Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iisi biz 5inide alalım, alayına gider...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

eleştiri mi yaptıııın övdün müüü anlamadım

*Reis* dostum ne övgü bu, ne de eleştiri.sadece böyle bir fotoyu K850 nin çekemeyeceğini anlatmak istedim.

@PHI kardeşin;
    Benim K790 ile bestpic modunda bile resim çekemeyen tanıdıklarım var

sözü aklıma geldi hemen ama @PHI ın o tanıdıkları bile bundan daha iyi çeker eminim, bunu istesen çekemezsin yaa rezalettt

sonuçta ben bu fotoya kesinlikle inanmıyorum hatta çok komik buluyorum, eminim ilkokula giden çocukta inanmaz

• @_extreme_: K850i Ana Başlığındaki fotolara bak derim... su sıralar son sayfadaki... aynısı... fark yok yani çok kötü

benimde fanatikliğim yok ama şunu söyliim N82 çok da ii deil hani.yerine göre deişio 1.likler
  • quote:

en iisi biz 5inide alalım, alayına gider...

biz en iyisi DSC-P100 alalım...hangi K850 si, hangi N82 si de hangi LG sii bee, adam yarmış ortalığı

tabi cep telefonuyla karşılaştırırsan o makineyi böyle madara alursun
  • quote:

benimde fanatikliğim yok ama şunu söyliim N82 çok da ii deil hani.yerine göre deişio 1.likler

kesinlikle sana katılıyorum kardeşim, önceki mesajımda da dediğim gibi iki cihazında üstün olduğu kareler mevcut ama N82 genel anlamda daha başarılı bir performans sergilemiş

ayrıca unutmadan şunu da belirtmek istiyorum...
    FLASH lı çekimlere tekrar bir bakarsanız K850 nin sınıfta kalmasını bıraktım N95 hepsinden bariz çoook daha iyi çekmiş...şaşırdığınızın farkındayım bende de aynı durum oldu 3 tane XENON FLASH lı telefon varken N95 daha iyi çekebilir mi bi sorun kendi kendinize lütfen..biraz gerçekçilik istiyorum bu yapılan testlerde, çocuk mu kandırıyo bunlar artık anlayamıyorum...

K850 nin yapılan bu testeki FLASH çekimi nasıl derseniz eğer?? zaten diğerlerine bakıp karşılaştırmaya gerek dahi yok...
    @Révølvér arkadaşımızın K850 incelemesindeki SIFIR IŞIKTAKİ FOTOLARINA BİR BAKIN derim ben.

bazı testlerde verilen gerçeklik payı kesinlikle olmayan 1-2 alakasız (bariz belli olan) fotoya bakıpta şu model söyle çekiyo gibi mesajlar artık bana komik geliyor arkadaşlar...çocuk değiliz gerçeği sahteyi ayırt edebiliyoruz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 3 Aralık 2007; 18:43:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

kesinlikle sana katılıyorum kardeşim, önceki mesajımda da dediğim gibi iki cihazında üstün olduğu kareler mevcut ama N82 genel anlamda daha başarılı bir performans sergilemiş

ayrıca unutmadan şunu da belirtmek istiyorum...
    FLASH lı çekimlere tekrar bir bakarsanız K850 nin sınıfta kalmasını bıraktım N95 hepsinden bariz çoook daha iyi çekmiş...şaşırdığınızın farkındayım bende de aynı durum oldu 3 tane XENON FLASH lı telefon varken N95 daha iyi çekebilir mi bi sorun kendi kendinize lütfen..biraz gerçekçilik istiyorum bu yapılan testlerde, çocuk mu kandırıyo bunlar artık anlayamıyorum...

K850 nin yapılan bu testeki FLASH çekimi nasıl derseniz eğer?? zaten diğerlerine bakıp karşılaştırmaya gerek dahi yok...
    @Révølvér arkadaşımızın K850 incelemesindeki SIFIR IŞIKTAKİ FOTOLARINA BİR BAKIN derim ben.

bazı testlerde verilen gerçeklik payı kesinlikle olmayan 1-2 alakasız (bariz belli olan) fotoya bakıpta şu model söyle çekiyo gibi mesajlar artık bana komik geliyor arkadaşlar...çocuk değiliz gerçeği sahteyi ayırt edebiliyoruz diye düşünüyorum

