Bildirim
^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (43. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
Giriş
-
Resimler resim konusuna aktarıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 4 Aralık 2007; 0:10:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: zone
aşağıdaki sitede bütün 5 megapiksellik telefonlar ve fotoğraf makinası karşılaştırması var
http://publish.it168.com/2007/1129/20071129000401.shtml
Teşekkürler.
Sayfanın ingilizce hali için tıklayınız
önemli değil ben teşekkür ederim yukardaki gibi fotoğrafları nasıl konulacağını bilmiyordum diğer fotoğraflarıda buraya böyle koyarmısın herkes için iyi bir karşılaştırma olur teşekkürler
-
quote:
quote:
quote:
aşağıdaki sitede bütün 5 megapiksellik telefonlar ve fotoğraf makinası karşılaştırması var
http://publish.it168.com/2007/1129/20071129000401.shtml
Teşekkürler.
önemli değil ben teşekkür ederim yukardaki gibi fotoğrafları nasıl konulacağını bilmiyordum diğer fotoğraflarıda buraya böyle koyarmısın herkes için iyi bir karşılaştırma olur teşekkürler
Yukarıya ekliyorum yavaş yavaş şöyle önemlilerinden
-
ISO değerleri karşılaştırması için TIKLAYINIZ
Renk efektleri karşılaştırması için TIKLAYINIZ
Beyaz Dengesi karşılaştırması için TIKLAYINIZ
Zoom karşılaştırması için TIKLAYINIZ
Flaş karşılaştırması için TIKLAYINIZ
Görünüm karşılaştırması için TIKLAYINIZ
-
quote:
ISO değerleri karşılaştırması için TIKLAYINIZ
Renk efektleri karşılaştırması için TIKLAYINIZ
Beyaz Dengesi karşılaştırması için TIKLAYINIZ
Zoom karşılaştırması için TIKLAYINIZ
Flaş karşılaştırması için TIKLAYINIZ
Görünüm karşılaştırması için TIKLAYINIZ
Flash testinde K850i resmen sinifta kalmiş...
-
ARKADAŞLAR BİR TAVSİYEM VAR...
n82 ile ilgili fotoları ayrı bi başlıkta toplayalım... inanın ben bile rahatsız olmaya başladım bu yoğunluktan.... sayfa 10 dk da açılıyo... hee hele kotalı arkadaşlar hiç girmemeli yani geçen güğn bi baktım sayfa tam 19mb idi... yazık günah... -
quote:
Orjinalden alıntı: Chino
ARKADAŞLAR BİR TAVSİYEM VAR...
n82 ile ilgili fotoları ayrı bi başlıkta toplayalım... inanın ben bile rahatsız olmaya başladım bu yoğunluktan.... sayfa 10 dk da açılıyo... hee hele kotalı arkadaşlar hiç girmemeli yani geçen güğn bi baktım sayfa tam 19mb idi... yazık günah...
Evt mantikli bir teklif ancak bende suna anlam verememisimdir bir turlu. 10-20 ytl daha verip hesabi kotasiz yapmak cokmu zor! Yani gun icinde insan nelere para harcamiyor bir paket sigara olmus 5ytl bu kadar kucuk hesaplarla ugrasarak yok kota, yok limit doldu, yok sayfada resim var acmayayim, aman mp3 indirmeyim vs bilmem ne!!
Yani ne diye kasarsiniz 10- 20ytl icin bu olayi anlamam
-
-
Yorum yapmayayım dedim ama phı nın verdiği karşılaştırmalı fotoğraflara baktıktan sonra N82 ezmiş geçmiş hepsini demek geliyor içimden
Eline sağlık -
Söylemeyim, söylemeyim diyorum ama hadi söyleyim
Yarın N82 incelemesiyle inşallah karşınızdayım. K850 incelemesini tamamladık, sıra N82'de. Beğenirsem kullanacağım.
Nereden geliyor bu teller demeyin, üzümünü yeyin sadece -
@Révølvér: sora sora bağdatı bulurus bis
cidden sevindim ya ii 1 inceleme görelim -
bencede resimleri ayrı bir baslık altında toplarsak iyi olur cok gec acılıyor sayfa. -
quote:
Orjinalden alıntı: Révølvér
Söylemeyim, söylemeyim diyorum ama hadi söyleyim
Yarın N82 incelemesiyle inşallah karşınızdayım. K850 incelemesini tamamladık, sıra N82'de. Beğenirsem kullanacağım.
