Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21182119212021212122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangınız nazar degdırdı telefonuma? kendı kendını restart ettı bugun bır kac kez. sonra kendı kendıne gsm ı dısable ettı. Acmaya calıstıgımda "insert sim card" dedi. Kartı cıkardım taktım farketmedı falan... Sonra kendılıgınden duzeldi...

Edit: Duzeldı sandım ama defalarca pespese yasadım bu sorunu dün. Insert Sım Card dıyor edepsız. En son bugun oglen yaptı aynı sorunu. Sımdılı ksorun yok gıbı gorunuyor.

Ne iş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yako2k3 -- 28 Eylül 2014; 20:25:03 >
  • bu konu o konumu nerde o konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

Hangınız nazar degdırdı telefonuma? kendı kendını restart ettı bugun bır kac kez. sonra kendı kendıne gsm ı dısable ettı. Acmaya calıstıgımda "insert sim card" dedi. Kartı cıkardım taktım farketmedı falan... Sonra kendılıgınden duzeldi...

Edit: Duzeldı sandım ama defalarca pespese yasadım bu sorunu dün. Insert Sım Card dıyor edepsız. En son bugun oglen yaptı aynı sorunu. Sımdılı ksorun yok gıbı gorunuyor.

Ne iş?

Ses /Gorusme kaydetme programını unınstall edince duzeldı telefon :)
  • quote:

quote:

Hangınız nazar degdırdı telefonuma? kendı kendını restart ettı bugun bır kac kez. sonra kendı kendıne gsm ı dısable ettı. Acmaya calıstıgımda "insert sim card" dedi. Kartı cıkardım taktım farketmedı falan... Sonra kendılıgınden duzeldi...

Ne iş?

Ses /Gorusme kaydetme programını unınstall edince duzeldı telefon :)

• Tayfun sende hangi cfw var?

• Evols yüklü şuan ortalama olarak 2-3 ay arası bir zamandır kullanıyorum
  • tamamdır bende evols yükleyeceğim,çok teşekkürler

• Yükleyince yaz iyimi kötümü diye
  • Bir de delight belle varmiş..birisi de xeonu turkcelestirmiş..hepsini indirdim..evols yukledim fena degil ama sanki pil biraz az gibi geldi usta..
    Sende nasil?

Birde şu xeona bakayim diyorum..

• Ben pek kullanmıyorum telefonu zaten iş yerinde yasak onun için akşamları sabahları ki kullanmıyorum denilebilir arasıra müzik filan dinliyorum o kadar uzun görüşme filanda yok şarj 5 gün gidiyor böyle
  • Bozulsa yenisini alalım fakat bu haliyle yeni bir telefona geçmeyi istemiyorum,gerçekten gerekli olan ve diğer telefonlardan
    özellik olarak yapamadığı ne var ?

ip ye verilen miktar yazıktır gerçekten,dünyada en pahalı ülkemizde satılıyor , zaten verilen destek tamamen yanlış fakat burada kimseye bu konu anlatılmaz,anlayanlarda anlatmak istemez.böyle gider bu tel hayatı....bence uzak doğu veya TR markaları daha doğru tercih,iki özellik kullanmayınca geri kalmazsınız merak etmeyin.
  • Biraz browser problemli...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralge

Bozulsa yenisini alalım fakat bu haliyle yeni bir telefona geçmeyi istemiyorum,gerçekten gerekli olan ve diğer telefonlardan
    özellik olarak yapamadığı ne var ?

ip ye verilen miktar yazıktır gerçekten,dünyada en pahalı ülkemizde satılıyor , zaten verilen destek tamamen yanlış fakat burada kimseye bu konu anlatılmaz,anlayanlarda anlatmak istemez.böyle gider bu tel hayatı....bence uzak doğu veya TR markaları daha doğru tercih,iki özellik kullanmayınca geri kalmazsınız merak etmeyin.

bozulsa yenısını alalım da bozulmuyor kı arkadas :)))))) 3.5 ekranlı telefon da kalmadı. pınpon raketı gıbı telefon da kullanmak ıstemıyorum. Aslında L720 cok guzel ama samımı olmak gerekırse akıllıtelefon kullanmaktan sıkılmıs olabılırım. Ölene kadar N8 :D
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Kaya gibi cihaz...her turlu ortama uyum saglar...

• Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Keinlikle arada bir sapıtıyor gibi yapıp umutlandırıyor ama yine topalarnıyor hemen biz bıraksak da N8 bırakmayacak anlaşılan
  • Merhabalar, aranızda mikrofon sorunu yaşayan oldu mu hiç? Ses karşı tarafa boğuk ve dışarıdayken de kesik kesik gidiyor.
  • Sabah, Social ıcındekı twitter baglanmıyordu. Sonra baktım telefondan Store a baglanamıyorum. Sonra Social i unınstall ettım. Telefonu bayadır guncellememısım. Guncelleme yaptım. MS Office Mobile falan geldı. Ama twitter a hala baglanamıyorum. Dedım bılgısayardakı Suite uzerınden bı sekılde Socıal ı guncelleyeyım, ama orada da Store hesabıma baglanamıyorum. (Web sıtesı uzerınden user-pass ıle gırıs yapabılıyorum).

Telefon update olmadan once store a baglanmak ıstedıgımde "Tarıh saat ayarlarınızı kontro ledın" seklınde hata verıyordu. Guncelledıkten sonra vermıyor ama Sutie hala baglanmıyor.

Bu arada Nokia Social ı nasıl tekrar kurarım fıkrı olan var mı?

Not: Acayıp oyuncaklar gelmıs. Ana ekrana yenı widgetlardan tutun da ColorizIt MSOffice falan. Bı baktım, Create a new word document/Excel Workbook falan dıyo. Okuma ıcın de pdf, powerpoint, word, excel, one note falan var. Bu arada Default Web browserı on numara olmus.

DLNA Play gelmıs, Nokia Music guncellenmıs. BAya bısı olmus. Exchange kullanan sırket calısanıysanız, MS Apps gelmıs falan.

Not2: Benım hatam tabı kac yıldır telefonu guncellemıyodum hehe :)

• Herkese selamlar Yaklaşık 3 senelik kullanımdan sonra N8'imden ayrılmış bulunmaktayım ama uzağa gitmedi yine yanımda Lumia 1020 ye geçtim şimdilik memnunum bakalım neler olacak
  • hayırlı olsun güle güle kullanın, sizin gibi kullandığı telefonları uzun süre kullanıp hakkını veren insanlar hayranım üstelik n8 gibi marketi apple ve google a göre çok daha mütevazi bir telofunu.Umarım bu konuda ben de sizin gibi olabilirim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yekzan Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler daha iyileri senin olsun benim takıntım yok çok fazla eskiden beri temalarla ufak tefek uygulamalarla uğraşıyordum artık yeni şeyler deneyeyim dedim umarım yarı yolda bırakmaz bu telefonda beni N8 kalacak bende satmayacağım kesinlikle şu konuya bakabilirsin N8 ile çektiğim fotoğraflardan bazıları

http://forum.donanimhaber.com/m_82745622/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 21182119212021212122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.