Şimdi Ara

¤ Nokia N8 Kullanıcıları ¤ (95 Kisiyiz) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
30.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide ekleyin yaw n8 le yatıyom 8 le kalkıyom ekle paşam
  • Ne oldu ya hala çıkmadı mı bu alet ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

Ne oldu ya hala çıkmadı mı bu alet ???

Ekimin ikinci yarısından sonra gelecek.
  • N8 Elçisi olarak benide ekle,dün toplantımız vardı,gittik hepimize birer n8 verdiler inceledik,nokia yetkilileri kasımın ilk haftası dedi,tabi öncesinde gönderecekler birer tane bize,videolar çekip paylaşım yapcakmışız,şu an belli değil,nokiadan bilgiler geldikçe sizinle buradan paylaşım yaparım:)

N8 AMBASSADORS OF TURKEY
  • Telefon ne zaman çıkar?
    Geçen gün Ankara Ankamall alış-veriş merkezinde nokia mağazasında n8 hakkından bahsediyorlardı.Piyasada mı?

İşlemcisi 1 ghz mi?

Yanıtlyacaklar için çok teşekkür ederimç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan Aybek

Telefon ne zaman çıkar?
    Geçen gün Ankara Ankamall alış-veriş merkezinde nokia mağazasında n8 hakkından bahsediyorlardı.Piyasada mı?

İşlemcisi 1 ghz mi?

Yanıtlyacaklar için çok teşekkür ederimç

İşlemcisi ARM 11 680 MHz.

Bu Arada Sayfamız Nokia N8'in Türkiye'De Çıkmasıyla Birlikte Güncellenmiştir.

Saygilarimla.

Nokia N8 Fan Club.
  • benide fun clup a alırsanız sevınırımm bende almayı dusunuyorum bulursam

quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger

quote:

Orijinalden alıntı: ersoyozbek

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger
    Arabıstan da oldugum dan dolayı bugun yerinde incelemesini yapma umudum var umarım ana bayi bana dogru bilgi vermistir yaklasık 1 ay ıcınde de insaallah alnayı dusunuyorum benı de ekleyebılırsınızi.

Nasıl yani ya? N8 Türkiye'den önce Arabistan'a mı gelecek? Arabistan'dan bile geriyiz olacak şey değil!

Arabistan dendğinizde aklınıza develerle gezen araplar geliyor sanırım:) Adamlar bizden çok daha lüks yaşıyor:) Biz 1600cc araçlara biniyoruz, 2000cc'ler lüks geliyor. Renault'a, Opel'e, VW'a biniyoruz. Mercedes E-Class'ı lüks görüyoruz. Adamlar V8'den aşağı araçlara binmiyor:) GMC'leri günlük kullanıyorlar, lüks araç olarak görmüyorlar:) Bizim için extra-extra lüks olan süper spor araçlar, onlar için sadece lüks:)

O kısmı biliyorum da orada sanayi yok gelişmişlik yok yani üretim yok ama para var adamlarda. Petrol sağolsun. :)

Haklısın üretim yok ama tüketimin alâsı var! ;)

n95 tr den 4 ay once cıkmıstı tıpkı dıger 100 lercetelefon modellerı gıbı ama lcd de tr onde ledler buraya yenı geldı :D

dünyada ne çıkarsa zaten önce bırcok sey arabıstana gıderkı adamlarda petroll varr dogal olarak gıdecek tabıkıı :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redstar01 -- 31 Ekim 2010; 0:07:12 >

• Ekle dostum.

Smiley manyağı olduk

• Beni de eklermisin dostum ...
  • Nokia N8'inizi Hangi Renk Alacaksanız Veya Aldıysaniz Hangi Renk Satın Aldınız ?

Arkadaşlarımıza Renk Konusunda Yardım Etmek İsterseniz Aşağıda ki Linke Tıklamınız Yeterli Olacaktır.

Nokia N8'inizi Hangi Renk Alacaksınız ?
  • Baharda N8'i almayı düşünüyorum belki çok daha kısa bir süre içinde de olabilir, bilmiyorum iPhone 4 alacaktım, N8 daha çok hoşuma gitti ve fiyatı çok daha uygun.

Siyah alacağım.
  • Başlığımız " ¤ Nokia N8 Kullanıcıları ve Hayranları ¤ " Olarak Değişmiştir.

İmzamızda Değişmiştir ;

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_41531564/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/c2/a7/b0/c2a7b0a0740ec959ab4c8e37976791b5.jpg[/image]  

[color=#FF3366][b]¤ Nokia N8 Kullanıcıları ve Hayranları ¤[/b][/center][/color][/link]

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arustamov71 -- 1 Kasım 2010; 10:58:56 >
  • Hemen alacak olmasakta Hayran olarak ekle bari
  • Güncel.
  • resmen yavaş algılıyor yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

resmen yavaş algılıyor yahu

Maalesef.
  • konu yu yeni fark ettim bnede burdayım 1 haftalık n8 imle
  • Benide ekle benide yukarıda telefonun algılama yavaşlıgından bahseden arkadaşlar güncellemeleri yüklediğinizde bişeyciği kalmıyor !
  • Beni de eklersiniz :) 2 haftadır test ediyorum cihazı gayet memnunum...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.