Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21212122212321242125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon gerçekten efsane kamera konusunda hala üst seviye amiral gemi modelleri ile yarışacak düzeyde benimtelefonu'da abim kullanıyor şuan ama bende satmayacağım evladiyelik bir cihaz
  • ben hala kullanıyorum. mutluyuz, bırlıkte gomulucez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

ben hala kullanıyorum. mutluyuz, bırlıkte gomulucez :)

hava durumunu gösteren program kullanabiliyor musun ? kullanıyorsan ne kullanıyorsun ?çok aradım ama bi şey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

quote:

hava durumunu gösteren program kullanabiliyor musun ? kullanıyorsan ne kullanıyorsun ?çok aradım ama bi şey bulamadım

Nokia servisleri (Microsoft a satıldıktan sonra) calısmamaya basladı. Social appi, (cınde gelen facebook twitter), Hava durumu şeyi falan calısmıyor evet. Facebook un kendı sıtesınden ındırdıgım app calısıyor sorunsuz. Twitter i m.twitter.com adresınden kullanıyorum. Memnunum. hava durumu konusunda App aramadım yalan yok topragım...
  • quote:

quote:

quote:

Nokia servisleri (Microsoft a satıldıktan sonra) calısmamaya basladı. Social appi, (cınde gelen facebook twitter), Hava durumu şeyi falan calısmıyor evet. Facebook un kendı sıtesınden ındırdıgım app calısıyor sorunsuz. Twitter i m.twitter.com adresınden kullanıyorum. Memnunum. hava durumu konusunda App aramadım yalan yok topragım...

eyvallah hemşerim sağol , düşündümde çokda lazım değil aslında , bu telefon bana yetiyor da artıyor bile , dediğim gibi bozulana kadar devam...

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah hemşerim sağol , düşündümde çokda lazım değil aslında , bu telefon bana yetiyor da artıyor bile , dediğim gibi bozulana kadar devam...

Accuweather var hocam, iki hafta önceye kadar kullanıyordum.

• N8 ciler kimler kaldı bakalım.
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    Ben abime devrettim duruyor yanıbaşımda
  • neye geçtin
    Lumia 1020'ye geçtim hocam yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum
  • ben beton gıbı N8 cıyım hala ve hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_er

quote:

quote:

quote:

quote:

Accuweather var hocam, iki hafta önceye kadar kullanıyordum.

sağolasın , buldum yükledim , çok güzel çalışıyor bulunduğun yeri aratmana gerek yok gps den kendisi buluyor , tekrar teşekkürler,
    bu arada bozulana kadar devam ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılıyor , alette yok yok ,,,

• windovs bi kiyak yapsada n8 kasasinda yeni bir model çıkarsa ne bomba olurdu. babamın firmasi olsa yaptirirdim ejehehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonyali61 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Ben de çok seviyordum ama çok hantallaştı hocam ya. Bir de bu banka uygulamaları falan çok lazım oluyodu. N8 in kasası gerçekten muhteşem, hiçbir telefonun tasarımı böyle cezbetmiyor beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Lumia 1030 olsa adıda mükemmel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Lumia 1030 olsa adıda mükemmel olur :)

isim aramaya gerek yok lumia n8 gayet iyi bence
  • tonyali61 kullanıcısına yanıt
    O gerçek bir hayal olur işte
  • ya arkadaslar, guvenılır bı satıcı var mı hard case almak ıcın? mecıdıyekoy gıbı bı yerde hıc bı telefoncuda n8 hardcase bulamıyorum. GG, sahıbınden falan satıcısı...
  • Hala n8 kullanıyorum ama kullanma nedenim kamera bozuldu . Bi telefon almam lazım ama arkadaş alacak telefon yok wp hala olmadı bana göre. Android zaten almam e ios tada bi kameralı telefon çıkmadı. Ne yapsak belli değil şu 940 çıkmadan wp adam olsa keşke.
    Ulen işyerinde bir ağa bağlı iken rahatlıkla kablosuz dosya gönderebildiğim bir işletim sistemi varken (myexplorer) niye engelli işletim sistemlerine geçmek zorunda kalıyorum anlamıyorum kahrol nokia

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21212122212321242125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.