Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21202121212221232124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2009 yılından bu yana kullandığım, fotoğraf çekim kalitesine hayran olduğum bu telefonu; küçük kızım belki 100 kere yere atmıştır :)
    Microsoft Symbianı öldürmek istese de biz izin vermeyiz.. Ben telefonumu akıcı bir şekilde kullanıyorum ama ne android ne İos yüklü eski cihazlar benim telefonumun performansında değil..
    Sonuç olarak ofis arkadaşım 5 tane telefon değiştirdi ve hala mutlu değil. Elinizdekinin kıymetini bilin dostlar tüketimin bir sonu yok
  • unsal.esen U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle efsane bir cihaz belkide son efsane ben anneme devrettim bakalım ama müzik filan dinliyorum ara sıra
  • Social dan sonra Weather da sizlere omur galiba. :(
  • symbian için vine uygulaması geliştirdim:

Sürüm: v0.8
    Fiyat: $2 (Uygulama ücretsiz kullanılamaz)
    İmza: Smart Installer - Signed
    Link:http://www.akinorta.com/Vineapp/Vineapp_installer.sis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin_orta -- 6 Ocak 2015; 0:26:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• akin_orta A kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık çok iyi görünüyor. Ben Vine kullanmıyorum gerçi ama iPhone kullanırken Instagram hesabım vardı. Aslında şu Vine ayarında bi Instagram olsa on numara olur. Bi tane vardı sanırım ama çok kötü bir şeydi. sis uzantılı bile değildi. Yeri geldiğinde takip ediliyoruz ama malûm bilgisayardan kişilerimize ne bakabiliyoruz ne takip edebiliyoruz ne de resim yükleyebiliyoruz. Symbian'daki en önemli eksiklerden biri bence Instagram.
  • instagram uygulaması da yolda :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akin_orta A kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hala sizin gibi uğraşanlar var tek tük
  • elimdeki symbian ölene kadar yaparım da işte geleceği bitti malesef :( yoksa meşhur tüm uygulamaların symbian versiyonlarını yapacaktım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti Bankası, "wap.garanti.com.tr" adresinin 15 Ocak 2015 te kapatılacagını acıkladı. N8 de calısan GAranti uygulamasından sadece şifrematık oalrak faydalanabılecegız artık :(

http://www.oncehaber.com/haber/3426-garanti-bankasi39ndan-kotu-haber.html
  • Selam bende hala N8 duruyor çalışır durumda (zaman zaman sorunlar çıkarıyorya neyse) :)
    Telefonda önce çeklien fotoları kesebiliyoruk yani düzenleme yapabiliyorduk ama şuan bende o yok. Onu nasıl geri getirebilirim
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar erken cevap veriyorum. sen söyledin diye merak ettim çünkü tel ile internete girdiğim yok. Ama bankacılık önemli
    son durum:garanti ye opera mobile ile halkbankasına opera mini ile akbanka hiçbiri ile girilebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMET/ kullanıcısına yanıt
    Linki düzeltelim 650TL
    http://www.bimeks.com.tr/urun/114928/nokia-n8-silver.aspx
  • benimki bu işte :) silver dıye gecmıyo mu? grey ne yahu :))
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Linkteki Silver dark grey siyah olan
  • Her yere yazıcam yemişim konu dışını EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ ULAN!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Her yere yazıcam yemişim konu dışını EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ ULAN!!!!

• quote:

"LAN" hukuki olarak ceza alınacak bir kelimedir , sen birde U eklemişsin , ultra ceza alabilirsin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralge

quote:

"LAN" hukuki olarak ceza alınacak bir kelimedir , sen birde U eklemişsin , ultra ceza alabilirsin,

Gelmişken efsaneden bir iki fotoğraf ekleyeyim belki bazılarını daha önce'den eklemiş olabilirim

[simage][/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: Miralge

quote:

Gelmişken efsaneden bir iki fotoğraf ekleyeyim belki bazılarını daha önce'den eklemiş olabilirim

[simage][/simage]

fotolar çok güzel , ben hala kullanıyorum , ama şöle ekranda hava durumunu gösteren widget mi deniliyor bulabilsem iyi olurdu... telefonu bozulana kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum...

• 
Sayfa: önceki 21202121212221232124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.