Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21132114211521162117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Enola

Vay be harbiden varmış. 808 alınca telefonu satma zaten satsanda para etmez güzelce paketle çocuğuna kalsın çocuk kalite görsün

400 den aza hayatta bırakmam zaten compac makine niyetine kullanılır bakalım durumu düzelttiğim an 808 e yapışacağım sanırım tabi kalırsa

• 400! bulursan müşteri banada haber ber bende satayım benimkini gerçi aralığa kadar telefon falan alamam ama en azından böyle bi müşteri bulunca kaçırmamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enola kullanıcısına yanıt
    öyle müşteri olmaz diye o fiyat zaten aldığım fiyatın yarısına
  • MERHABA
    PHONİX İLE CV YUKLEMEK ISTERKEN HRESULT 0x8421001e HATASI ALIYORUM TELEFONUN ACMA KAPAMA TUSUNADA BIR KERE BASTIM CARE OLMADI NE YAPMALIYIM ?
  • hsenx kullanıcısına yanıt
    Kardeş,bayadır N8 kullanmıyorum fakat hatırladığım kadarıyla phoenix in alt versiyonu ve yükleme adımlarını gözden geçirip deneyin.Usb driver larının tam olarak yüklü olduğundan falan emin olun
  • arkadaşlar benim n8in ekranında sorun var kendi kendine dokunuyor ya da ben bir şeye dokununca farklı yeri algılıyor mesaj yazmak falan eziyet haline geldi ekran çok fazla buğu yapıyor sizinkilerde de böyle bir sorun var mı yoksa benim telefonun dokunmatiği mi bozuldu
  • Menü butonu nasıl olduysa yerinden çıkarak kaybolmuş Yerni alt kapak bana 30 tl ye maloldu. Yeni aldığım alt kapakata incelediğim kadarıyla buton oraya yapıştırma. Yapışkandan kalktımı düşüp kayboluyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trueblueee -- 21 Haziran 2014; 20:50:41 >
  • Arkadaşalr nokia internet radio 2 haftadır filan çalışmıyor .Nokia naptı yayını durdurdu mu acaba?...
  • İnternet radio durdurulmus, nokia nasil yonetiliyor anlamak mumkun degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık desteği tamamen kesmeye başladılar yakında hiçbir şekilde ilgilenmeyecekler gerçi uzun zamandır ne kadar ilgileniyorlar oda tartışılır tabi
  • ayfon almam, androıd hıc almam. YA lumia ya ne? Nokia tekrar akıllı telefon ısıne gırer mı acep?

Malum Nokia X2 nın de adı gecmeye basladı... Aptal telefona gecıcem heralde ben
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Wpdede bi numara yok be dostum dosya yöneyicisi diye bişi yeni çıktı bi baktım bi halt yok herifler daha 8.1i bile çıkaramadı bize telefon gözükmüyor ufukta

• Enola kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibi düşünüyorum kaldık N8 ile
  • N8 le devam edin arkadaşlar.:)

• devam devam. da bı sacmalama sıklasmaya basladı. Arada ekranın dokunmatıgı calısmıyor. Eskiden boyle seyler yapmazdı (Belle de kaldım ben bu arada)
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımdan beri hep belle kullanıyorum değiştirmedim hiç güncellemedim bile
  • Ben N8 ile devam kararı aldım geçenlerde kendi kendime. Wp 9 a kadar wp'ye de geçmeyeceğim gibi bir hissiyatım var. N8 ile gittiği yere kadar bakalım. İşimi görüyor.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Açıkcası benim ilgimi çekecek bir cihaz çıkmadı henüz N8 den geçmeye değecek Z1C iyi görünüyordu ama kamera performansı beni çok şaşırttı arada bir 808 e takıyorum kafayı sonra vazgeçiyorum bende bakalım ne olacak sonumuz
  • benım ılgımı 925 (928 mıydı) o cekıyor da, o kadar yani :)

Alışmışım 3.5 ınche. 4 buyuk gelıyor (hanımın 720 sı mesela)
  • Bugün işcepten bi mesaj geldi artık wp ios android hariç çalışmayacakmış 10 temmuzdan sonra akbankta gitti bi halkbank kaldı oda giderse mecburen değiştirecem ama ne alacam belirsiz du bi şu 930 insan gibi bi kamera ve tiple gelirse alınır yoksa yalan olur bize

• 
Sayfa: önceki 21132114211521162117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.