Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dreamboy

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: * T U Ğ R A *

BU MODEL BENİMDE İLGİMİ ÇOK ÇEKTİ.
    BU ARADA BİŞİ SORSAM , BU TELDE GPS VARMIYDI.

Bu cihazda "yok yok" ustat

optik zoom-çift hat çalıştırma ve tabiiki karizma

çift hat?? optik zoom? hangi aletten bahsediyorsunuz anlamadım?n82 ise ben bu özellikler yok diye biliyorum siz sanırım başka bir telefon için açıklamada bulundunuz arkadaşlar n82 den bahsediyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

http://forum.donanimhaber.com/m_19448729/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: GuerillaUnit

quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: * T U Ğ R A *

BU MODEL BENİMDE İLGİMİ ÇOK ÇEKTİ.
    BU ARADA BİŞİ SORSAM , BU TELDE GPS VARMIYDI.

Bu cihazda "yok yok" ustat

optik zoom-çift hat çalıştırma ve tabiiki karizma

çift hat?? optik zoom? hangi aletten bahsediyorsunuz anlamadım?n82 ise ben bu özellikler yok diye biliyorum siz sanırım başka bir telefon için açıklamada bulundunuz arkadaşlar n82 den bahsediyorlar.

1 arkadaş bu cihazda yok-yok demişti 1 diğer arkadaşta bunlar bunlar yok mahiyetinde bunları söyledi. anladın?

• zihnimi bulandırmayın yahu hızlı hızlı okursam böyle olur işte kendime veriyorum bu aletin n91 gibi tuşları varsa isterse benim için okula gidip tüm işlerimi halletsin derslere girsin hocalara yağ çeksin eylemlere katılıp molotof kokteyli atıp polisten jop yiyip... (biliyorum abarttım ) yine almam yaw nefret ediyorum o tuş takımından 8850 8860 lardada öle gıcık bi tuş takımı vardı parmak ucuyla basmayla anca kullanılır o kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuerillaUnit -- 4 Aralık 2007; 20:43:22 >

• quote:

zihnimi bulandırmayın yahu hızlı hızlı okursam böyle olur işte kendime veriyorum bu aletin n91 gibi tuşları varsa isterse benim için okula gidip tüm işlerimi halletsin derslere girsin hocalara yağ çeksin eylemlere katılıp molotof kokteyli atıp polisten jop yiyip... (biliyorum abarttım ) yine almam yaw nefret ediyorum o tuş takımından 8850 8860 lardada öle gıcık bi tuş takımı vardı parmak ucuyla basmayla anca kullanılır o kanımca

Revolver incelemesinde tuşların sorun yaratmayacağını söylüyor.

• n91 i duyduktan sonra olay bitmişdir abi benim için sert pilastiktendir bide o oy oy oy
  • quote:

n91 i duyduktan sonra olay bitmişdir abi benim için sert pilastiktendir bide o oy oy oy

bayağıda sert oluyo o tuşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

n91 i duyduktan sonra olay bitmişdir abi benim için sert pilastiktendir bide o oy oy oy

zaten olay o sert olması n95 in tuş takımına bayıldım ekiz yatak gibi pambuk pambuk

• n95 8gb tan sonra alınabilecek tek telefon..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

zaten olay o sert olması n95 in tuş takımına bayıldım ekiz yatak gibi pambuk pambuk

hatta elyaf

• ben karar veremedigim icin alamicam sanirim tlf. tuh be k790'ımı satmasaydım keşke .. n95'imde gitti .. ne şansız bi adamım ya
  • Midgard,
    8 gb mi N82 mi iyi düşün
  • N82 2 gb kart destekliyor deniliyor ama ilerde fw'ler ile 4 ya da 8 gb destekleyecek muhtemelen.
    4 gb da bence gayet yeterli bir miktar n82 gibi bir telefon için.
    N95'in kabalığını da istemediğimize göre geriye N95'ten daha şık ama aynı özelliklere sahip bir model olan N82 en iyi alternatif olarak kalır bence.
  • abi bulsam zaten alacam n82'yi büyük ihtimal, ama piyasada bulunamıyor olması sebebi ile şuan n95 8gb daha yakın geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Midgard,
    8 gb mi N82 mi iyi düşün

adamı komaya sokar be bu soru
  • Görünüşe göre K850i'nin kaçışı yok hem de bunlar ilk firmware.

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

ISO değeri 500.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

abi bulsam zaten alacam n82'yi büyük ihtimal, ama piyasada bulunamıyor olması sebebi ile şuan n95 8gb daha yakın geliyor

yurtdısı cok rahat bulursun sahibinden.comda bikac yerde var onun dısında dogudada var garantili olanlar icin biraz daha beklemek gerek
  • cidden gece fotoları harikulade... bi elemanın karşılaştırması vardı da bitmiştim.

bu öyle yazı tabanlı 1 inceleme:
    http://nseries-mobile.blogspot.com/2007/11/nseries-mobile-nokia-n82-review.html

dediin resimlerde burda işte zaten verilmişti bu link:

http://meandmyphones.blogspot.com/2007/11/nokia-n82-impressions-after-week.html

burdaki gece fotolarına bakın istersenis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 5 Aralık 2007; 16:15:33 >

• Karşılaştırma da G600 bile daha iyiydi K850i'den ne oldu anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.