Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21242125212621272128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baya döküktü galiba o yüzden 100'e sattın. Yoksa 200'ün üzerinde falan satılıyor genelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende nokia n8 var yurt disindan gelmisti biraz kullanip kenera koymustum kapandigindan ancak teledonu kullandigim sure icerisinde sifre koymustum ve acamiyorum 3 sene gecti uzerinden telefon acilisinda security code istiyor lutfen yardim edin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    0 kadar edeceğini sanmıyorum. çok dökükte değildi . Zamanında 180 e satmaya çalıştım satamadIm . en son bir tanıdığa verdim . birazda garibandı . birde note 4 için kaynak lazımdı

• Arkadaşlar bende nokia n8 var yurt disindan gelmisti biraz kullanip kenera koymustum kapandigindan ancak teledonu kullandigim sure icerisinde sifre koymustum ve acamiyorum 3 sene gecti uzerinden telefon acilisinda security code istiyor lutfen yardim edin..

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    0 kadar edeceğini sanmıyorum. çok dökükte değildi . Zamanında 180 e satmaya çalıştım satamadIm . en son bir tanıdığa verdim . birazda garibandı . birde note 4 için kaynak lazımdı

• Leqerma L kullanıcısına yanıt
    Telefon kapalıyken ses azaltma, kamera, menü, power tuşlarına basılı tut titreyince bırak.
    bu işlem hard formattır telefonun fabrika ayarlarına döner. Aldığın telefon sim kilitli ise zaten hiç açamazsın

• Enola kullanıcısına yanıt
    Merhaba yardımınıziçin öncelikle teşekkür ederim şunu belirtmek isterim telefonda simtakılı değil ne denediysem olmadı sanırım dediğiniz gibi sim kilitli ayrıca dediğiniz hard formatı uyguladım ancak nafile telefoncuya sordugumda 50 TL ye kırarım diyor yani para vermek istemiyorum çünkü şuanda değicek bir telefon değil gibi satsam 50 tl Veren olmaz.Telefonu dead flas atmak cok mu zordur.Araştırdıgıma göre bazı programlar var phoneix di sanırım ancak telefonu usb taksam bile okumuyor ki dead flaş atayım takıldım kaldım böyle ne berbat birşeydir bu securty code..
  • Leqerma L kullanıcısına yanıt
    Dead flaş ölü teli açar ama sim kilitliyi açarmı bilmem denemekte fayda var. Maxi cep forumunda symbian bölümünde ayrıntılı açıklama var ordan hem programları hemde firmware leri bulabilirsin hatta cfw bile yükleyebilirsin
    Ekleme: ölü telefon zaten tanınmaz önce programı çalıştırıp start a basıcan sana şimdi teli tak diyecek power a bas diyecek olana kadar dört beş defa yapman gerekebilir. Dediğim gibi maxi cepte ayrıntılı açıklamalar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enola -- 7 Ekim 2015; 23:23:36 >
  • Arkadaşlar Cihazımda Evols yüklü sanırım kafayı yedi kendi kendine açılıp kapanıyor eski haline döndermek için hard format yeterli olurmu yoksa yeniden flashlamakmı lazım?
  • arkadaşlar elime N8 geçti.ancak windows 10 kullandıgımdan mıdır Pc suite ve phonix çalışmıyor.Telefona pc olmadna nasıl yazılım atabilirim
    makina sağlam çalışıyor
  • Sonradan olduysa hard format yeterli olmazsa flaş atarsın

• Enola kullanıcısına yanıt
    Sonradan oldu yaklaşık bir senedir böyle bir durum yoktu bakalım bulacağız bir çözüm yolu.
  • 5 yıldır sahibi olduğum nokia n8 ve 6 aydır kullandığım sony xperia z3 compact ile bir deneme yaptım bu gün her ikiside tripod ile çekildi nokia n8 de ayar yaptım .....z3 compact ile süper otomatik modda çekildi

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

5 yıldır sahibi olduğum nokia n8 ve 6 aydır kullandığım sony xperia z3 compact ile bir deneme yaptım bu gün her ikiside tripod ile çekildi nokia n8 de ayar yaptım .....z3 compact ile süper otomatik modda çekildi

ikisi de güzel çekmiş, inanın hangisi n8 hangisi z3c belli değil. n8 gerçekten güzel çekiyordu hele gece çekimleri

• Beyler benim N8'in sim kart kısmı bozuldu sim kartı itince yavaş yavaş geri çıkıyor tutmuyor içinde nereye vermem gerekir ve tahmini ne kadar tutar bilgisi olan varmı?
  • ve Tayfun da kulvar dışına ıtılmıştır. İlk gunden bugune kadar "hala" N8 kullanan tek ben kaldım herhalde :)
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam gerçi annem kullanıyordu telefonu bayada memnundu :D N8'in şimdiki görevi sabahları beni işe uyandırmak oluyor
  • ben n8'imi akrabama verdim, hâlâ kullanıyor
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Allah allah imzam bile değişmedi be
    gerçi şu ip 6s kamerası adam gibi olsa şimdiye çoktan almıştım ama
    şuraya bak arkadaş 5 sene önce aldığım telefonun kamerasından DAHA KÖTÜ KAMERALI telefon var ve fiyatı 3500 lira

• Bizim evde iki N8 var ikisi de aktif, benim çıkar çıkmaz aldığım eski n8 kardeşimde, diğerini de babam kullanıyor. Benim gözümde Nokia'nın zirvesidir N8.

• 
Sayfa: önceki 21242125212621272128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.