Sonyericsson K850i Nokia N95 8GB Nokia N82 Samsung G800 ooooooof of hangisini alsak sayısaldan falan çıksa da hepsini alsak
alın size karşılaştırma arada fark gözle görülüyor özellikle yakın cekimler diyim anlayan anladı quote:Orjinalden alıntı: DSGNRY Sonyericsson K850i Nokia N95 8GB Nokia N82 Samsung G800 ooooooof of hangisini alsak sayısaldan falan çıksa da hepsini alsak
quote:Orjinalden alıntı: PHI http://www.jaspp.net/?p=1192 Güzel bir inceleme. Ama pek anlayamıyoruz. Zira fransızca son fotolardaki degerlendirmeyi anlamadım cok sacma. n95 i flassız cekmisler n82 yi flaslı
quote:Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ] quote:Orjinalden alıntı: PHI http://www.jaspp.net/?p=1192 Güzel bir inceleme. Ama pek anlayamıyoruz. Zira fransızca son fotolardaki degerlendirmeyi anlamadım cok sacma. n95 i flassız cekmisler n82 yi flaslı flashlı o kadar çıkıyordur
quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles eyw PHI bu arada daa kahvaltı falan yapmadım direkt DH'ın başına geçtim nolcak benim halim Bilgisayar ve DH bağımlılığı böyle bir şey. İnsanın başına ilerde ciddi problemler açabilir. Aşırı bilgisayar zararlı. Frenlemek lazım bi yerde.
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles eyw PHI bu arada daa kahvaltı falan yapmadım direkt DH'ın başına geçtim nolcak benim halim Bilgisayar ve DH bağımlılığı böyle bir şey. İnsanın başına ilerde ciddi problemler açabilir. Aşırı bilgisayar zararlı. Frenlemek lazım bi yerde. daha doğrusu teknoloji bağımlılık yapan bişe
quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles eyw PHI bu arada daa kahvaltı falan yapmadım direkt DH'ın başına geçtim nolcak benim halim aynen dostum daha odevler var vay anasını
quote:Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ] quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles eyw PHI bu arada daa kahvaltı falan yapmadım direkt DH'ın başına geçtim nolcak benim halim aynen dostum daha odevler var vay anasını bende daa oturmadım.ikindi gibi otururum
quote:Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ] 1 ay kalmıs finallere biz burda n82 konusuyoz ayvayı yedik reis ayynen yaa ben bugünde oturamadım hep böyle oluyo
quote:1 ay kalmıs finallere biz burda n82 konusuyoz ayvayı yedik reis Benim 1 haftadır vizeler var. Pazartesi salı toplam 3 tane vizem var. Ve halen burdayım. Bana ne demeli :D
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:1 ay kalmıs finallere biz burda n82 konusuyoz ayvayı yedik reis Benim 1 haftadır vizeler var. Pazartesi salı toplam 3 tane vizem var. Ve halen burdayım. Bana ne demeli :D hobaa ne hoş ne hoş... çalışsak mı napsak ya
Çalışmadan da geçiliyor Reis. Tecrübe ile sabittir :) Neyse dağıttık yine konuyu. Ne diyorduk. He N82 :D
quote:Orjinalden alıntı: PHI Çalışmadan da geçiliyor Reis. Tecrübe ile sabittir :) Neyse dağıttık yine konuyu. Ne diyorduk. He N82 :D bişe deil maçta var... , N82 süperdir arkadaşlar... bkz. inceleme @ revolver