Nereden geliyor bu teller demeyin, üzümünü yeyin sadece
hocam cok hızlısın
senden güzel bir inceleme bekliyoruz gene
-
Başlık açılmış zaten arkadaşlar.
http://forum.donanimhaber.com/m_19062588/tm.htm
Buraya ekleyelim bundan sonraki fotoları
reis,
-
Elimden geldiğince objektif bir inceleme sunmaya çalışırım. Diğer özellikleri hemen hemen bilindik ama en çok merak ettiklerim
fotoda xenon kombinasyonu, tuşların kullanımı, ekran görüntüsü ve telefonun hızı. Onun harici N95 ten farklı olmayacak zaten de. -
quote:
Orjinalden alıntı: Révølvér
Başlık açılmış zaten arkadaşlar.
http://forum.donanimhaber.com/m_19062588/tm.htm
Buraya ekleyelim bundan sonraki fotoları
reis,
hatta taşıyalım abi ya çok feci oldu sayfa
-
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
Kisaca, sen bana birsey deme zira fotograflar fazlasiyla herseyi soyluyor
K850İ MACRO (Yogun ses perdesi ve cansız renkler)
N82 MACRO (Yorumsuz )
K850İ DIŞ MEKAN (Sis perdesi ve cansiz renkleri goremeyenin kafasina odunla vuruyoruz )
N82 DIŞ MEKAN (Fotografin yarısı gölge olmasına ragmen yinede "yorumsuz" )
öncelikle dostum böyle fotoğraf karşılaştırılması yapılmaz, bunu biliyor olman lazımdı.
son fotoda *Fotografin yarısı gölge olmasına rağmen* demişsin ki o bahsettiğin türdeki olumsuz durumlar dış mekandaki geniş alan çekimlerinde güneşin yandan yada karşıdan gelmesi durumlarında meydana gelir.burda ise güneş arkaya alınmış yani mükemmel fotoğraf için en uygun ışık düzeyidir ki bu zaten direk fotoya da yansımış.ama bu fotoya karşılık senin dış mekan olarak gösterdiğin foto ise tam bir komedi bırak K850 yi 6230i bile bundan çok daha iyi çeker.K850 nin böyle çekmeyeceğini kundakdaki bebek bilir (biraz abarttım pardon )
fotoğraf çok yakın ama netlik kelimesinden bahsetmek abes kaçar.merdivenler içler acısı, zaten bırakın merdivenleri soldaki yapraklara bakıldığında pustan seçilmiyo hiç bişey ki fotoğraf sadece 718*897 çözünürlüğe sahip olmasına rağmen...yani kısacası; önceden de dediğim gibi bu kadar yakın mesafeden (ki aşırı aşırı yakın bir mesafe) K850 nin böyle bir foto çekmeyeceğini ilkokul çocuğuna sorsan inanmaz, 6230i bile bundan çok daha iyi çeker, kesinlikle eminim kimse aksini iddia etmesin lütfen...
-
quote:
Orjinalden alıntı: _extreme_
öncelikle dostum böyle fotoğraf karşılaştırılması yapılmaz, bunu biliyor olman lazımdı.
son fotoda *Fotografin yarısı gölge olmasına rağmen* demişsin ki o bahsettiğin türdeki olumsuz durumlar dış mekandaki geniş alan çekimlerinde güneşin yandan yada karşıdan gelmesi durumlarında meydana gelir.burda ise güneş arkaya alınmış yani mükemmel fotoğraf için en uygun ışık düzeyidir ki bu zaten direk fotoya da yansımış.ama bu fotoya karşılık senin dış mekan olarak gösterdiğin foto ise tam bir komedi bırak K850 yi 6230i bile bundan çok daha iyi çeker.K850 nin böyle çekmeyeceğini kundakdaki bebek bilir (biraz abarttım pardon )
fotoğraf çok yakın ama netlik kelimesinden bahsetmek abes kaçar.merdivenler içler acısı, zaten bırakın merdivenleri soldaki yapraklara bakıldığında pustan seçilmiyo hiç bişey ki fotoğraf sadece 718*897 çözünürlüğe sahip olmasına rağmen...yani kısacası; önceden de dediğim gibi bu kadar yakın mesafeden (ki aşırı aşırı yakın bir mesafe) K850 nin böyle bir foto çekmeyeceğini ilkokul çocuğuna sorsan inanmaz, 6230i bile bundan çok daha iyi çeker, kesinlikle eminim kimse aksini iddia etmesin lütfen...
eleştiri mi yaptıııın övdün müüü anlamadım
-
quote:
Teşekkürler.
ayrıca @PHI kardeşimin verdiği linkteki tüm fotolara full çözünürlükte baktım ve görülen odur ki; fotoların bazılarında N82 daha üstün bir performans göstermiş, bazılarında ise K850 daha kaliteli fotolara imza atmış.N95 8GB bazı fotolarda açıkca N82 den daha üstün bir performans sergilemiş.LG nin de bazı fotolarda DSC-P100 e çok yakın kareler elde ederek rakiplerini geride bıraktığı görülüyor.burda en düşük kaliteyi maalesef G600 sunmuş ki benim Samsung'un yeni G serisinden beklentilerim daha yüksekti, inş. G800 daha iyi bir kalite sunar biz tüketicilere...
şunu da belirtmeden geçmeyelim; bu yapılan karşılaştırmaya göre N82 renkleri yansıtma konusunda genel olarak K850 den daha başarılı gözüküyor.buna karşılık tabii ki K850 ninde renkleri DSC-P100 e çok yakın yansıtarak N82 yi geride bıraktığı fotolarda mevcuttur...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X