Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2075. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20732074207520762077
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

N8'imi aldığım fiyata (350 TL )yakın arkadaşıma sattım.Beğenmediğim özelliği 12 MPX kameranın hakkını vermemesiydi bana göre.Video çekimi mükemmel olmasına rağmen aynı başarıyı "fotoğraf"çekiminde gösteremedi N8..ışık pümeside tuzu biberi oldu tabi. 8 MPX M8800 pixon hurdalığı bile çok daha güzel kareler yakalayabiliyor

bir yanlışlık var bu işte N8 en iyi fotograf çeken iki makinadan biridir neyse...
  • Arkadaşlar Şeker tadında hayırlı bayramlar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlay

quote:

N8'imi aldığım fiyata (350 TL )yakın arkadaşıma sattım.Beğenmediğim özelliği 12 MPX kameranın hakkını vermemesiydi bana göre.Video çekimi mükemmel olmasına rağmen aynı başarıyı "fotoğraf"çekiminde gösteremedi N8..ışık pümeside tuzu biberi oldu tabi. 8 MPX M8800 pixon hurdalığı bile çok daha güzel kareler yakalayabiliyor

bir yanlışlık var bu işte N8 en iyi fotograf çeken iki makinadan biridir neyse...

Işık fümesi gün ışığında flulu fotograf zaten yukarda resimde paylaşmıştım..ha diyeceğim kamerası arızalı ama mükemmel video çekiyor. ya çok profesyonel ayar gerekiyor yada uygun ortam neyse sattık gitti işte bir daha NOKIA almam zaten

• quote:

quote:

quote:

Işık fümesi gün ışığında flulu fotograf zaten yukarda resimde paylaşmıştım..ha diyeceğim kamerası arızalı ama mükemmel video çekiyor. ya çok profesyonel ayar gerekiyor yada uygun ortam neyse sattık gitti işte bir daha NOKIA almam zaten

olabilir.dediğin gibidir.ben s3 kullanıyorum ama nokia n8 im duruyor hala.süper çekiyor,inan s3 üm o kadar iyi değil gerçi ayar filan yapmadım ama...neyse bende satacağım N8'i ,sen gayet iyi bir rakama vermişsin.hayırlısı.

• Eyvallah iyi bayramlar usta :)
  • tüm dostlarımın bayramı mübarek olsun..her şey dilediğinizce olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Ooo ekipler amiri de gelmiş, eyvallah iyi bayramlar amirim
  • estafurullah canım kardeşim benim..bugün mutlu ettin beni..sağol..geleceğim yanına...

• Arkadaşlar
    Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgesci

Arkadaşlar
    Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

hepbirlikte inşallah kardeşim.ç

• N8 ımle beraber mutlu bır bayram gecıyorum. (herkes elınde sarj cıhazıyla prız ararken, ben tek elımle ınternette gezınıyorum -tek el ıle kullanılabılen DEV OLMAYAN Ekran-)
  • Kamerası 12 MPX olmasına rağmen hakkını veremediğini düşündüğümden cihazı sattım.Ancak Video çekimine diyecek yoktu çok net ses ve görüntü alabiliyordum.Sizden ricam hiç bir ayar yapmadan gün ışıgı altında parlak mekanda bir kare koyabilir misiniz? Mİllet çok memnun anlamadım bu işi
  • Cihaz çıkalı neredeyse 4 yıl olacak, ortalıkta yüzlerce foto var, kimse de çıkıp bu kamera için kötü konuşamazken; kullandığın halde hala hakkını veremediğini düşünüp sattıysan kafaya takacak bir durum yok bence...
  • N8 kamerası hakkında bazı forumlarda ağır eleştiriler almış hatta bu forumlarda bile tartışılmıştı hocam yok taktıgım nokta şu çok yakın arkadaşıma sattım sıkıntısı olduğunu düşünürdem geri iade alacagım.
    DH konusunda
    http://forum.donanimhaber.com/m_47260644/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 10 Ağustos 2013; 15:36:24 >
  • Ben bazı forumları (burası da dahil) bilmem, kullandığımı bilirim. Bahsettiğin parlama sorunu anlık ve milimetrik bir olay, çok hafif bir açı değişimiyle parlama falan kalmıyordu. Sticker herkesin ulaşabileceği bir çözüm olmadığı için bunu söylüyorum yoksa stickerla kesin çözüm sağlanmıştı zaten, o konuyu açan sharpie sağolsun.

N8 hem foto hem video konusunda şu an bile ilk 5'e rahatlıkla girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Ben bazı forumları (burası da dahil) bilmem, kullandığımı bilirim. Bahsettiğin parlama sorunu anlık ve milimetrik bir olay, çok hafif bir açı değişimiyle parlama falan kalmıyordu. Sticker herkesin ulaşabileceği bir çözüm olmadığı için bunu söylüyorum yoksa stickerla kesin çözüm sağlanmıştı zaten, o konuyu açan sharpie sağolsun.

N8 hem foto hem video konusunda şu an bile ilk 5'e rahatlıkla girer.

İlk 3...

• hünkarım s3 ile ilgili bir şey sorsam; tv kanallarını neyle seyredebiliyoruz.habire o codec yok bu codec yok diyor yada,absurt hatalar verip açmıyor.ikincisi flash ne yüklemeliyiz?
  • quote:

hünkarım s3 ile ilgili bir şey sorsam; tv kanallarını neyle seyredebiliyoruz.habire o codec yok bu codec yok diyor yada,absurt hatalar verip açmıyor.ikincisi flash ne yüklemeliyiz?

reis tv için markette çeşitli pro lar olması lazım..play stora tv izle yaz..oradan karşına çıkacaktır..codec modec istemez direk izlersin...
    flash için ise adobe flash player 11.1 yükle..oda googla da var..ya da yesilcin.com adresine gir orada da bulursun apk sını..gerçi orada ne ararsan bulurusun aklında olsun.
  • şirketteyim:sağolasın bir bakayım.aklıma gelmişken dün dışardaydım fb-gs maçına bakayım dedim ( beşiktaşlıyım ama olsun :) ) belki 10 tane indirdim atv yi bir tanesi açamadı ,habire codec sorunu,player sorunu dedi durdu.neyse

hünkarım ben bu s3 e dokunmadım,benim yapmam gereken bir şeyler varmı,tavsiyen.hack lemem gerekirmi.hack işi ,işe yarıyormu.
  • bende beşiktaşlyım kardeşim benim..

valla custom rom mod vs yüklemeyeceksen root yapmaya yani hacklemeye gerek yok..
    onlara da şimdilik gerek yok..
    bir durum olursa ne olursa lsun sen bana yaz..mesaj falan at..hallederim ben
  • 
Sayfa: önceki 20732074207520762077
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.