kerizmiyim arkadaşım boyle ifadler hoş degil herkes istedigini alır bende almayı duşunuyorum ama biri bana niye aldın keriz bu telefonu diyebilirmi

ben sana yada başkasına keriz demedim ,arkadaşın verdiği cevaba karşılık verdim , üstüne alınma . isteyen istediğini alır , önce yazılanı detaylı oku ve anla lütfen . biraz mcazdan anlayın yorum yapın .

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.