Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2073. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20712072207320742075
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Agalar ben N8 e hard format attim. Telefonun kendi duvar kağıtları gitti tabi. N8 in kendi duvar kağıtları olan bi site varmi ? veya paylasabilirmisiniz ?

n8 original wallpapers yazarak google'da aratabilirsin..oradan karşına çıkar.

Eyvallah Teşekkürler
  • Arkadaslar n8 telefonum dondu be yapmam lazım acil cevap verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snbjk -- 8 Temmuz 2013; 22:20:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefona Viber kurdum ama mesaj geldiği zaman uyarı vermiyor.
    Ayarlarda bulamadım ne yapmam lazım.
  • Forumdan N8 aldım arkadaşlar ama kamerası kötü çekiyor.Görünürde jelatin veya kamera kapatan bişide yok ayarlarına baktım onda da sorun yok odaklamada yapıyorum N73 kalitesinde ancak fotograflar bir örnek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Forumdan N8 aldım arkadaşlar ama kamerası kötü çekiyor.Görünürde jelatin veya kamera kapatan bişide yok ayarlarına baktım onda da sorun yok odaklamada yapıyorum N73 kalitesinde ancak fotograflar bir örnek

bir sorun vardır telefonda gerçekten kötü çekiyorsa en düşük ayarlarında N73 kadar kaliteli çekmesi lazım
  • nerelerdesiniz beyler...

herkes n8i attı çekmeceye başka cihazları kurcalamaya daldı herhalde..:)
  • quote:

nerelerdesiniz beyler...

hanıma aldıgım L720 yı ıkı kullandım. cok guzel cok hosuma gıttı. Ama SkyDrive a 100MB tan buyuk vıdeo yuklemeye kalktıgında (telefondan) sıksıtırıyor ve goruntu kalıtesı cok ama cok dusuyor. USB den alıp atarsan normal ama.

Abuk subuk ayarları var. Yanı tam olmamıs. 8.1 ı beklemek akıllıca olur.

Bu arada; evde bır WiFi var. 2 tane notbuk şıkır şıkır kullanıyor. L720 şıkır şıkır kullanıyor. Ama benım N8 de, zırt pırt baglantı kesılıyor ve "search WiFi/Baglan Ev Ağı" dıyor mesela. Ona uyuz oluyorm.

Varmıdır Wifi den kopmasını engelleyecek bır yol? Sırf bu yuzden bebekelre yutubu hanımın telefondan ızletıyorum. (sarkı pepee falan)
  • Arkadaşlar Küçükbakkalköy, Teleservice Ataşehir e yakın olan, rahatça gidebilecek kimse var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 11 Temmuz 2013; 23:30:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

quote:

nerelerdesiniz beyler...

hanıma aldıgım L720 yı ıkı kullandım. cok guzel cok hosuma gıttı. Ama SkyDrive a 100MB tan buyuk vıdeo yuklemeye kalktıgında (telefondan) sıksıtırıyor ve goruntu kalıtesı cok ama cok dusuyor. USB den alıp atarsan normal ama.

Bu arada; evde bır WiFi var. 2 tane notbuk şıkır şıkır kullanıyor. L720 şıkır şıkır kullanıyor. Ama benım N8 de, zırt pırt baglantı kesılıyor ve "search WiFi/Baglan Ev Ağı" dıyor mesela. Ona uyuz oluyorm.

Varmıdır Wifi den kopmasını engelleyecek bır yol? Sırf bu yuzden bebekelre yutubu hanımın telefondan ızletıyorum. (sarkı pepee falan)

birde şimdi 1020 çıktı biliyorsun..artık o konuşulur...sky drıve da bir seçenek olması lazım ama wp de denemedim bilmiyorum..arkadaşta l920 var dener sana söylerim üstat..

benim 808 de aynı wifi konusunda .güncelleme geldi yine birşey değişmedi..herhalde buna bir çözüm yok..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

quote:

nerelerdesiniz beyler...

birde şimdi 1020 çıktı biliyorsun..artık o konuşulur...sky drıve da bir seçenek olması lazım ama wp de denemedim bilmiyorum..arkadaşta l920 var dener sana söylerim üstat..

benim 808 de aynı wifi konusunda .güncelleme geldi yine birşey değişmedi..herhalde buna bir çözüm yok..

lumıa baslıgında ben sordum, bı kac kısı "aa gercekten oyleymıs evet" falan :)) arkadas adamalr oyle rahatkı (yenı jenerasyonun hepsı). Soylenen şu;

SkyDrive ın ayarları var. Oradan "full kalıte" atabılırsın. Ayarları acıp bakıyorum. Dıyor kı; Bu secenegı aktıf hale getırdıgınde, WiFi gordugum an, cıhazdakı tum ıcerıgı SkyDrive a atarım. E Ben bunu ıstmeıyorum, nıye ısteyeyım kı? Sadece benım ıstedıgım ıcerıgı, benım ıstedıgım an, benım ıstedıgım cozunurlukte skydrıve a yuklemek ıstıyorum. Yemıyo mu? N8 de yıyo dıyınce kavga cıkacak bılıyorum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: omardaing

Arkadaşlar telefona Viber kurdum ama mesaj geldiği zaman uyarı vermiyor.
    Ayarlarda bulamadım ne yapmam lazım.

Viber kullanan kimse yokmu bu başlıkta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şu parlamayı önlemek için kameraya taktıgınız etiketten nerde bulabilirim ?
  • quote:

arkadaşlar şu parlamayı önlemek için kameraya taktıgınız etiketten nerde bulabilirim ?

Bulamazsın.onu 2 sene önce yapıp hepsini burdaki arkadaşlara dağıtmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

arkadaşlar şu parlamayı önlemek için kameraya taktıgınız etiketten nerde bulabilirim ?

Bulamazsın.onu 2 sene önce yapıp hepsini burdaki arkadaşlara dağıtmıştım.

olaydı iyiydi
  • vatsap vaybır bızım n8 canavarında nasıl calısıyor? takılma hönkurme falan var mı?
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Whatsapp gayet güzel çalışıyor ben kullanıyorum n8 de....
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Whatsapp gayet güzel çalışıyor ben kullanıyorum n8 de....

saolasın dostum. deneyeyım bakayım. 40 yasından sonra bıze ne getırecek...
  • Arkadaşlar önceki sayfalarda dikkatimi çekmedi ama N8 güncellemeyi kendi üzerinden yapayım dedim olmadı. Pc den bağlayıp yükleyebiliyormuyuz.İndirdiğimiz güncellemeyi nereye kuracağız. Forumda varsa araştırayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai80 -- 16 Temmuz 2013; 10:46:22 >
  • 2 sayfa önce cevabımı buldum sanırım...
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    vaybır işe yaramaz. görüntülü görüşme ve arama yok. mesajlaşma içinde whatsapp var zaten. yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 20712072207320742075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.