ya başka bir topicte n80 fan larını gördüm.. orda diyecektim bu lafıda.. sonra dedim biri ters bi laf eder bozuşuruz.. adamlar almak için nasıl can atıyorlar gördünüz mü..
almayı düşünen arkadaşlar; ya paranızın hiç mi kıymeti yok gerçekten o paraya neler neler yapılır düşünsenize..sırf çevreye karizma için bu kadar paraya değer mi..
şahsen ben emekçi biri olarak değil o parayı, 1/4 ünü bile verirken acırımm.. çünkü nasılsa 2 ay sonra ederini bulmaya başlayacaktır
Evet abi yaw bu ne fiyat .. Çok daha ucuza gsm özellikli pda alınabilir mesela.. wi-fi falan filanda olur paşa paşa kullanılır
quote:
Orjinalden alıntı: 2wicky
Evet abi yaw bu ne fiyat .. Çok daha ucuza gsm özellikli pda alınabilir mesela.. wi-fi falan filanda olur paşa paşa kullanılır
Yukarida Sony Vaio Laptop ornegini verdim. Olay kapanmistir bence
quote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy
quote:
Orjinalden alıntı: 2wicky
Yukarida Sony Vaio Laptop ornegini verdim. Olay kapanmistir bence
bencede olay kapanmıştır
BENCE BU N80 VE N91 KONUSU KAPANMAYACAKTIR...
quote:
Orjinalden alıntı: saykom
BENCE BU N80 VE N91 KONUSU KAPANMAYACAKTIR...
bncdeee
Görmüyomusunuz Fiyatları??? Bu kadar çok konuşulan 2 telefon gördünüzmü hiç N80 VE N91!!!!!!!!
bu ne arkadaşlar ya bu fiyat bu para verilip de bu tel alınırmı ya bırakın allahaşkına
alan alır ya boşverin siz
2 milyar mi? hahahha manyamis mi bunlar be? yurtdisinda 900 ytl (550 eur) degilmi bunun fiyati? bizim uyaniklar baktilar herkes bu telefonu bekliyor tuttugumuzu becerelim kar kardir diyerek 2 milyar fiyat cektiler heralde. n80 2 milyarsa n93 5 milyardan filan cikar heralde.
VALLA VEREN 2 MİLYARDA VERİR 3 MİLYARDA
ARKADAŞLAR İNTERNET SİTELERİDE FİYATLARI DÜŞÜRDÜ ÖRN:erenpazar,ereyon,minipazar,ekonomikticaret,siberstore...vs