Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21162117211821192120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Carla 'nin bildigimiz adi feature pack 1 dir..
    Donna da feature pack 2..

Dolayısıyla n8'e uygun değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Carla 'nin bildigimiz adi feature pack 1 dir..
    Donna da feature pack 2..

Dolayısıyla n8'e uygun değil..

belle'de kal mı dıyosun patron?
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Yani başkan hem kal diyorum hem de başka alternatif zaten yok diyorum..

808 ilk çiktiginda fp1 vardi işte o carlaydi..sonra fp2 ye güncellendi donna oldu ve symbi an bitti..

Semin cihazda belle mi var refresh mi var?

• Ben ilk defa duydum carla yı kusura bakma bence de şuan en iyi seçenek belle bakalım yeni bir kaç haber var uzun vadede ama umarım olur
    Bu arada dün 4.leventte otobüs beklerken baktım 23-24 yaşlarında bir kızın elimde gümüş N8 var hadi lan dedim az daha gidip tanışacaktım
  • Aynen öyle en iyi şecenek belle cfw falan hiçbir seye gerek yok ben denedim hiç randiman almadim..sana da bahsetmedim zaten..

Ben de gorsem.öyle.bir hatun direk teklif ederim..:)

Benim görduklerim hep ayfoncu

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Bir daha görürsem artık para bol millette ya çoluk çocuğun elinde afyonlar dolaşıyor bende sorun yapmaya başlayınca cfw yükledim şuan iyi gibi bir sorun yok zaten pek karıştırmıyorum eskisi gibi işimi görsün yeter şu Z3C ilgimi çekti ama pahalı olacak sanırım Z1C gibi fiyasko olmazsa iyidir
  • Carla bıze gelmedı o zaman :)

Belle default tayım ben. kalıyorum burda. bakıyorum keyfıme. Dun bı app ındırdım. Boldbeast Recorder. Konusma veya seslı memo kaydedıcı. ön yuzdekı butona ıkı kez basınca kayda baslıyor :))
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Kalla belle de kal..

Refresh'e geçme..

• sir yes sir !

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler peki N8 den sonra ne kullanayım ne gider N8 anneme devrederim tuşlu telefon kullanamıyor bunu kullanıyor
    Z3C iyi gibi ama pahalı olacaktır Lumia dan soğudum iyice yakında nokia yazısıda kalkacak o zaman adını bile anmam zaten
  • Ben sony'ye pek bulaşma derim..adamlar devamli amiral gemisi cikartiyor..z cikti 3 ay sonra z1 tanitildi..4 ay gecti z2 açiklandi...şimdi de z3...
    Ayrica fiyat yuksek ve bunun karsiliginda performans yeterli degil..
    Lg olur htc olur..tavsiye ederim...

Wp nin adini bile anmam

Benim amiral gemi takıntım yok pek açıkcası işimi görsün uzun süre dayansın yeter istediğim özellikler belli zaten kamera,müzik birde sağlam bir yapısı olsun yeter internet filan ikinci planda
  • Kullandıginiz pro'ları size zahmet bir listeleyin bakalım dostlar..

Bu akşam makinamı kutusindan çikaracagim da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunkar1 -- 21 Eylül 2014; 16:35:27 >
    Bende pek prog yok hocam şuan sade kullanıyorum cfw den sonra olanlar bunlar
    camera pro, panorama, X-plore, Night light,camera lover,swipeunlock,müzik klasörü birde extra buttons var
    Birde sen hangi telefonları kullanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 21 Eylül 2014; 18:04:45 >
  • eyvallah hocam,bende s4 ve n8 var.

• Wp8 gerçekten patladı w9u görmek kazım ama windows senelerdir mobile işletim sistemi yapamıyor bana göre senin geliştiricileri teşvik etmen yerine kendin tüm platformlar için en kral yazılımı üretmen yani öncü olman lazım ama yapmadı kendi kaybetti şu an bu mesajı galaxy tab dan yazıyorum bi bunun twitter uygulaması bi wp8in... kıyaslanmaz bile ha canon la mic. Ortaklık anlaşması yaptı şöyle 4.5 inç 3000mah solar pilli w9lu xenon flaşlı süper kameralı bi telefon çıkar (bence en erken 2016) o zaman alırım (w9 artık hem pc hem telefon için gelecek) o zamana kadar yaşta geçtiğine göre bankalarla çok haşır neşir olduğum için inanamamakla beraber ip6 alacam (pil facia ama kamera iyileştirilmiş. Akbank, işbank yakında garanti touchid ile giriş bile koydu geçtim desteği bu gidişle kredi kartı ekleyip telefonla ödeme bile gelir yakında)

• Enola kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum her ne kadar iyi anlaşmalar yapmış olsalar dahi o nokia yazısı silindiği an benim için tamamen biter WP sistemi canonla anlaşma sağlanmış durumda ama buna o kadar gerek yoktu nokianın izlerini silmekten başka bir şey değil bence bu kaldıki nokia zaten en başından beri kamerada lider konumda carl zeiss lenslerle birlikte üstüne uzun yıllar süren bir çalışmayla çıkan pureview da silinecek geriye nokia dan hiçbir kalıntı kalmayacak zaten amaç da buydu gerçi ama yazık gerçekten, Bu apple ürünlerine ben bir türlü ısınamadım nedense
  • Malesef,boyle bir firmanın böyle bir pozisyona gelmesinin tarifi yok.

• Garanti (jar ı var), İsbank, OnceHaber (sisi var), IBB TRafik, BoldBeast Recorder, Compass Lite, ICQ Mobile *, Opera Mobile, Facebook, Twitter.

ICQ Mobile hem icq hem msn hem de gtalk (3 u bır arada) oldugu ıcın Gtalk ıcın kullanıyorum.

Arada seyı sorayım, bu cıhazı aldıgımda (1.0 ıdı o zaman S^3) Movie Teasers, E! ve CNN Video dıye 3 uygulama vardı. O gunden bugune o kadar versıyon guncellemesıne ragmen defalarca denememe ragmen bu uygulamaları hıc "kadlır"amadım. VAr mı bunun bır yolu?
  • 
Sayfa: önceki 21162117211821192120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.