• Tabi, en nihayetinde bizim yaptığımız testler daha gerçekçi oluyor. En azından objektif; çünkü bizim kaybedip kazanacağımız bir şey yok.
    Nihayetinde teller bu gibi sitelere giderken kutunun içinden iyi miktarda bir çek tutarı çıkmadığı da belirsiz. Kimsenin günahını almak istemem ama
    oluyor böyle şeyler bu hayatta.
  • yani... chip dergisi N80i 1.seçmişti fotoda...
  • @Reis-i Eagles, @Révølvér

buyrun arkadaşlar testteki gerçekçilik payını size bırakıyorum;

N82 (XENON FLASH).........................K850 (XENON FLASH).......................N95 (LED)......................................DSC-P100 tabii ki (XENON FLASH)

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

K850 yi sormayın sakın; XENON FLASH ı 3 kere patlayan hatta 3. de aşırı patlayan (@Révølvér arkadaşımızın incelemesinde mevcut) bir cihaz demek böyle çekiyor...

yorumsuzz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 3 Aralık 2007; 19:18:10 >

• quote:

öncelikle dostum böyle fotoğraf karşılaştırılması yapılmaz, bunu biliyor olman lazımdı.

son fotoda *Fotografin yarısı gölge olmasına rağmen* demişsin ki o bahsettiğin türdeki olumsuz durumlar dış mekandaki geniş alan çekimlerinde güneşin yandan yada karşıdan gelmesi durumlarında meydana gelir.burda ise güneş arkaya alınmış yani mükemmel fotoğraf için en uygun ışık düzeyidir ki bu zaten direk fotoya da yansımış.ama bu fotoya karşılık senin dış mekan olarak gösterdiğin foto ise tam bir komedi bırak K850 yi 6230i bile bundan çok daha iyi çeker.K850 nin böyle çekmeyeceğini kundakdaki bebek bilir (biraz abarttım pardon )
    fotoğraf çok yakın ama netlik kelimesinden bahsetmek abes kaçar.merdivenler içler acısı, zaten bırakın merdivenleri soldaki yapraklara bakıldığında pustan seçilmiyo hiç bişey ki fotoğraf sadece 718*897 çözünürlüğe sahip olmasına rağmen...yani kısacası; önceden de dediğim gibi bu kadar yakın mesafeden (ki aşırı aşırı yakın bir mesafe) K850 nin böyle bir foto çekmeyeceğini ilkokul çocuğuna sorsan inanmaz, 6230i bile bundan çok daha iyi çeker, kesinlikle eminim kimse aksini iddia etmesin lütfen...

Ustat ya exif bilgilerine check etmeyi bilmiyorsun ya da var olan exif bilgilerine guvenin sifir! İcler acisi olan gunesin N82'nin cektigi kareye olan kiyagi degil, asil icler acisi olan bence K850'nin ortaya koydugu genel perfonmans!

• quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Söylemeyim, söylemeyim diyorum ama hadi söyleyim
    Yarın N82 incelemesiyle inşallah karşınızdayım. K850 incelemesini tamamladık, sıra N82'de. Beğenirsem kullanacağım.
    Nereden geliyor bu teller demeyin, üzümünü yeyin sadece

Yok artık.

Hayır bu incelemeleri tam benim vize zamanıma bilerek mi denk getiriyorsun anlamıyorum ki revolver hocam. Sırf gelmeyeyim diye yapıyorsun di mi

Şaka maka k850i değil de n82'yi görmek isterdim bi yanına gelip
    k850iyi nası olsa incelemiştim.

quote:

@PHI kardeşin;
    Benim K790 ile bestpic modunda bile resim çekemeyen tanıdıklarım var

sözü aklıma geldi hemen ama @PHI ın o tanıdıkları bile bundan daha iyi çeker eminim, bunu istesen çekemezsin yaa rezalettt

• ve 16...

Révølvér sen nerdesin cidden bi ziyaret edesim geldi ya benim vizeler mizelerde bitti
  • doguda bikac yerde var 1200-1300 diyolar gidip gormedim fakat telle gorustum bi aksilik cıkmassa ztn persembe veya cuma n82 elimde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 4 Aralık 2007; 1:26:35 >
  • Révølvér

İlklerin adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

doguda bikac yerde var 1200-1300 diyolar gidip gormedim fakat telle gorustum bi aksilik cıkmassa ztn persembe veya cuma n82 elimde olabilir

Doğubanka bile geldiyse yılbaşına satılır bunlar garantili olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

öncelikle dostum böyle fotoğraf karşılaştırılması yapılmaz, bunu biliyor olman lazımdı.

