Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdilik Nokia N82 bekleyicisiyim ileride inşallah alırım.
  • Mobile-Review'in N82 incelemsinde "4GB'lık kart kolyca tanındı" deniyor.

The N82 deals with microSD memory cards (hot-swappable), the phone comes packaged with a 2Gb unit. There are no restrictions as far as memory card’s size is concerned – our handset easily identified a 4Gb card.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

N82 2 gb kart destekliyor deniliyor ama ilerde fw'ler ile 4 ya da 8 gb destekleyecek muhtemelen.
    4 gb da bence gayet yeterli bir miktar n82 gibi bir telefon için.
    N95'in kabalığını da istemediğimize göre geriye N95'ten daha şık ama aynı özelliklere sahip bir model olan N82 en iyi alternatif olarak kalır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 5 Aralık 2007; 18:52:16 >
  • ben 0 cihaz alsam yani şuan N95im olmasa N95 8GB'yi alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: isikayhan

Mobile-Review'in N82 incelemsinde "4GB'lık kart kolyca tanındı" deniyor.

The N82 deals with microSD memory cards (hot-swappable), the phone comes packaged with a 2Gb unit. There are no restrictions as far as memory card’s size is concerned – our handset easily identified a 4Gb card.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

N82 2 gb kart destekliyor deniliyor ama ilerde fw'ler ile 4 ya da 8 gb destekleyecek muhtemelen.
    4 gb da bence gayet yeterli bir miktar n82 gibi bir telefon için.
    N95'in kabalığını da istemediğimize göre geriye N95'ten daha şık ama aynı özelliklere sahip bir model olan N82 en iyi alternatif olarak kalır bence.

Buna dikkat etmemiştim.
    Güzel bilgi.

• 8GB yi bile tanır bence. N95 tanio.
    N95 tanio diye bunun tanıması gibi 1 zorunluluk yok ama olsun
  • 8GB'lık kartları okuyabiliyor demek... Acaba çok kasar mı?
  • valla pek 1 bilgim yok... elimde 8gb'yi okuduuna dair SS lar var
  • Bunun flash nasıl Xenon oluyor anamadım içinde xenon gazı yok heralde arabalardaki gibi.Sanırım sadece rengi yuzunden boyle soyleniyor haksız mıyım?
  • Evet gerçekten Xenon var, bende de K790i var ve Xenon flaşı var.
  • tanıtımıda ayrı güzel etkileyici 1 cihaz cidden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ben 0 cihaz alsam yani şuan N95im olmasa N95 8GB'yi alırdım

kardeşim benim be yürü be böle laflar duymak o iştah kabartan n82 incelemesini ve yorumları tepe taklak etti yüreğime su serptin heheh şaka bi yana 2 side güzel alet tek dikkat edilmesi gereken ergonomi(tuş/telefon tipi,şekli),gece çekimler, ekran boyutu ve tabiki zevk meselesi çok üstünde düşünülecek bişey değil bence.

• her ne kadar 3 cihaz arasında kamera olarak "şuan için" en kötüsü N95 8GB olsada ben onu alırdım.
    en kötüsü dedimde yanlış anlşılması aralarında...

@GuerillaUnit: ayrilim da gelim dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 6 Aralık 2007; 0:16:15 >
  • quote:

her ne kadar 3 cihaz arasında kamera olarak "şuan için" en kötüsü N95 8GB olsada ben onu alırdım.
    en kötüsü dedimde yanlış anlşılması aralarında...

@GuerillaUnit: ayrilim da gelim dimi?

est. zaten aleti kopturup sıyırtmışın küçük sinsi canavar kaka n82 den hiç kayar kapak telefonda kullanmadım şimdiye kadar değişiklik olcak diyede düşünüyorum bi yandan. o sorun değil illaki fw ile düzeltilir düzeltilmesede ne yapalım canları sağolsun 6260 tan sonra özel yapım Bentley GT gibi gelcek bana bu siyah inci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuerillaUnit -- 6 Aralık 2007; 0:26:21 >

• mutlaka düseltirler diyorum ya N95 8Gb alırdım. bu riske girerdim yani
  • quote:

mutlaka düseltirler diyorum ya N95 8Gb alırdım. bu riske girerdim yani

olmadı nokia support a bir mail çakarız bilgi alışverişinde bulunuruz ne de olsa kullanıcı yorumları onlar için çok önemli bu gibi şikayetler çokça gerçekleşiyordur kesinlikle yabana atmazlar eşşek değiller ya
  • belli olmas atarlar atarlar... kırmızılık sorununu çözdülermi 3250'deki... yok
  • O unutulup gitti.
  • yeni modeller çıkartınca tabi...
  • arkadaslar, ben Nokia'yi sanirim ilk kez bu telefonla kullanicam,

normalde SE kullanirdim hep, onun icin olan websitelerinden haberdarim baya, ama Nokia icin pek bilmiorum

Ornegin, ESATO gibi ama nokia icin olan bi web sitesi var mi? ya da nokia symbian telefonlar icin, direk N82 icin ya da genel olarak tavsiye edebileceginiz?

tesekkurler...
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.