Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21152116211721182119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim gümüş gri n8 duruyo hala kutusu mutusu herşeyi, 2011 ocak çıkışlı, yedek telefon olarak duruyor evde, iphone servise gittiğinde 1 ay kullandım bu sene
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Satarsan alalım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    yeni telefon aldığımda satarım anca, n8 hiç servis görmedi ama yeni nesil telefonların ne zaman bozulacağı belli olmuyor, eldeki yedeğe çıkarsa buraya yazarım artık
  • N8 kulaklığı arada görmüyor beyler var mı çözümü olan ? Ve ahize sesi az ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam,sağolasın.

• Bugun bi videosun cektim kızlarımın 76mb. Feysbuka yukleyeyım dedım (Kamera uygulamasının ıcınden). "10MB dan buyuk vıdeo yuklenemez" diye hata verdi. Şşş feysbuk, ütüyle değil N8 le çektik. Anime gif mi sandın? :)))
  • Bende evols yükledim zorla kullanıyorum memnunum
  • arkadaşlar elimde n8 var ince uç şarj yeri kırık bende usb den şanj ediyorum sorularım

1- normal şarj süresinden farkı olur mu ?
    2- şarj cihazı orjinal değil takınca telefonun dokunmatık gidiyor çıkarınca düzeliyor şarj aleti mi sorunludur başka bir sorun var mı ? (htc, discovery şarj cihazlarında yapmıyor)
    bi yardımcı olursanız çok memnun olurum
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Orjinal olmadıgı için şarj süresi uzar,orjinal kullanırsan normal veya usb şarj fark etmez..

Digeri de yine orjinal kullanirsan sorun yaşamazsın.

teşekkür ederim üstad orjinal şarj aleti olayı çözer değil mi
    inşallah sorun kalmaz
    Tabii ki,lumia şarjlarından temin edersen hiçbir sorun yaşamazsın hocam..
    Hem hızlı şarj olur,hem ekran çalışır..

pekala hocam çok teşekkür ederim hızlı yardımınız için
    Rica ederim,iyi forumlar..

• n8 telefonumdan çok memnunum , fakat merak ettiğim konu şu ; piyasadaki yeni akıllı telefonları da hesaba katarsak kamera konusunda n8 ile kıyasladığımızda , n8 kaçıncı sırada , böyle karşılaştırma yapabileceğimiz bir liste vs. var mı ?
  • tonyali61 kullanıcısına yanıt
    Hala birçok telefondan daha iyi çekimler yapıyor bence sıralama zor bunun için kamera testlerini araştır gsmarena ya bak derim
  • N8 kamerası GalaxyS3 ve i5 ten cok daha ıyı cekıyor. S4 ve i5s te yazılımsal guzellestırmeler var (aynı lumıa serıelrındekı kameralar gıbı)...

Bu fıyata N8? Allahın sevgılı kullarıyız :)
  • Arkadaşlar eşimin kullandığı n8 satılıktır. İlgilenenlerhttp://forum.donanimhaber.com/m_96778920/f_//tm.htm#96778920
    bağlantısından inceleyebilir...

Bu arada FP2 n8'e port edildi diyorlar doğruluğunu bilen var mı?
  • 1) Carla'ya gecsem mı ne dersınız?

2) hardcase ıhtıyacım var ama kadıfe yuzey mat siyah(Su an uzerındkeı case Moshi aa cebe sok cıakr, bı sure sonra kadıfedoku soyluyor). guvenebılecegım bır GG saqtıcısı falan ya da "falanca tekno market" var mı alabılecegım?

3) İlk aldıgımda cam fılmı yapmıstım. Cızılmeyen kalın fılmlerdendı. Cok ıyı dayandı ama yenılenme zamanı geldıgınde teleofncuya fılm yap dedım. Taktıgı fılm oyle dandık kı telefonun yuzune bakılmayacak neredeyse. Film onerınız var mı? (Şu zamanda satın alabılecegım bırsey olursa sevınırım)

Lumia olayına gecmemeye karar verdıgımı beyan ederım bu arada. Nokia nın hamlesını bekleyecegım. Sonra karar verecegım. Belki de akıllı telefon olayından tamamen uzaklasırım...
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Hocam carla ne oluyor bende bazen eski model bir W serisi sony alayım diyorum sonra vazgeçiyorum tuşlu telefonlar daha güzel geliyor hala bana Lumia benim içinde tamamen bitti artık nokia ismi kaldırıldığında ismini bile anmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Hocam carla ne oluyor bende bazen eski model bir W serisi sony alayım diyorum sonra vazgeçiyorum tuşlu telefonlar daha güzel geliyor hala bana Lumia benim içinde tamamen bitti artık nokia ismi kaldırıldığında ismini bile anmam

Tayfuncum bu anna belle carla var ya hani bizim n8 lerın işletim sıstemı versıyonları. Ben Belle'de kalmıstım. Carla'ya geceyım mı deger mı dıye soruyorum ;)
  • 
Sayfa: önceki 21152116211721182119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.