son fotoda *Fotografin yarısı gölge olmasına rağmen* demişsin ki o bahsettiğin türdeki olumsuz durumlar dış mekandaki geniş alan çekimlerinde güneşin yandan yada karşıdan gelmesi durumlarında meydana gelir.burda ise güneş arkaya alınmış yani mükemmel fotoğraf için en uygun ışık düzeyidir ki bu zaten direk fotoya da yansımış.ama bu fotoya karşılık senin dış mekan olarak gösterdiğin foto ise tam bir komedi bırak K850 yi 6230i bile bundan çok daha iyi çeker.K850 nin böyle çekmeyeceğini kundakdaki bebek bilir (biraz abarttım pardon )
    fotoğraf çok yakın ama netlik kelimesinden bahsetmek abes kaçar.merdivenler içler acısı, zaten bırakın merdivenleri soldaki yapraklara bakıldığında pustan seçilmiyo hiç bişey ki fotoğraf sadece 718*897 çözünürlüğe sahip olmasına rağmen...yani kısacası; önceden de dediğim gibi bu kadar yakın mesafeden (ki aşırı aşırı yakın bir mesafe) K850 nin böyle bir foto çekmeyeceğini ilkokul çocuğuna sorsan inanmaz, 6230i bile bundan çok daha iyi çeker, kesinlikle eminim kimse aksini iddia etmesin lütfen...

Ustat ya exif bilgilerine check etmeyi bilmiyorsun ya da var olan exif bilgilerine guvenin sifir! İcler acisi olan gunesin N82'nin cektigi kareye olan kiyagi degil, asil icler acisi olan bence K850'nin ortaya koydugu genel perfonmans!

dostum exif bilgileriyle oynanabildiğini biliyosundur sanırım...
    her mesajımda da şunu biliyosundur sanırım, bunu biliyosundur diye yazıyorum ama darılma sakın, çünkü söylediklerini mantıklı bulmuyorum...

*K850 nin verilen FLASH'lı fotosuna bakıp hemen *Flash testinde K850i resmen sınıfta kalmış* diyebiliyorsun sen...
    N95 böyle çekerken (XENON FLASH'lı N82 yi resmen madara etmiş ki bunun olması mümkün değildir) K850 nin böyle bir performans ortaya koyabileceğine çektiği fotoya bakmayı geçtim, sen direk exife bakıp inanabiliyosun demek ki...

*MACRO ve DIŞ MEKAN karşılaştırması yapıyorsun kendince ama çok komik fotolar koyuyorsun...
    özellikle o verdiğin DIŞ MEKAN fotosunda, ben W800 ümle ondan kat kat kaliteli sonuçlar elde ederim, öyle bir foto olamaz 150-200 YTL lik VGA sensörlü teller ancak öyle çeker belki daha da iyi çekebilirler...

sonuçta ne diim dostum herkesin görüşüne saygım sonsuz.ama şurda K850/N82 denilen cihazlar misal W800 den iyi/kötü çekse nolur ya, ben sadece biraz tarafsız objektif yorumlar bekliyorum...

bazen şu mesajları boşuna yazdığımı düşünüyorum.iki saat emek harcıyorum kurduğum cümlelere tekrar bakıp olabildiğince hata yapmamaya çalışıyorum, bişeyler aktarmaya çalışıyorum ama yok olmuyor.boşuna dememişler; *insanlar görmek istediklerini görürler diye* tek isteğim biraz objektif yorumlar yapılmasıdır, çok şey istemiyorum...

Bu forumda artık K850/N82 fotoğraf kalitesi hakkında yorum yapmıyorum.kusuruma bakmayın arkadaşlar...

Herkese Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 4 Aralık 2007; 9:51:14 >

• abi ben feci halde n95 8gb almak istiyorum ama aklım bu telefonda, hani şimdi bulsam alıcam hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

doguda bikac yerde var 1200-1300 diyolar gidip gormedim fakat telle gorustum bi aksilik cıkmassa ztn persembe veya cuma n82 elimde olabilir

Doğubanka bile geldiyse yılbaşına satılır bunlar garantili olarak.

kesinlikle hatta 15 gun icinde falan gorebiliriz kvk veya grey garantili falan. greyden eminim ama kvk birazdaha gec olabilir
  • @PHI,
    @reis,

beklerim her zaman. Adresimi PM leyim

İnşallah bu geceye incelemem biter. Telefon 13:30'da gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.